Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/08/2017
7:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Новолунието е онзи специален момент от месеца, който бележи рестартирането на лунния цикъл. В дните след него, докато Луната нараства, тя има свойството да ни подхранва с енергия – към какво ще насочим това енергийно „натрупване“, зависи от нас самите. За да направим този избор, в деня на новолунието ще се потопим в йога нидра – водена медитация за посяване на намерения в подсъзнанието. С тази специална практика ще активираме в точно определен ред различни центрове на мозъка, за да улесним „засаждането“ на своето желание, точно както се посажда семе в плодородна почва. И ще оставим на подсъзнанието ни да работи в синхрон с Вселената, за да намерят заедно начин за осъществяване на намерението.

 
Цена: 15 лв (карти Мултиспорт важат)

За записване: 0894488809, info@yogamandala.net

 

Водещ: Мими Дончева

 

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор, астролог и основател на HomeYoga.bg. Практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Астрология е изучавала към Съюз на астролозите „И. Станчев“ и в момента е член на съюза.

 

В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които обучения по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, курс по ведическо хранене и др. Понастоящем, тя се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП „К. Г. Юнг“. И е редовен автор в списание „Йога за всички.“

Сподели