Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/12/2017
4:30 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Потиснатите емоции се складират в областта на таза и чрез йога асани може да се освободим от тях, за да създадем място за нови идеи и повече свобода на ума.

Когато тазът е скован, се увеличава натоварването върху гръбначния стълб, който го компенсира. Например при навеждане, за да вдигнем нещо, гръбнакът свръхкомпенсира липсата на подвижност в таза, което може да доведе до болки в кръста. Укрепване на мускулатурата около таза намалява риска от травми и счупване както сега, така и в по-късна възраст.

Когато потискаме чувствата си, ние ограничаваме и съзнанието си – спираме разширяването му, задържаната енергия се насочва към запазване на статуквото. Потиснатите емоции, съответно блокираната енергия, могат да бъдат освободени чрез движения на тялото. Целта е да се премахне сковаността и да изпитваме удоволствие от движението. Когато изпитваме удоволствие, ние се отпускаме, отдаваме се на енергията без да спираме нейния поток. Това подпомага развитието на съзнанието и възприемането на промените.

Цена: 10 лв, карти Мултиспорт важат.

Не е необходимо предварително записване

Водещ: Анни

Сподели