Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/06/2017
9:00 am - 1:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Юан Гонг (Yuan Gong) е цялостна система от чигун практики, способстваща оздравяването и укрепването на организма като цяло, освобождаването и извисяването на духа, облагородяването на сърцето и възпитаването на качества и умения, необходими за един по-хармоничен, естествен и изпълнен с радост живот.  Юан Гонг балансира и укрепва всеки от трите аспекта на живота:  физическия, енергийния (чи) и съзнанието. 

Семинарът покрива първия метод на Юан Гонг – Тиен Юан.

Тиен Юан е ефирна и красива практика, която способства бързото навлизане на практикуващия в състояние на дълбоко единение с енергията (чи) на природата и космоса.  Веднъж свързал се с първичното чи на вселената, практикуващият се заема с привличането му и натрупването му вътре в тялото с цел укрепване и засилване на функциите, както на физическото тяло, така и на съзнанието и ума.  Практиката на Тиен Юан наподобява движенията на рееща се в простора птица и създава усещането за лекота, волност и свобода.  Упражненията се научават лесно и бързо, и са подходящи за всяка възраст и физическо състояние. Кликнете на тази връзка за кратко демонстрационно видео:

               https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=Hiqpu2np8us

За желаещите ще бъдат организирани последващи семинари и онлайн занятия за практика.  Демонстрационни ДВД-та и аудио записи с инструкции за самостоятелна практика ще могат да се закупят на място или онлайн.

Ползата за Вас:  Това, което ще научите по време на семинара ще бъде достатъчно за да започнете да практикувате Юан Гонг самостоятелно. Редовната практика на Юан Гонг има силно оздравително и общо укрепващо влияние, повишава усещането за благосъстояние, способства за избистрянето на мисленето и възпитава у нас състояние на уравновесеност, спокойствие и вътрешна радост. Постепенно това влияние се разпростира върху всички ежедневни дейности и аспекти на живота, внасяйки в тях все повече хармония и усещане за свобода.  Последователното прилагане на системата има потенциала да способства цялостната трансформация на живота и да спомогне за постигане на едно по-високо ниво на самореализация.

Регистрация:  Изпратете имейл с името си и телефонния си номер на адрес:  info@self-healing.co.nz  .Регистрация преди 26 май Ви осигурява участие. След тази дата регистрацията зависи от броя на свободните места в залата. 

В деня на събитието:  Моля носете облекло, което стои свободно и не ограничава движението на тялото.  За предпочитане са обувки с плоски подметки (без ток).  За тези, които предпочитат да практикуват по чорапи или на бос крак, ще има на разположение постелки (шалтета). Семинарът ще бъде наситен с информация, така че в допълнение на печатни материали които ще Ви бъдат предоставени, може да Ви е от полза да си водите и собствени бележки (носете си нещо за писане).

Допълнителна информация (на английски) за Юан Гонг (Yuan Gong), неговата философска надстройка (Ren Xue) и медицината Юан Минг (Yuan Ming Medicine) може да намерите на следните сайтове:  www.yuantzecentre.com , www.renxueamericas.org , www.renxueeurope.org , www.renxueaustralasia.org .Уеб сайта на Центъра по Чигун и Самолечение е:  www.self-healing.co.nz , Facebook: https://www.facebook.com/vlado.rashev .

 

Цена:
Таксата за участие е под формата на дарение, стойността на което е въпрос на Вашата лична преценка и възможности.  Моля включете във Вашето дарение и известна сума за покриване на наема на залата (около 15лв. на човек).

 

Водещ:  Владо Рашев, чигун майстор и чи-терапевт, м.т.н.
Владо се занимава професионално с чи-терапия и преподаване на чигун от 2007 година, когато основава центъра по Чигун и Самолечение в Нова Зеландия.  Обучен лично от Юан Дзъ (Yuan Tze), един от най-добрите китайски чигун майстори-терапевти и създател на Юан Гонг, Владо Рашев е дипломиран инструктор и чи-терапевт със солидна практика и международен преподавателски опит.

Сподели