Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/07/2017
12:00 pm - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


 1. Семинар за жени (няма ограничение на възрастта)

Женската същност изначално въплъщава  цикличния порядък, по който се осъществяват всички  природни процеси. Това се предопределя от наличието на специфична форма (съд), където жената по естествен начин може да събира, натрупва и преобразува енергия.Матката е вместилище, което позволява протичането на пълен трансформационен кръг. Преобразуването се случва в определена последователност, обвързана с лунното фазионално движение, чието физическо проявление е менструалният цикъл. Ето защо в различни култури, способността на жените да усвояват енeргията  в синхрон с лунното и всемирно претворение, се е считало за най – същественото им качество. Матката се явява съдът,  в който се изършва вътрешната трансформация, а чрез сърцето жената дава външен израз на синхронизацията с природните ритми. Себереализацията на жената⇝постигането на истинно щастие се осъществява чрез любовта. Обект на любовта може да бъде всичко – мъж, дете, жената сама по себе си, занимание, общност, целият свят или самият процес на обичане. За жената е важно да обича, тоест реализацията на жената в заобикалящото я пространство е свързана със сърцето и по – точно с неговото отваряне, изливане и посвещаване на любовта. Идеята за семинара се роди от сакралното намерение  да потърсим отговори на важни за всяка жена въпроси:

                                  Коя съм аз? На къде вървя? Какво заслужавам? Как да го получа?

 1. Участниците в семинара получават.
 • Практически насоки за балансиране на хормоналната активност, чрез регулация на маточната дейност.
 • Запознаване с индианска инициационна практика за придобиване на лунно тяло.
 • Активиране на вътрешния глас – практика за емоционално освобождаване.
 • Лекция за взаимовръзката между женските биологични месечни етапи и лунните фази + препоръки, относно видовете активност през съответните периоди.

ПРОГРАМА

Програмата на семинара е построена на древна индианска практика. С културата на няколко индиански племена имах съприкосновение по време на странстванията в Аржентина, Перу, Гватемала. Някои от тези племена са разглеждали жената като вид транслатор, способен да реализира космологичния порядък на земята. Първостепенна задача на практиката е постигане на лунна ос, тоест синхронизация с луната. За да се достигне до такова състояние първоначално е необходимо да се регулира (балансира) работата на матката, от която жената принципно зависи. Чрез хармонизиране на маточната дейност постепенно се балансира хормоналната активност, която е основен фактор, влияещ върху нашите емоции, чувства, мисли, действия.

Практиката се изпълнява в хоризонтално положение. Включва 7 стъпки и 7 ключа. Всяка стъка има конкретна задача, а ключът затвърждава изпълнението на задачата.  

1.Въведение.

~ Четири фундаментални задания (конкретни насоки), които жената е важно да следва, разгръщайки индивидуалната си природа.

~ Подготовка на съзнанието – изчистване на ума, насочване на  вниманието навътре.

~ Подготовка на тялото – преминаване от вертикално към хоризонтално положение.

2.Настройване.

 • Събиране на разпръснатата енергия
 • Съединяване на две свойства
 • Извличане на животворящата есенция

История на женската практика за „Придобиване на лунно тяло“.

Ще ви разкажа за произхода на практиката, защо, как и в какъв момент се появява и какви са основните ù задачи.

3.Активация.

 • Свързване на минало и бъдеще
 • Отваряне на енергийната структура
 • Събиране на сила

Кръг на доверие практика за емоционално освобождаване

Oбразуваме кръг на доверие ⇝ защитено пространство, в което споделяме свободно. 3 жени построяваме пирамида в центъра на кръга. В центъра на пирамидата има необработен голям розов кварц (в подходящ момент Диди ще ракаже за свойствата на кристала). Цялата структура служи за проводник, който спомога душите ни да заговорят. Жените в пирамидата споделят спонтанно всяка дума, която идва като отговор при последователното задаване на четирите въпроса:

Коя съм аз? На къде вървя? Какво заслужавам? Как да го получа?

4.Трансформация.

 • Придобиване на лунно тяло⇝изпълняваме 6 стъпки + 6 ключи + 7 стъпка = затвърждаваме лунната ос.

Родена от луната лекция и практически насоки

 •  Връзка между биологичните месечни цикли на жената и лунното фазионално изменение
 • Съединяване на 4 стихии ⇝ огън, вода, въздух, земя в синхрон с 4 основни месечни биологични женски състояния и 4 лунни фази.
 • Практически насоки ⇝ какъв вид активност е препоръчителна за жената във всяка една от 4 основни месечни фази.

Удобното облекло е препоръчително.

Цена:

С предварително записване:

 • До 23/06 – 21лв.
 • След 23/06 – 34лв.
 • На 08 и 09/07 – при съгласуване с водещата – 40лв.

Водещ:

Ралица Атанасова ⇝ РА⇝ За мен животът е движение, ако спра да се развивам значи умирам.

Първото ми образование е българска филология, а в момента изучавам

психология. Посветих 5 години от живота си на задачата да преоткрия себе си. През този период участвах в множество семинари за личностно развитие и експедиции в България и по света (Аржентина, Перу, Гватемала, Куба, Ямайка, Русия, Грузия и др.) . Запознах се и придобих практичиески опит с различни древни практики – даоистки, будиски, суфистки, келтски, индиански и др. Придобивх опит с метода семейни констелации и сугестология. От година и половина развивам иновативен метод – Интегрална терапия, чиято основна задача е цялостно усъвършенстване на човешката природа, чрез еволюция на съзнанието. Оргазнизирам и провеждам семинари за личностно развитие, подпомагам учебния процес на деца, някои от които със специални образователни потребности (СОП), занимавам се със стъклопис и сътворявам уникални интегрални маски, композирам музика, пиша поезия, продължавам да взимам участие в мероприятия на различна образователна тематика, пътувам из България и по света, изследвам различни култури, уча се…

Повече за интегралната терапия и цялостната ми дейност можете да научите на: www.ralicaatanasova.com

 

Специален гост:

Диана Симеонова⇝Аз съм Диана и съм Търсач, и Муза!

Цял живот откривам нови пътеки за срещата с истинското ми Аз. Междувременно, някак естествено ми се получава да вдъхновявам хората около мен да бръкнат по-дълбоко в себе си, и разчупвайки комфортния си свят или закостенелите си навици – да разцъфтят. С други думи аз съм всичко, което пожелая да бъда и вярвам, че това е присъщо на всеки от нас!

Моят Път ме водеше през интересни дебри – Психология, Медиация, ЕЕГ-биофийдбек, Рейки, Акаши , Астропсихология, кристали, оргонити и какво ли още не…

А една от любимите ми „рожби” е Бижута за четящи момичета, която вече е част от семейството на neverend.love.

Вярвам в ЛЮБОВТА безпрекословно и живея в нея! И някак се оказа, че съм неин бард…

Сподели