Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/05/2018
6:45 pm - 8:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Точно на Новолунието в Телец Мон и Михаела те канят на една специална практика, която съчетава коучинг техники и танцови практики.

Всички искаме да имаме качествени отношения с мъжа до нас. Да се чувстваме обичани, ценени и вдъхновени. Какво ни спира да постигнем това състояние? Кои са вътрешните бариери, които ни пречат да намерим такъв мъж или да видим този до себе си като най-добрия партньор?

Тези теми ще изследваме в специалната двучасова практика, посветена на привличане и задържане на подходящ партньор. През първата част от практиката Михаела ще ти представи специални коучинг упражнения, за да видиш, че вече разполагаш с целия необходим ресурс, за да създадеш прекрасна връзка. Във втората част Мон ще те преведе през сетивни и леки танцови практики, които да ти помогнат да преживееш състоянието на Любов и Приемане към себе си и партньора.

Подготвили сме ви и специална изненада.

Кога: 15.05.18, 18:45-20:45
Къде: център Мандала
Водещи:
Мон https://goyogaflow.com/
Михаела http://beautiful-lovely-life.com/
Цена: 18лв. (карти Мултиспорт важат)
Запази своето място на 0894488809

Сподели