Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 31/08/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Жената е подвластна на месечния си цикъл.
Има 4 седмици на цикъла, в които жената проявява 4 типа поведение. 

Нашите емоционални тела са в състояние на постоянен цикличен поток – ние сме подвластни на хормоните, които се синтезират в тези 4 седмици и те са с разлчен заряд. Запознавайки се с различните архетипи, можем да започнем да различаваме енергиите им и как те се манифестират в нас.

Жените могат да преминават през тези архетипи в рамките на един ден, по време на целия менструален цикъл и лунен месец, както и в контекста на целия живот. Ако ние сме наясно със заряда на всеки архетип, можем с лекота да сърфираме по вълните на живота и да избираме дейностите си според активния в момента архетип.

Говорейки за цикличност няма начална отправна точка, както и крайна. Традиционно първият ден от цикъла ти е началната точка, която се характеризира с архетипа на Мъдрата жена. 

В този час ще преживеем всеки от тези 4 енергии чрез виняси, енергийни практики за всеки архетип, обяснение на хормоналните промени и аромат за всяка седмица. Ще осъзнаем благословията на месечния си цикъл и ще се научим как да овладяваме енергията на различните вълни, така че животът ни да е в резонанс с естествните биоритми на тялото ни. 

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi

Цена – 15 лв. 

Запази място на 0894488809

info@yogamandala.net 

Сподели