Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19/06/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Тема: „ ЖЕНАТА- ЗДРАВЕ, КРАСОТА, ХАРМОНИЯ, ЕМОЦИОНАЛЕН СВЯТ
(СПЕЦИАЛЕН ЧАС САМО ЗА ЖЕНИ С УЧАСТИЕТО НА СТОЯН ГЕОРГИЕВ- семеен терапевт, създател на Semeistvo.bg и председател на „Асоциацията за интензивно семейно консултиране“ – организация, специализирана в работа със семейства. Често търсен е по въпроси, свързани със семейните взаимоотношения и отглеждането на децата)
ЖЕНАТА ДНЕС ТРЯБВА ДА Е ИСТИНСКИ МАГ, АКО ЖЕЛАЕ ДА Е ЗДРАВА, СПОКОЙНА, ПРИВЛЕКАТЕЛНА ЗА ДРУГИЯ ПОЛ И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ, ДА СЪХРАНИ ВРЪЗКА, ИЗПЪЛНЕНА С ЛЮБОВ. АКО ИМА И ДЕЦА- ТАЗИ ЗАДАЧА СТАВА ОЩЕ ПО- ТРУДНА. ПОДВОДНИТЕ КАМЪНИ ПРЕД ХАРМОНИЧНАТА ЖЕНА ДНЕС МОГАТ БАВНО И СИГУРНО ДА Я УНИЩОЖАТ!
Ако ти си жена, ти си провокирана от различни фактори на света около себе си. Знаеш перфектно, че да си здрава и красива е нелека задача, която изисква усилие, но и точната информация, която трябва да отделиш време и да си набавиш. Източниците са много, често повърхностни и разглеждащи БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА ЖЕНАТА САМО В ЕДНА ПЛОСКОСТ- САМО ЗДРАВЕ и МАТЕРИАЛНОСТ, ИЛИ САМО ЕНЕРГИЯ И ДУХОВНОСТ, ИЛИ ТВЪРДЕ СЛАДНИКАВО, НЕПРАКТИЧНО И ОТНЕСЕНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИДЕЯТА ЗА МИРА В ЖЕНСКАТА ДУША. Да си красива и хармонична ИЗИСКВА ПРАВИЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ. Позволи ни в една поредица от специални часове да се погрижим да получиш стойностна доза от нея!
Кои сме НИЕ:
Аз съм Деси Атанасова и съм влюбена в йога и енергийните похвати за баланс в живота. Корабът на живота ми ме направи колкото духовна и дълбоковярваща в Бог, толкова и прагматична и знаеща, че сме и тяло и живеем в един свят с други като нас- СЪПРУГ, ДЕЦА, РОДИТЕЛИ, КОЛЕГИ.Тези взаимоотношения често ни създават пробелми, които наричам ЗАДАЧИ ЗА РЕШАВАНЕ. Бих искала в рамките на това обучение, да ти дам някои идеи, които ВЕДНАГА ДА ПРИЛОЖИШ В ЕЖЕДНЕВИЕТО СИ. Ще правим и кратка практика за жени за мощен хормонален баланс, а за теоретичнта част се подготви с тефтер, за да запишеш някои важни моменти, свързани с ТВОЕТО ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ, ДУХОВЕН МИР И ЕМОЦИОНАЛЕН КОМФОРТ. Радвам се да споделям с Теб моите лични открития за жената. Обичам жените и смятам ,че ние трябва да се подкрепяме и да си помагаме. Ако знам нещо, което би ти помогнало, аз искам да го споделя с Теб. Всичко, което ще ти кажа в рамките на това събитие е лично преживяно от мен. Поканих и един приятел- небезизвестния психолог Стоян Георгиев, който има богат опит в отношенията ЖЕНА- МЪЖ, МАЙКА- ДЕТЕ.
Темата на семинарното обучение с него е: “Десетте най-важни емоционални нужди на мъжете и жените”. По време на обучението ще научиш:
– Кои са най-важните емоционални нужди на мъжете и жените?
– Как можем да се разбираме по-добре с партньора?
– Как да разпознаваме навреме емоционалните сигнали, които подават ДЕЦАТА НИ?
ПОВЕЧЕ ЗА Стоян: Той е семеен терапевт, създател на Semeistvo.bg и председател на „Асоциацията за интензивно семейно консултиране“ – организация, специализирана в работа със семейства. Често търсен е по въпроси, свързани със семейните взаимоотношения и отглеждането на децата. Автор е на книги и материали, посветени на семейството за водещи български медии и е участвал в редица телевизионни шоута и предавания. Участник е в написването на „Книга за татковци“ на ИК „Тара“. Автор е на първата авторска българска аудио-книга „Как да откриеш за какво си роден“, включваща практични уроци за поставяне на житйски цели и съставяне на изявление за лична мисия и на книгата „30 въпроса от семейния живот“.
Стоян Георгиев притежава Магистърска степен по Семейна терапия и консултиране на лица с увреждания към СУ „Климент Охридски“. Член е на Международната асоциация на брачните и семейните консултанти. Фасилитатор е на една от най-ефективните програми за подготовка и обогатяване на брака в света – Prepare/Enrich. Сертифициран брачен консултант по интензивния метод на Смоли, САЩ. Щастливо женен, с три деца.
* Участниците ще имат възможност да зададат въпроси към Стоян. Добре е предварително да ги изпратите на ЛС: https://www.facebook.com/%D0%99%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D1%81-%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B8-886986321332189/ или на мейл: desiata@abv.bg
* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО запазете своето място на телефона на рецепция в Мандала- 0894 488 809 или на info@yogamandala.net
За въпроси: 0899 774058- Деси Атанасова
Повече виж във ФБ: https://www.facebook.com/Йога-с-Деси-886986321332189/?fref=ts
Цена: 18 лв.
Важат карти МУЛТИСПОРТ!!!
Сподели