Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/04/2018
4:00 pm - 6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Практически семинар. Програмата включва:

⇝  Свещена есенция ⇝ практика за обединяване на земната и небесна есенция, слънчевият и лунният елексир в единния център – матката.

⇝ Дворец на Пещерните покои ⇝ практика за мозъка, насочена към отключване на индивидуалния потенциал.

⇝ Високочестотно подхранване със специален енергиен коктейл.

⇝ Всемирна вълнà ⇝ танц-практика за активиране на сърдечния център.

Луната е неизменна спътница в живота на жената. Естеството на  луната е предопределено от нейния цикличен порядък на съществуване, с който се характеризира и битието на жената. Ето защо, за нас като жени е съществено да пребиваваме в съответствие със собствения си ритъм, който в една или друга степен е зависим от лунното фазионално изменение и от цялото мирово претворение. Новолунието е момент, в който луната скрива прелестта си, период подходящ за освобождаване от всичко старо и ненужно, за пребиваване в уединение, за дълбоко свързване с изначалната ни същина. По време на женските кръгове, чрез интензивното изпълнение на практиките заедно сътворяваме защитено пространство, в което всяка жена се потопя в собствената си същина, за да открие нужното ù в настоящия момент, онова, което истинно желая нейната душа.

Събитието е част от програма „Алхимия на любовта“, посветена на дълбоко познание на женската природа. Основните задачи, имплицирани в програмата са насочени към свързване, опознаване и разгръщане на идентификационния код, заложен във всеки човек по рождение. Естетството на женското съществуване е матрично и програма „Алхимия на любовта“ е построена по интегрален метод, синтезиращ изначалните (майчини) принципи, по които е организирано цялото мирово творение.

ПРОГРАМА

                ∼ МАТРИЦА ∼МАТРИЦА

Свещена есенция ( авторска практика на РА) ⇝ медитационна практика с визуализация за свързване на единния център (матката) с центъра на Земята и центъра на Небето.

Извличаме земната и небесна есенция чрез деветте външни съда на тялото

Обединяваме земната и небесна есенция в маточното тяло

Завъртаме синтезираната (земна+небесна) есенция по главния меридиан

Напълваме 5 вътрешни органа и цялото тяло

∼ КЛЮЧ ∼

Дворец на Пещерните покои – даоистка практика, ориентирана към работа с  конкретна мозъчна структура, съхраняваща индивдуалния потенциал, заложен  във всеки човек. Тази зона определя настройката на човек към развитие или разрушение. Представлява спирала с 12 намотки, всяка от които се разглежда като „стая“ със своя специфична структура и задача, работеща в неизменна йерархична взаимосвързаност с останалите.

1 ЧАСТ                                                                                                                 2 ЧАСТ

Настройване на стаята на Емоционлаността/        Настройване на стаята на Съня

Настройване на стаята на Пъпната връв/   Настройване на стаята на Лукавия император

Настройване на стаята на Унилия дракон/ Настройване на стаята – Изгубените служители

ПАУЗА

Кратка пауза, през която ще се подхраним със специален енергиен коктейл.

∼ ЛАБИРИНТ ∼

3 ЧАСТ                                                                                                                 4 ЧАСТ

Настройване на стаята на Изначалното дишане/ Настройване на стаята на Слугите

Настройване на стаята на Усещанията/             Настройване на стаята на Реда и закона

Настройване на стаята на Императора/          Настройване на стаята на Глинената хижа

∼ КОД ∼ОД

Всемирна вълнà ⇝ авторски танц – практика на РА

Танц „Всемирна вълна“ е инструмент за извайване на тялото и синхронизация на дейността на външните съдове и вътрешните органи. Всяко движение от последователността се поражда от центъра на матката и се разстила вълнообразно по цялото тяло, което спомага да се свържем по – дълбоко със сакралния съд ⇝ извор на женствеността. Последователността претворява естественото взаимодействие и преливане една в друга на четирите стихии ⇝ огън ⇝ вода ⇝въздух ⇝ земя и ни учи как да ги владеем.

Танцът има отпускащ ефект и се отразява благотворно при:

~ нарушена циркулация на енергията ~

~ нарушена перисталтики ~

~ безчуственост или скованост в части от тялото ~

~ стягане в областта на гърдите и слънчевия сплит ~

~ главоболие в следствие натрупване на енeргия в главата ~

~ състояние на апатия и потиснатост ~

Можете да се запознаете с историята на зараждане на танца на Всемирна вълнà.                            

Цена:

Участието в семинара се осъществява чрез предварително заплащане на съответната сума:

⇝ до 09/04 ⇝ 25лв.
⇝ след 09/04 ⇝ 35лв.
⇝ за всички дами, участвали в някое от събитията, включени в програма „Жената е алхимия на любовта“, при записване до 09/04 ⇝ 20лв.

Можете да заплатите на рецепцията на Йога Мандала или чрез подаване на заявка за участие   на: atanasovaralica@yahoo.com

(В имейла е необходимо да фигурират две имена + дата на събитието, в което искате да участвате.)

Водеща (енергиен медиатор):

Ралица Атанасова РА За мен животът е движение, ако спра да се развивам значи умирам.

Първото ми образование е Българска филология, а в момента изучавам

Психология. Посветих 5 години от живота си на задачата да преоткрия себе си. През този период участвах в множество семинари за личностно развитие и експедиции в България и по света (Аржентина, Перу, Гватемала, Куба, Ямайка, Русия, Грузия и др.). Изучавах  практики от различни традиции – даоистки, будистки, суфистки, келтски, индиански и др. ⇝ фундамент на семинарите, които провеждам. Придобих опит с метода Семейни констелации и Сугестология. Запознах се с Психодрама и Силва метод.  От 2 години развивам иновативен метод – Интегрална терапия, чиято основна задача е цялостно усъвършенстване на човешката природа, чрез еволюция на съзнанието. Оргазнизирам и провеждам семинари за личностно развитие, подпомагам учебния процес на деца със специални образователни потребности (СОП), занимавам се със стъклопис и сътворявам уникални интегрални маски, композирам музика, пиша поезия, продължавам да взимам участие в мероприятия на различна образователна тематика, пътувам из България и по света, изследвам различни култури, уча се…

Повече за Интегралната терапия и цялостната ми дейност можете да научите на: http://www.ralicaatanasova.com/

Информация и въпроси относно семинара на: 0886 199 299

Удобното облекло е препоръчително.

Очакваме ви…

Сподели