Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19/03/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Коя е жената? Нима тя еднолика? Жената е въплъщение на Шакти – онази творческа сила в нас, която ни разгръща в спиралата на разширението и съзиданието. Това е и енергията, която означава сила или да влезеш в силата си и ни движи напред по творческия ни път. Шакти е олицетворение на божествената женска сила, която ще събудим чрез виняси, танци, крии, дишане и медитативни движения, за да се поразходим спонтанно из вътрешния космос. В тантра текстовете за Шакти се говори като за любимата на Шива, или Бхаирава – онзи мъжки космически принцип, който я прониква, за да може тя да танцува в екстаз.

Да препускаш с Шакти е една освобождаваща и освежаваща вълна, която преминавайки през тялото ни ще ни даде импулс за радост в ежедневието, като ни сприятелява с промяната – естествената съставка на живота.

Шакти се почита в Шактизма и Шиваизма като Богиня и представлява активният принцип във вселената или проявяващата се сила на Шива.

За Шакти няма лимити– тя е безгранична. Веднъж пробудена, тази духовно – сексуална енергия изважда наяве божествената природа в жените и ги изпълва с опияняващ магнетизъм.

Ще призовем енергията на Дурга, Лакшми и Сарасвати, за да разчистим пътя си от всички пречки с безпощадната Дурга, да попаднем в потока на изобилие със щедрата Лакшми и да култивираме мъдрост и творчество с нежната Сарсвати.

Тази практика е за всяка жена, която желае да: 

  • Празнува живота си на жена
  • Да събуди и се свърже с Шакти
  • Да се почувства жива, желана, красива и магнетична
  • Да се подхрани от други жени

Обмен – 15лв.

Карти Мандала важат с доплащане 5 лв

Карти Мултиспорт важат

само с предварително записване

0894488809

Водещ: Деви

Сподели