Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/09/2017
5:00 pm - 7:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Септември отбелязва последните топли дни за годината – любимото на много от нас циганско лято е в пика си. Този сезон в традиционната китайска медицина се асоциира с елемнта земя и меридианите на стомаха и далака. Именно на тях ще посветим петото издание на звуковата ни ин йога.

По време на двата ни часа заедно ще се свържем с елемента земя чрез дихателни техники и асани. Ще активираме меридианите на стомаха и черния дроб и ще задвижим енергията по тях с помощта на ин йога и лечебни звуци. Ще подхраним тези два органа чрез работа с гръбнака, таза и дълбока компресия на вътрешните органи. Ще ти покажем нагледно през кои части на тялото ти минават тези два меридиана и ще ти дадем полезна информация относно тяхната дейност. Вибрациите на тибетските купи, гонгове и звънчета ще помогнат на застоялата по меридианите енергия да се раздвижи. Ще научиш повече за елемента земя, както се разглежда в традиционната китайска медицина и каква е неговата връзка с твоето психическо, емоционално и физическо здраве.

Местата са ограничени! Запази своето още днес на info@yogamandala.net или на 094488809.

Цена: 18 лв ( карти Мултипорт НЕ важат)

Сподели