Общи условия

Настоящите общи условия представляват договор между Мандала център и неговите клиенти (вие), във връзка с услугите предлагани на сайта yogamandala.net.

Мандала център се представлява от фирма Раса ООД. Фирма Раса ООД е фирма, регистрирана по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: град София, бул. Мария Луиза № 58, ет.5, и Булстат: BG200624655

Авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от РАСА ООД и са  защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост.  Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или  който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост,  може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на РАСА ООД или на неговите представители. Нямате право да влизате в система или сървъри на уебсайта или да променяте сайта по какъвто и да било начин..

Линкове към уебсайтове на трети лица

Този сайт може да съдържа линкове към уебсайтове и други ресурси, управлявани от трети лица, различни от Мандала. Център Мандала не контролира такива уебсайтове и не е отговорен за съдържанието, продуктите, услугите или информацията, предлагана от което и да е трето лице.

Поверителност на данните:

Център Мандала обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че Мандала има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите записвания и поръчки е необходимо приемането на следните данни:

– име и фамилия

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за фактура и доставка /ако продуктът не е виртуален/

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил, ако сте създали такъв. Мандала приема и поръчки без създаване на потребителски профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, записване за практики, събития и семинари, за връзка с Вас в случай на проблеми, свързани със записванията или услугите, които използвате и подобряване на обслужването на Мандала. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за онлайн бюлетина на Мандала, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всеки бюлетин.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на Мандала, заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

Цени

Всички цени на сайта са в лева с включено ДДС. Цените на продуктите и услугите са показани без цената за доставка, за която ще получите информация в процеса на поръчка, ако се изисква доставка на съответния продукт. Повечето неща на сайта yogamandala са услуги или виртуални продукти, за които не се изисква доставка и не се надчислява съответната.

Услуги, изискващи регистрация

Център Мандала си запазва правото да предоставя достъп до определени услуги срещу задължителна регистрация, която може да е както безплатна, така и платена. Във вашия профил, Вие се задължавате да предоставяте пълна, вярна, истинска и точна информация.
Мандала си запазва правото да прецени дали да предостави профил (акаунт) на потребителя, да отстрани или ограничи потребителски профили, които по своя преценка счита за неприемливи, както и в случай, че има основателни съмнения за нарушаване на настоящите общи условия.

Плащане

Предлагаме следните начини за плащане:

  • Плащане ползване или получаване на продукта или услугата физически в център Мандала на бул. Мария Луиза 58.
  • Плащане с кредитна/дебитна карта: плащате в процеса на поръчката.
  • Плащане с paypal.
  • Плащане по банков път – плащането се извършва до 24 часа от потвърждаването на поръчката с електроннно съобщение (e-mail) от страна на yogamandala.net.
  • Плащане при доставка с наложен платеж, ако продукта е физически и искате да го получите на избрания от вас адрес по куриер.

Доставка на продукти или услуги

Повечето неща, които предлага център Мандала са услуги, които се провеждат на територията на центъра или онлайн и не е необходима доставка. При закупуване на физически продукт, доставката се извършва на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

За София поръчките постъпили в работен ден се изпълняват на следващия работен ден. Поръчките постъпили в Събота или Неделя се изпълняват в Понеделник.

За Страната поръчките се изпълняват в срок от 2 работни дни с Еконт.

Ако продуктите са физически и подлежат на доставка, продуктите могат да се върнат или заменят в 14 дневен срок, като трябва да са неупотребявани в оригиналната им опаковка.

Плащания за семинари и практики

За повечето семинари в Мандала е необходима предварителна регистрация и заплащане. При отказване до 10 дни от началот на събитието, сумата е напълно възвръщаема, при отказване между 10 и 5 дни до началото на събитието, сумата е възвращаема на 50%, при отказване по-малко от 5 дни до събитието, сумата е невъзвръщаема.

Оплаквания

Горди сме да предложим бърза и качествена услуга на нашите клиенти. Ако по някаква причина сте недоволни от предложеното ви обслужване, моля свържете се с нас. Необходимо ни е да знаем, в  случай че нещата не функционират както трябва, за да можем да продължим да подобряваме обслужването на клиенти. Ако не сте доволни от услугите или семинарите, които сте посетили и искате възстановяване на сумата, моля свържете се с нас за да обсъдим проблемите и вариантите, които можем да ви предложим. Част от нещата, които се случват в Мандала са външни събития и Мандала не носи отговорност за предуставените услуги от външни лица.

Обратна връзка

Обичаме да ни пишете. Ако имате коментари или идеи, които бихте искали да споделите с нас, моля изпратете ни имейл на info@yogamandala.net. Предоставяйки ни обратна връзка или идеи, свързани с нашите продукти, услуги или съдържанието на уебсайта ни, давате и право на Мандала да публикува информацията.

 Промени

Мандала си запазва правото да извършва промени в настоящите общи условия по всяко време, като своевременно публикува тези промени в сайта.

Мандала си запазва правото да променя, без предварително уведомление, структурата или Съдържанието на Уебсайта, както и да прекратява достъпа до него по всяко време.

Ваше е задължението да посещавате периодично тази страница с цел да се запознаете с актуализираните Условия за ползване, тъй като те са обвързващи за Вас.
За всички неуредени с настоящите Общи условия въпроси се прилага действащото българско законодателство