Мандала – Център за йога и вътрешна трансформация (София) предлага множество мануални терапии, енергийни терапии и практики, между които и голямо разнообразие от масажи. При нас работят високо квалифицирани терапевти, при които можете да посетите различни видове масажи и терапии– от класически, през дълбокотъканен, до аюрведичен, юмейхо и боуен терапии.

Центърът разполага с три масажни кабинета, всеки от които е добре оборудван. За удобството на клинетите ни се грижат няколко специалисти, които имат дългогодишен опит и практикуват различни стилове масаж и различни видове мануални и енергийни терапии. Терапиите, които се предлагат в Мандала – център за цялостна трансформация (гр. София) се съчетват с индивидуалните нужди на нашите клиенти.

При нас можете да посетите следните видове масаж и терапии:

При нужда можете да се консултирате с терапевтите ни, така че да изберете най-подходящата за вас терапия. Масажистите и терапевтите, които работят в Мандала – център за йога и вътрешна трансформация (София) се грижат не само за физическото, но и за психическото и емоционалното здраве на своите клиенти. Всички те постоянно се развиват, посещават нови обучения и тренинги, така че да могат да ви предложат най-доброто. Всеки един от тях приема работата си като многоспектърна задача, която включва грижа не само за здравето, но и за удобството на клиента.

Освен богатият избор, нашите клиенти се наслаждават и на лично отношение и прекрасна атмосфера. В трите ни светли и оборудвани кабинета ще се почувствате уютно и комфортно. Всеки от тях разполага с удобна масажна маса, на която ще можете да се отпуснете напълно по време на вашия масаж. Във всички кабинети се носят приятни отпускащи аромати, пространството около тях е декорирано, така че допълнително да ви носи усещане за покой

Мандала – център за цялостна трансформация (София) знае как да се погрижи за вас. За запитвания и резервации, позвънете на 0894 488 809.

Терапевтична йога

Тялото ни е  инструмент, който има нужда от всекидневна подръжка. Забелязала съм, че поне 50 % от хората в часовете по йога съобщават за болки в кръста или гърба, а много не могат да изпънат до край краката си и да останат с изправен гръб в различни пози. Самата аз имам чувствителен кръст, за който полагам специални грижи, за да живея живот без болка.

В тази двучасова сесия ще практикуваме специално подбрани асани в последователност, която да облекчи евентуален дискомфорт в тези зони и да огъвкави тялото ни, чрез разтягане на мускулите, съединителната тъкан и да отпусне малко пренатегнатите сухожилия. Ще имате възможност да изследвате дисбаланса ляво – дясно в тялото си.  Ще използваме ИН – ЯН подхода, при който ще започнем с по-пасивни пози и акцент върху дишането, за да таргетираме по-дълбоките слоеве на съединителната тъкан – фасцията и да достигнем до състояние на вътрешен покой чрез удължаване на дишането. Постепенно ще преминем в по-динамични пози, както и някои партньорски съчетания, в които ще си помогнем взаимно за безопасно навлизане в дълбочина на някои асани.

В тези сесии прецизността и техниката на изпълнение са по-важни от винясите и затова винясите ще са само свързващите звена между някои от терапевтичните пози, но фокуса няма да е в преливането.

Практиката е изключително подходяща също за напреднали йоги, които имат нужда да преоценят практиката си и да станат още по-съзнателни за тялото и дишането си.

Ще имате възможност да изследвате себе си, стойката си, дъха си и да наблюдавате потока на мисли, на емоции и на прана в тялото си.

И това ще завърши с ароматна шавасана, която ще възнагради сетивата ви за търпението и отдадеността.

Запази си място на 0894488809

Цена 15 лв.

 

  Индивидуална практика

  Практикуването в група има своите предимства, но има и недостатъци. Част от тях са:

  • няма достатъчно индивидуален подход - не може да се обърне много внимание на всеки човек по отделно
  • практиката не е съобрзена с физическата подготовка и състояние на всеки един от практикуващите
  • нямаме комфортното пространство лично за нас
  • понякога се притесняваме от тялото си, физическото си състояние
  • имаме травми и не сме сигурни, че груповата практика е подходяща за нас

  Ако искате да получите практика, съобразена с физическото ви състояние и личните ви предпочитания ви препоръчваме да опитате индивидуална практика с някой от нашите преподаватели.

  Изберете си преподавател или стил или оставете избора на нас.

  Цена: 80 лв /на български език/, 120 лв на английски език/

  Преподаватели:

  Диа - Виняса йога - може да води индивидуални часове на български, английски и немски

  Благовеста - Хатха йога - може да води практики на български и английски език

  Анна - Айенгар йога - може да води часове на български, английски и руски

  Деси - Йогалатес - индивидуални практики на български език

  Ангел - Тай чи - може да води практики на български и английски език

   

   

   

   Медитация с Гонг и тибетски купи

   Медитацията с гонг и тибетски купи е един улеснен начин за пречистване на ума и подсъзнанието. Докато сме отпуснати в шавасана, ние влизаме в състояние на преобладаваща Ин енергия, която подпомага възстановяването и регенерацията. Звуците на гонга и тибетските купи помагат на ума да се успокои чрез резониращите звуци, които директно отнасят съзнанието далеч от тялото.

   Тази практика е за вас, ако искате да отделите време за лечебна релаксация и да подобрите цялостно способността на нервната ви система да се отпуска. В днешно време постоянно е необходимо да сме високо енергични и дейни, за да успяваме. Липсата на релаксация и отпускане обаче накланят везните към опасен дисбаланс на хормонално и нервно ниво. Медитацията с Гонг е отлично средство, чрез което не само, че се наслаждаваме на божествените космически вибрации, без никакъв аналог от други инструменти, но и се учим да се доверяваме и отпускаме.

    Виняса Флоу йога

    Прана виняса флоу йога (или виняса йога) е стил, който е фокусиран върху пробуждане на праничния (енергиен) поток в тялото и приложението му  в ежедневието ни. С практиката на флоу (поток, преливане)  йога  човек става не само физически гъвкав, но и емоционално и психически адаптивен, така че да може да приема и да се синхронизира с все по-динамично променящата се външна среда.  Във Вселената всичко е обект на постоянна промяна. Когато не приемаме тази промяна и се вкопчваме в стари мислоформи и модели на поведение, ние изживяваме страдание и мъка.  Движението на тялото в синхрон с дишането, което е характерно за стила, ни позволява да усвоим на клетъчно ниво идеята за промяна и когато тя се случи да не се съпротивляваме, а да се пуснем по течението на живота.

    Виняса флоу позволява себеизразяване и е много подходяща за хора, желаещи да отключат или подсилят креативността си, както и за почитателите на танца. Практика, която с разнообразието си, никога няма да ви остави да скучаете. Позите са свързани по естествен начин чрез виняси (последователни вълни от движения, които позволяват преливане от една в друга поза). Сурия Намаскар (поздрава към слънцето) е най-базовия пример за виняса. Часовете са тематични, като преподавателят избира дали да наблегне на изграждането на сила (стойки на ръце, баланси), пробуждане на флуидната ни природа (ние сме над 70 % вода), пробуждане на огъня на живота (заздравяване на коремната област и изграждане на устойчивост) и т.н. Всеки час е приключение, което може да ни отведе до неоткрити територии в собствения ни вътрешен свят. С развиването на практиката, постепенно се интегрира и осъзнаването на дъха в Уджай пранаяама (вид дишане, което забавя пулса на сърцето и активира психични качества на съзнанието), чието усвояване може да отнеме дълги месеци практика. Постепенно йога практиката става гладка и преливаща се. Всеки, разбира се, се движи със собственото си темпо, по свой уникален начин.Това е най-подходящият вид йога за съвременния човек, чиито корени датират в древността, но внесеният елемент на движение символизира непрестанната еволюция на човек.

     

    Преподаватели:

    Диа

    Класът на Диа цели да създаде цялостен баланс между сила, гъвкавост и издръжливост. Богатството на асани и последователни преходи държат ума в настоящия момент, където му е мястото.

    Георги (Некрос)

    Виняса флоу с Георги е структурирана и функционално подредена практика, започваща с дихателни техники, целящи да преобразят модела ни на дишане така, че да оформим стабилна среда,в която духа ни да разцъфне. Практиката е балансирана - включва елементи за развиване на сила и гъвкавост, активация и релаксация на мускулите. Потокът от пози ескалира така, че да навлизаме в по-сложните асани постепенно и сигурно и когато стигнем до кулминацията с пикова поза, бавно започваме да забавяме темпото, заземявайки се с по-дълбоки и разтягащи пози, в които да усетим в детайл всички малки активации и финните енергии протичащи в тялото. Този час е подходящ за всички нива като предоставя както базата за начинаещия, така и предизвикателство за напредналите ученици.

    Симона (Мон)

    Практиките на Симона са динамични и енергетизиращи. Дай на деня си ефирен и осъзнат старт с 60 минути сутрешна виняса. Влей се в новите 24 часа, вместо да плуваш срещу течението. Разгърни тялото си с флудни движения, вместо със седене пред телевизора или компютъра. Задай тон на деня си, вместо да позволяваш на събитията около теб да го правят. Заедно ще насищаме телата си с утринна прана, за да можем след това да сме продуктивни с минимални усилия и в пълно присъствие.

    Селина

    Часовете на Селина целят да изградят равномерен ритъм на дишане, съчетан с осъзнати движения. Асаните и преходите между тях създават усещане за лекота и сила едновременно. В практиките на Селина ще се насладиш на креативно изградени виняси и ще усвоиш лесни техники за успокояване на ума, балансиране на тялото и емоциите.

     Класическа йога

     Класическа Йога се нарича Интегралната йога, преподавана от Шивананда, Сатянанда и други системи. Тя включва в себе си практики основно от Ха–та йога - асани, дихателни (пранаямни) техники, Раджа Йога – предмедитативни и медитативни практики, мудри и бандхи, Йога нидра - дълбока релаксация с визуализации и поднасяне на положителни утвърждения към подсъзнанието, Мантра Йога – пеене на звукове (мелодии), които имат положителна вибрация и благотворно въздействие. Типично за часовете по класическа йога е, че позите се изпълняват бавно и със задържане и в края на часа се предлага релаксация по избор на преподавателя.

     Преподаватели:

     Мими

     Роби

     Благовеста

      Елате да опитате йога за начинаещи в Йога студио Мандала

      Йога за начинаещи

      Ако светът на йога ти е напълно непознат и всички санскритски термини, сложни наименования и огромното разнообразие от стилове те обърква, значи си на правилното място. Мандала – център за йога и вътрешна трансформация с удоволствие предлага йога за начинаещи – практика, подходяща за тези, които никога не са стъпвали на постелката.

      Йога за начинаещи е практика, която леко и лесно ще те въведе в света на йога. Този час е базиран на основните принципи на хатха йога и цели да предостави на всички посетители достъпни асани, медитация и релаксация. Основната цел на практиката е да отпусне тялото и ума и да внесе хармония в забързаното ни градско ежедневие.

      Часовете по йога за начинаещи са специално разработени, така че да отговарят на нуждите на техните посетители. Йога позите (асани) са подбрани и подредени по такъв начин, че да бъдат достатъчно натоварващи за физическото тяло, но да не го изтощават прекалено много. Практиката цели да демонстрира, че всеки може да практикува йога и, в същото време, да развие, засили и огъвкави тялото. Всяка поза се демонстрира и обяснява подробно, така че да може да бъде изпълнявана правилно без риск от претоварване или контузия. Часовете по йога за начинаещи ще ти помогнат да влезеш във форма и ще повишат имунитета ти.

      Преподавателите, които водят тези часове внимателно подбират релаксиращите техники, които прилагат, за да може всеки един посетител да усети удоволствието от пълното и цялостно отпускане. Релаксацията, която е основен елемент от всеки йога час, цели да помогне на тялото и ума да възстановят естествения си ритум на работа. По време на часовете йога за начинаещи се изпълняват, както релаксиращи, така и дихателни техники. Благодарение на тях можем да отпуснем съзнанието си и да отдъхнем, за да можем после заредени и енергични да се върнем в градския ритъм.

      Прочете и какво да очаквате на първа си йога практика в нашия блог

      Преподаватели:

      Благовеста

      Роби

       Какво е хатха йога?

       Хатха йога

       Хатха йога се смята за най-стария и най-разпространен йога стил. Според древните легенди самият бог Шива създал хатха йога, след което тя започнала да се разпространява сред хората. В началото на ХХ век тази практика достигнала до Западния свят, където се практикува и до днес от хиляди ученици.

       Хатха йога се базира на идеята за освобождение и постигане на пълно блаженство. Практиката предлага физически упражнениея, дихателни техники и медитация. Важна част от историята на хатха йога е нейната философска система, която предлага на практикуващите морална база, която да им помогне по пътя към блаженството. Философията се състои от т.нар. ями и ниями – принципи, които подпомагат духовното израстване на практикуващия.

       В часовете по хатха йога се набляга на физическите пози (асани), като тяхната цел е да премахнат блокажите от тялото, да го заздравят и огъвкавят. Резултатите от практикуването на хатха йога са както повишени нива на енергията, така и по-спокоен и пълноценен сън, повишен имунитет и по-високо ниво на концентрация.

       Преподаватели:

       Роби

       Благовеста

       Мими

        Аерофит

         

        В живота често ни се случва да се борим с гравитацията, но на Аеро практиките ще я използваме, за да навлезем по – дълбоко в движението и в себе си.

        АероФит е тонизираща и заздравяваща практика, съчетаваща физически упражнения, заимствани от йога, пилатес, тае бо, стречинг и каланетика, изпълнявани с усмивка и лекота. С помощта на хамак от еластична коприна ще издължим гръбначния си стълб и ще изправим стойката си.

        В продължение на един час активно изчистваме лимфната система и токсините в тялото си, премахваме блокажи, подобряваме кръвообращението, повишаваме енергията, имунитета и метаболизма си. Някои от позите и упражненията ни дават възможност за повече разтягане и огъвкавяване, докато други градят силата ни. Специално внимание обръщаме на огъня вътре в нас, а обърнатите пози вече няма да представляват трудност дори за начинаещите.

        Практиката е изключително полезна за болки във врата, гърба и кръста. Помага ни да се освободим от стреса и напрежението, както и да намерим вътрешен баланс, да се свържем с детето във всеки един от нас. Умът ни постепенно се изчиства и успокоява, като повишава нивото ни на концентрация. По време на релаксацията в края на часа ще сме съзнателни за тялото си, като напълно ще го отпуснем в нежната прегръдка на хамака. Така ще възстановим връзката с вътрешната си същност докато тялото отпочива ефективно.

        Преподаватели:

        Рада

         Ин йога

         Практиката е посветена на интегриране на потока чрез пасивни пози, близо до земята, които се задържат между 3 и 5 минути. В часовете се работи и със звуци, мантри, дихателни техники и натурални арома масла за оптимален ефект. Използват се помощни средства, като болстери (цилиндрични възглавници), блокчета, възглавнички и одеала.

         Ползи и приложение на ИН йогата:

         Ин йогата е чудесен начин да рестартираме цялата си система и да дадем нужната почивка на тялото и ума си, за да изживяваме истинско щастие в телата си. Чрез ин йога ние работим на много дълбоко ниво и имаме възможност многократно да подобрим гъвкавостта си, въздействайки директно върху фасцията – съединително-тъканната обвивка, която обгръща мускулите и прераства в сухожилия. Това действа благоприятно на ставите и увеличава тяхната мобилност. Ин йогата e насочена към парасимпатиковата нервна система, която позволява на човек да релаксира.

         Как преминава един час по ИН йога?

         В ИН йогата се използват помощни средства, като болстери (цилиндрични възглавници, пълни със спелта), кубчета, одеала и възглавнички. Всички те помагат на тялото да заеме правилна и максимално отпусната позиция, в която пасивно да разтегнем и отпуснем тъканите. Позите се сменят много бавно, което създава усещане за транс и дълбок покой.

         За кого е ИН йогата?

         ИН йогата е за всеки – от напълно начинаещ в йогата до редовно практикуващи и преподаватели. Нейната достъпност и дълбок ефект я правят абсолютна необходимост за всеки, който търси вътрешен покой. Тя е чудесно допълнение към по-динамичните практики, а също може да се практикува и напълно самостоятелно. Ако сте имали физически или психически натоварен ден, непременно завършете с ИН йога, за да се приберете вкъщи усмихнати и в мир със себе си и света.

         Преподаватели:

         Деви

         Симона (Мон)

         Практиките по звукова ин йога съчетават ин йога с лечебните звуци на купи, камбанки и камертони. Докато задържаме позите, звукотерапевтът поставя музикални инструменти върху тялото, за да внесе повече лекота в него и да успокои ума. Работим и с издаването на звуци, които лекуват органите и освобождават напрежението от тялото.

          Йога латес- най-доброто между йога и пилатес

          Йога Латес

          Йогалатес е комбинация между НАЙ- ДОБРОТО от йога и пилатес, с която възстановяваме баланса в тялото (както физическото ,така и емоционалното и менталното тяло). Въздействаме позитивно на мускули, стави и сухожилия, успокояваме нервната система (силноантистресово действие), въздействаме на всички органи и системи по един мек и плавен начин, така че да възвърнем хармонията и да придобием цялостно здраве.

          След часа ще се чувствате освежени, спокойни, ще придобиете усещането за благополучие и хармония в живота си.

          Преподавател: Деси

          Десислава Костова (Mukha)

           

           кундалини йога

           Кундалини йога

           Кундалини йога е практика, повлияна от тантра и шакта школите. Името на този стил е препратка към основния му фокус, а именно – да събуди и раздвижи кундалини енергията, заспала в основата на гръбначния стълб. За постигане на тази цел в кундалини йога се практикуват физически упражнения, мантра, медитация, както и дихателни техники.

           Този стил е подходящ за всички практикуващи. Кундалини практиките носят спокойствие, намаляват на стреса, а след по-задълбочено практикуване водят до по-широко осъзнаване за собственото съзнание. Практикуващите са добре дошли да се включат в кундалини йога часовете, независимо дали имат предишен опит с йога и независимо от личните си предпочитания към други стилове.

           Един типичен час по кундалини йога се състои от набор от елементи. Всяка практика започва с изпяване на мантра и пранаяма (дихателни упражнения) за загряване. Следват физически упражнения, които в кундалини йога традицията се наричат крии. Часът завършва с релаксация, медитация и изпяване на финална мантра. Практиките, предлагани в Мандала – център за цялостна трансформация са с продължителност от 90 минути.

           Преподавател: Прем Ситара

            Въздушна йога

            Въздушната йога е релаксираща система от упражнения, вдъхновени от класическите асани, които се изпълняват с помощта на хамак. Висенето и обръщането надолу с главата са естествена потребност за физиологическите процеси. С помощта на хамака тялото има възможност да се отпуска свободно в обърнати позиции, преодолявайки с лекота гравитационните сили. Въздушна йога е лек и забавен стил с множество положителни ефекти. Благодарение на обърнатите пози се постига цялостно възстановяване на циркулацията на всички физически и енергийни потоци. Подобрява се работата на жлезите с вътрешна секреция. Активират се центровете в главата, хипофизата и епифизата. Повишава се концентрацият и цялостния баланс на умственото и физическо тяло.

            Преподавател:

            Благовеста

             Йога за модерния човек

             В този час, Мими Дончева среща древното познание на йога с нуждите на съвременния човек. Практиката е базирана на системата Шивананда - глобално най-разпространената школа в Хатха (класическата) йога, която е специално адаптирана към живота на запад. "Йога за модерния човек" адресира нуждата от грижа за тялото и съзнанието на съвременните хора, които страдат от липса на движение и високи нива на стрес в ежедневието. Практиката зарежда тялото с енергия, успокоява ума и извиква в човека естественото усещане за щастие и вътрешен баланс.

              Йога без граници

              Питате се какъв е този стил йога. Отговорът се съдържа в самото й наименование - без ограничения. Този клас идва като естествен отговор на нуждите на голяма част от хората. Във време, което пропагандира свобода на мисълта, но реално поставяйки пред много от нас граници заради религията, цвета на кожата, възрастта или външния вид. Йога е философия, която помага тези граници да се стопят като ни кара да осъзнаем дълбокия смисъл на Живота и нашето осъзнато присъствие в него. В този клас ограниченията падат - ела, защото просто искаш да бъдеш себе си.

              Ще има време за раздвижване на тялото от глава до пети, да дадем време за осъзнаване на промените и усещане за изцеление, да дадем време за по-динамични, свързани с дишането и силата активности.

              Фактът, че ще си тръгнете с усмивка, лекота и мотивация за системна практика, показва, че сте на прав път.

              Във всички случаи в този клас поставяме безопасността и мотивацията за подобряване на здравето с редовни практики на преден план.

               

              *Практиката е подходяща за хора в напреднала възраст, хора с наднормено тегло или с проблеми в опорно-двигателния апарат.

               Йога нидра

               Йога нидра е систематичен метод за предизвикване на пълна физическа, умствена и емоционална релаксация. Терминът йога нидра произлиза от две думи: йога, която означава единение, или съсредоточено осъзнаване и нидра, която означава сън. По време на практиката йога нидра изглежда, че човек сякаш спи, но съзнанието му функционира на едно по-дълбоко ниво на осъзнаване. По тази причина йога нидра често е наричана "психичен сън" или "йога сън".
               ЙОГА НИДРА има релаксираща ефект на няколко часа обикновен сън. Ето защо йога нидра е една от тайните на свръхчовешката работоспособност и енергия на много велики йоги, които са успели да постигнат толкова много в един кратък живот. Практиката на йога-нидра помага за намаляване на напрежението и тревожността. Вегетативни симптоми на висока тревожност, като главоболие, замаяност, гръдна болка, сърцебиене, прекомерно изпотяване, коремна болка са добре отстранени. Йога Нидра е използвана, за да се справи с пост-травматичното стресово разстройство.

               Цена : 14 лв./практика

               Водещи практиките: Станислав Исуски и Павел Гюров

               За повече информация може да се обърнете към Станислав Исуски - 0876301011 или Павел Гюров - 0883456764

                „ЕНЕРГИЕН ПИЛАТЕС – Пилатес за здраве и енергия“

                В тази енергийна практика ще тонизираме както физическото тяло, така и останалите ни тела. Ще потърсим баланса между мъжката и женската енергия вътре в нас. Ще успокоим ума чрез раздвижващи серии упражнения, за да отворим силата и възможностите, които често остават скрити за нашето съзнание. Практиката трае един час, в който се включват загрявка, пилатес упражнения за стягане, кардио, разтягане и отпускане. Тази тренировка ще ни зареди с енергия за целия ден и ще оформи, стегне и заздрави тялото ни. Ще се подготвим и за летния сезон с увереност и обновена сила!

                 Виняса йога и гонг медитация

                 Йога и медитация с гонг е древно съчетание на две силно въздействащи древни практики за пречистване и хармонизиране на енергийното и физическото ви тяло.Съчетанието на йога асани със звукова терапия ще ви помогне да се освободите от натрупаното напрежение и стрес, ще ви отърси от застоялите мисли и потиснати негативни емоции и ще отвори съзнанието и сърцето ви за новото. Състои се от 60 мин изпълнение на асани, които загряват и тонизират тялото до кулминация, последвани от забавяне на темпото с по-бавни и отпускащи пози, целящи релаксация. След приключване на физическата част ще останем в шавасана за 60 мин дълбока релаксация под въздействието на два гонга и тибетски купи. Това пътешествие под звуците на лечебните инструменти ще „измие“ по-финното ви тяло, както водата измива физическото. Вибрациите на гонга и тибетските купи са лечебни, заради простия и изчистен звук, който излъчват. Нашите инструменти са ръчно изработени на специални честоти, които влизат в резонанс с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации в тялото. Когато всичко ненужно е отстранено, изгрява силата на интуицията и се връщаме към нашето естествено състояние на връзка с Висшия Аз.Единият гонг е тониран на вибрацията на цветето на живота, съответстващо на сърдечната чакра. Вторият е специално изработен с вибрацията на планетата Сатурн, съответстваща на коренната чакра.

                  Йога за бременни

                  Тази практика е за теб - Носещата Живот в Себе си.
                  Времето и пространството посвещаваме на теб и твоето взаимодействие с бебето в утробата ти. Специално подбрани и адаптирани към периода на бременността йога комплекси, важността на дишането, вкусът на емоциите, дълбините и висотите на вътрешните преживявания - твоите и тези на бебето, са инструментариум и акцент в часовете на Калина и Вики.

                   Ащанга йога

                   Ащанга виняса йога или още наричана ащанга йога е древна йогийска система, която поставя акцент върху осем различни практики (наричани още осем разклонения на йога). Целта на осемте практики е да обхванат различни поведенчески, физически и духовни аспекти от нашето личностно израстване.

                   Няколко са основните различия на ащанга йогата, в сравнение с останалите школи:

                   • отделните асани са свързани една с друга чрез определени „преходни“ движения
                   • дишането и от изключителна важност е синхрона между движенията и дишането, защото именно така съзнанието на практикуващия се успокоява, което от своя страна е главната цел на ащанга виняса йога. Всяко движение, което правите трябва да бъде придружено с едно вдишване. Дихателната техника използвана в Ащанга йогата се нарича Уджай дишане. При тази техника дължината на вдишванията трябва да бъдат еднакви и продължителни
                   • практикуването на асаните, също е от голямо значение при ащанга йога, тъй като именно те правят тялото ни силно. Всяка асана в ащанга виняса йога се изпълнява бавно и хармонично, в синхрон с движението. Всяко движение отговаря на дишане и издишване. Основна идея на йога, че дишането е жизнена сила (наричана прана). А основна цел на всеки практикуващ йога е да задържи повече прана в себе си, чрез равномерно и дълбоко дишане

                    Dragon йога

                    Йога клас, подходящ за всички и съобразен с физическата подготовка и състояние на групата. Класът включва елементи от Шивананда йога, Капоейра, пилатес, Бойни изкуства, както и терапевтична йога за различни често срещани проблеми – болки в ставите, раменете, глезените, коленете, гърба, врата, за освобождаване на стреса и нервното напрежение.

                    Преподавател: Хаджиме

                     Шиацу терапия

                     Класическо шиацу: работи се върху точки от меридианите според китайската медицина по тялото. Масажът се прави през дрехи на тепих на земята. Масажът комбинира йога разтягания със похвати от класическото шиацу.  При ваше желание може да се вкл/чи и вибрационна терапия за кундалини енергията. Масажът е терапевтичен.

                     Read full biography...

                      Марма терапия

                      Продължителност 45 минути.

                      Какво представлява терапията -  леко докосване на комплекс от марма точки.

                      Какво представляват марма точките:

                      Жизнената сила или прана се движи по канали, наречени „надита“. Точките където се свързват тези канали се наричат марми, което означава "чувствителни" зони. Те са центровете на жизнетата сила и връзката между физическото тяло и съзнанието. Марма точките са като превключватели, и когато са отворени позволяват увеличаването на потока на енергията. Основните точки са 107 на брой, като някой от тях съвпадат с чакрите. Намират се на местата където се срещат няколко органа или тъкани в тялото; места, където се намират много нерви и кръвоносни съдове.

                      Read full biography...

                       Аюрведичен масаж

                       Масаж на цялото тяло ( включително главата ) с продължителност 50 минути.

                       При масажа се използват затоплени хербализирани масла съобразени с индивидуалната конституция на клиента и сезона. Ефекът е както върху цялото тяло ( тъй като балансира трите Доши) , така и върху ума. Техниката е специфична - поглаждаща и отпускаща, напълно различна от класическия масаж. Има мощно отпускащо действие върху нервната система (балансира вата доша).

                       Read full biography...

                        В мандала - център за йога и вътрешна трансформация предлагаме антицелулитен масаж. Този масаж цели освобождаване на подкожния слой мазнини.

                        Енергетизиращ антицелулитен масаж

                        Антицелулитният масаж е мануална (ръчна) терапия, която цели да премахне подкожните мазнини и да раздвижи лимфната течност в проблемните зони на тялото. За постигане на добър краен резултат се използват специални техники на работа, както и подходящи масажни и етерични масла. Read full biography...

                         Масаж блаженство

                         Блаженство е бавен и успокояващ масаж на горната част на тялото с релаксиращо, психо-соматично действие. След приятната манипулация на гърба се набляга на стимулирането на биорефлекторните зони по крайниците и главата. Облекчава, успокоява и релаксира. Носи наслада и блаженство за душата и тялото

                          Чакра масаж с вулканични камъни

                          Масажът с вулканични камъни е нестандартна терапия, чиято цел е постигането на баланс между енергията на човешкото тяло и енергията на природата. Вулканичните камъни произхождат от застинала лава и имат свойството да поддържат топлината и да отнемат отрицателната енергия на тялото.
                          Физическото тяло е неразделна част от ума и емоциите. Вибрациите в него пораждат енергийни полета, а енергийните полета образуват аурата му. Болестта е израз на дисхармония в аурата или емоционалното състояние. Когато се наруши енергийния поток, когато има стрес, тялото го усеща. Енергията става хаотична, недостига до много места и това води до застой. Масажът с камъни подава енергията на местата, където липсва и така я уравновесява. Горещите вулканични камъни увеличават кръвния поток и клетъчния метаболизъм в третираните зони, релаксират мускулите, успокояват болката и хроничните възпалителни процеси. Енергийното въздействие на вулканичните камъни и релаксиращия ефект на мануалния масаж балансира биопотоците в тялото. Така се помага на тялото да приема и отдава енергия. Масажът с камъни се препоръчва при хора, подложени на стрес, безсъние, напрежение, мускулни и ставни болки и циркулаторни нарушения. Освободете се от дрехите и тревогите си, оставете отпускащото действие на топлината да Ви обгърне.

                          Цени: 50 лв

                           В Мандала предлагаме класически масаж, или още т.н шведски масаж. Елате да се насладтие на масаж цяло тяло или масаж гръб. За записване 0894488809

                           Класически масаж

                           Една от най-разпространените терапии, която се практикува от древността е т.нар. класически масаж. Известен още като шведски масаж, този метод включва манипулиране на тъкъните чрез движения с ръце. Целта на масажа е да се подобри кръвообращението, да се облекчат мускулните болки и напрежение, както и да се повиши гъвкавостта на ставите. Поради заседналия начин на живот съвременният човек най-търсената вариация на тази терапия е масаж на гръб.

                           Класическият масаж има три основни разновидности. Релаксиращият шведски масаж ще ви предразположи към пълно отпускане на тялото и ума и ще успокои натоварените ви мускули. Лечебният масаж (особено на гръб) оказва благоприятно въздействие върху наранените меки тъкани в тялото – мускули, сухожилия, връзки. Спортният класически масаж се препоръчва за физически активни хора, които искат да подобрят представянето и постиженията си в избрания от тях спорт.

                           В тази терапия се използват различни техники и движения, за да се постигне желания резултат. По време на един сеанс по класически масаж терапевтът извършва дълги плъзгащи движения, упржанява натиск, изпълнява барабанящи движения и вибрационни почуквания. Всички тези техники са съобразени с индивидуалните нужди на клиенти, масажираната в момента зона, както и цялостното физическо здраве на масажирания.

                           В какви случаи се препоръчва терапия шведски масаж:

                           • При проблеми със стойката
                           • При болки и схващания в гърба
                           • При болки и проблеми с краката
                           • При редовно спортуване
                           • При повишени нива на стрес в ежедневието

                           В Мандала – център за цялостна трансформация можете да се насладите на класически масаж в приятна обстановка, извършен от висококвалифициран специалист. Нашите масажисти ще се погрижат за вашето физическо здраве и ще ви помогнат да се отпуснете напълно, за да се върнете заредени към ежедневните си задължения.

                           Цена: 30 лв/ гръб

                           50 лв/ цяло тяло

                           Терапевти: Васил, Злати, Марин

                            

                            Лечебен масаж

                            Масаж на цяло тяло с етерични масла ,включващ в себе си различни масажни и енергийни лечебни техники. Перфектната комбинация от дълбокомусколен, релаксиращ и дрениращ масаж, отпускат мускулите напрежения, подобряват движението на кръвния и лимфен поток , освобождават от натрупания стрес и тонизират тялото.  Обработват се рефлекторни зони, акопресурни точки и енергийни меридиани.

                            Read full biography...

                             Дълбокотъканен масаж

                             Чрез серии от концентрирани техники той действа на дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан, облекчава болките. Подобрява кръвообръщението.

                             Read full biography...

                              Рефлексотерапия

                              Рефлексотерапията е част от рефлексологията, която се занимава с обработка чрез масажиране на рефлексни/ чувствителни точки, разположени в краката, ръцете, гърба, езика, ушите или дебелото черво/.

                              Read full biography...

                               Спортен масаж

                               Спортният масаж е вид дълбокотъканен масаж, чиято цел е да ускори възстановяването на мускулите и настъпването и поддържането на тренинг както в цялото тяло, така и в определените мускулни групи.

                               Read full biography...

                                Индивидуална релакс сесия

                                Отпускането е изключително важно, за да се чувстваме здрави, във физическа и психо-емоционална кондиция. Все по-малко си го позволяваме в ерата, в която отвсякъде ни натрапват, че за да сме успешни трябва да сме свръх динамични. Тялото и нервната система обаче изискват темповете да бъдат намалявани и понякога преустановявани, за да бъдат те здрави и за да могат да ни служат по-дълго време.

                                Автогенният тренинг е един от най-добрите, доказани с векове, начини за психо-емоционална и телесна почивка. Той е и в основата на индивидуалната релакс сесия, допълнен от много деликатен, разтапящ сетивата докосващ масаж на главата, лицето, ръцете и гърба. Нежните докосвания помаган на психиката ни изключително бързо да се отпусне, защото изпращат мигновени сигнали за релакс в онази част от мозъка, която ръководи емоциите. Тази техника помага за мигновеното отпускане дори на хора, които от нищо друго не могат да се повлияят да се отпуснат истински. Други две средства, които бързо носят усещането за отпускане са ароматите и звуците. В сесията се използват вдишвания на етерични масла, чиито аромати са с доказан успокояващ или енергизиращ ефект, в замисимост от това, от което имате нужда в момента. Мелодиите и звуците са подбрани така, че да носят същия ефект. Комбинацията от всички тези елементи – автогенен-тренинг, съчетан с докосващ масаж, подбрани звуци и аромати има по-силно въздействие върху физика и психика, отколкото, ако бъдат използвани по отделно.

                                Учените казват, че 20 минути качествено отпускане с автогенен тренинг се равнява на 2 часа пълноценен дъблок сън. Този приятен метод, равняващ се по усещане на нежен релаксиращ масаж,  може да възстанови бързо силите ни и колкото по-често го практикуваме, да ни направи психически и физически много по-устойчиви, както и да забави процесите на стареене на тялото.

                                Цена: 40 лв

                                Терапевт: Анастасия

                                 Bodywork терапия

                                 Bodywork е събирателно понятие, което включва различни по вид и стил мануални терапии. Това, което ги обединява е че са насочени към възстановяване баланса на тялото, ума, душата. Включени са техники от юмейхо, остеотай, дзен тай шиацу и класическо шиацу. Според нуждите на пациента могат да бъдат добавени упражнения от йога и от класическата кинезитерапия. Read full biography...

                                  Опитайте юмейхо терапия при Мокша в Мандала център

                                  Юмейхо терапия

                                  Юмейхо терапията е специален източен масаж. Това е метод за увеличаване на жизнените сили на организма чрез завръщане към природата. Това е хълбочно наместваща притискащо разтриваща терапия или както е била първоначално наречена – „божествен масаж”. Създател на системата е проф. Масайуки Сайонджи. Read full biography...

                                   Тай масаж

                                   Тай (йога) масажът е древна методика, която цели да балансира енергийните канали (сен линий), чрез мануално въздействие. Началото си Тай масажът води от Дживака (Шиваго) Кумар Батча, верен сподвижник и лечител на Гаутама Буда по време неговите странствания.

                                   Read full biography...

                                    Остео Тай терапия

                                    Остеотай е съвременна методика, разработена от Arno l`Hermitte и David Lutt.

                                    Включва много от принципите и похватите на остеопатията и кинезитерапията, които са преведени и изпълнени във формата на тай масажа (релаксиращи техники, стречинг, ПИР, ставни мобилизаций и манипулаций).

                                    В класическия си вид тай масажът е насочен основно към работа с енергийните канали в човешкото тяло и тяхното балансиране.

                                    Read full biography...

                                     Марма терапия

                                     Продължителност 45 минути.

                                     Какво представлява терапията -  леко докосване на комплекс от марма точки.

                                     Какво представляват марма точките:

                                     Жизнената сила или прана се движи по канали, наречени „надита“. Точките където се свързват тези канали се наричат марми, което означава "чувствителни" зони. Те са центровете на жизнетата сила и връзката между физическото тяло и съзнанието. Марма точките са като превключватели, и когато са отворени позволяват увеличаването на потока на енергията. Основните точки са 107 на брой, като някой от тях съвпадат с чакрите. Намират се на местата където се срещат няколко органа или тъкани в тялото; места, където се намират много нерви и кръвоносни съдове.

                                     Read full biography...

                                      Шиацу терапия

                                      Класическо шиацу: работи се върху точки от меридианите според китайската медицина по тялото. Масажът се прави през дрехи на тепих на земята. Масажът комбинира йога разтягания със похвати от класическото шиацу.  При ваше желание може да се вкл/чи и вибрационна терапия за кундалини енергията. Масажът е терапевтичен.

                                      Read full biography...

                                       Рейки

                                       Рейки е древна лечебна система, която се прилага чрез полагане на ръце върху тялото. Това е изключително проста и в същото време мощна техника. Рейки е естествен и безопасен път за разделяне с болестта. Балансира организма на физическо, емоционално и духовно ниво, възстановява физичезкото Read full biography...

                                        Китайска медицина

                                        Източната медицина разглежда всяко негативно състояние, всяка болест като причина породена от дисбаланс.

                                        Акупунктурата или т.н. иглотерапия, е третиране с тънки специализирани игли, които се поставят в специфични точки в енергийната мрежа на тялото. Тези точки са като врати, през които може да се балансира работата на дадения орган, система или организмът като цяло. Те отвеждат негативната енергия и позволяват тялото да възвърне своята първоначална сияйност.

                                        Read full biography...

                                         Боуен терапия

                                         Техниката Боуен внася една от най-задълбочените терапевтични концепции в света днес, в която ударението се поставя върху способностa на тялото само да се привежда в равновесие. Както ти не приличаш на никого другиго в света, така и състоянието на здравето ти е единствено и само твоя реалност. Има един единствен лекар, знаещ и разбиращ какво причинява болестното не равновесие в тялото ти: Лекарят вътре в теб!

                                         Read full biography...

                                          Реджуванс

                                          Естествен лифтинг на лицето

                                          РЕДЖУВАНС е холистична, мануална техника за терапия на лицето. Тя е нежно, ефективно докосване, което оживява и подмладява изражението на лицето, като същевременно осигурява цялостен релакс на тялото и усещане за повишен жизнен тонус и настроение, свързано с по-добро здраве.

                                           

                                          Как се прилага?

                                          Реджувас включва комплекс от 6 процедури, които се прилагат обичайно в интервал от 2-3 седмици и поддържащо веднъж на месец.

                                          Всяка процедура продължава около 1 час и обхваща различна част от лицето, скалпа, шията, врата, раменете и деколтето. Прилага се върху чисто лице, без други помощни средства или емулсии.

                                           

                                          Цена: 60 лв/процедура (за да има ефект са необходими 6 процедури)

                                          300 лв / 6 процедури

                                           Аюрведичен Шиацу масаж

                                           Комбинация на Шиацу и аюрведичен масаж. Прави се на кушетка и се използват масажни масла. Комбинира се натискът от шиацуто с релаксиращите похвати на аюрведичния масаж.  При ваше желание може да се комбинира с Вибрационна кундалини терапия или терапия с горещ въздух за по-добър ефект.
                                           Цена: 60 лв/ 60 мин. 90 лв / 90 мин
                                           Терапевт: Хаджиме

                                            Аюрведичен масаж

                                            Масаж с масажни масла в аюрведичен стил. Близък е като стил до класическия масаж, но със специфични движения от Аюрведа. Масажът е релаксиращ. Добър е за подобряване на кръвообръщението. При ваше желание може да се комбинира с Вибрационна кундалини терапия или терапия с горещ въздух за по-добър ефект.
                                            Цена: 60 лв/ 60 мин. 90 лв / 90 мин
                                            Терапевт: Хаджиме

                                             Енергийно лечение за възстановяване на целостта

                                             Лечителят е проводник между пациента и Божествената енергия, която възстановява целостта в енергийната система на човека и така се постига изцеление на различни нива ( физическо, психологическо , ментално, емоционално, кармично).

                                             Read full biography...

                                              Терапевтична йога

                                              Терапевтичната йога е строго индивидуален подход на въздействие на физическо, психо-емоционални и духовно ниво. Според нуждите и проблемите на практикуващия се изготвя програма, която да стимулира лечебните сили на организма на многоизмерно равнище.
                                              Read full biography...

                                               Пълно енергийно пречистване, възстановяване и балансиране

                                               1. Пречистване, възстановяване, хармонизиране на всички чакри, канали и на централния енергиен канал, на заземяващата нишка, на сребърната нишка, на събирателната нишка, на всички галактически чакри и на Ка шаблона, Етерния шаблон, Кетерния шаблон, Небесния шаблон Read full biography...

                                                Лечение с Прана

                                                Лечението с Прана е холистичен метод за възстановяване баланса и хармонията на физическото тяло, на умствения и емоцонален аспект на личността.

                                                Освен видимата материя, тялото ни притежава невидима за очите енергийна обвивка, която го изпълва и заобикаля. Read full biography...

                                                 Индивидуални сесии за освобождаване от стреса

                                                 Замислял ли си се, че недрата на повечето болести са в стреса? Съвременната ни култура ни учи, че трябва да се загрижим за тялото си, едва когато то започне да ни създава проблеми. Обикновено решаваме тези проблеми с посещение при лекаря и с надеждата да получим бързо разрешение под формата на хапче. Хапчетата обаче често подтискат, а не лекуват.

                                                 Научи се как да активираш личния си лекар, скрит вътре в теб и да не позволяваш да стигнеш до момента, в който тялото ще започне да дава индикации, че се измъчва – дали под формата на болки в отделни органи и системи, дали като тревожност и силно безпокойство, дали като паник атаки и различни емоционални клатушкания.

                                                 Най-добрият начин преди или дори, когато си стигнал до болката, е да се научиш да се отпускаш. В отпуснато състояние взимаш най-правилните решения. В отпуснато състояние не позволяваш на външния свят да те ръководи. Свързваш се със своята интуиция, която започва да ти дава най-верните насоки за лечение, начин на живот, свързване с правилните хора и ситуации. В състояние на дълбока релаксация физическото, емоционалното, менталното, дори каузалното тяло имат способността ефективно да се самолекуват. Това е и крачката към същинската медитация, където се свързваме с източника на нашето блаженство.

                                                 Позволи си да коментираш твоето лично състояние по време на индивидуална сесия. Първо ще разгледаме какво те мъчи, от какво имаш нужда. След това ще направим съвсем простички, приложими в ежедневието техники, които да служат именно на теб за бързо справяне със стреса и с напрежението – емоционално и телесно. След това ще те потопя в една дълбока релаксация и ще ти помогна да откриеш ключа, с който да отключиш градината на Блаженството – твоето лично Блаженство.

                                                 Всички техники, които ще споделя с теб, лично са ми помагали, при това в изключително сюблимни ситуации, затова и много добре знам как действат те, дори на пръв поглед да ти се сторят твърде семпли.

                                                 Просто ме остави да бъда твоя водач по пътя към твоето лично Блаженство

                                                 С обич,

                                                 Анастасия <3

                                                 Цена на едно индивидуално посещение:60 лв

                                                  Лечение с енергията Омни

                                                  Енергийната система Омни е дадена чрез напътствията и ръководството на Божествената сила Шри Шив Сай на д-р Самир Кале, който е бил напътстван и посветен от Шри Шив Сай (ипостас на Бог Шива). Предал му е системата по време на медитация.

                                                  Това е най-мощната система за хармонизиране на жизнените енергии и гарантира най-бързо изцеление.

                                                  При посвещение в Омни се настройват всички енергийни центрове. Омни съществува от 7 април 1997 г. Шри Шив Сай е дал всички необходими знания за лечение на всички нива – физическо, умствено, психологическо, емоционално, духовно и кармично. Тази система предоставя възможност за изключително интензивно лечение без странични ефекти и с най-малък разход на време – около 10 мин за сеанс.

                                                  Както и в другите системи, медиаторът се явява посредник – въздействието се извършва от Божествената сила Шри Шив Сай. В първа степен се усвоява работа върху себе си и с партньор, работа на разстояние и за разрешаване на конкретни ситуации. Системата Омни включва общо 11 символа – 5 в първа и 6 във втора степен.

                                                  Характерното при нея е, че се използват интензивно и космическата енергия (Ян) и земната енергия (Ин). Балансираната работа с двете енергии дава много по-добри резултати.
                                                  В Омни има три мастерски степени – Мастер-лечител, Мастер-учител и Гранд Мастер.

                                                  Не е възможно да се злоупотреби с тази мощна техника, тъй като при опит за злонамерена употреба се отнемат способностите на практикуващия.

                                                  Цена: 40 лв / 40 минути

                                                   Семейни констелации

                                                   Семейните констелации са метод, чрез който се изваждат наяве скритите динамики в семейната система. Те ни учат, че не всичко което ни се случва е резултат на нашите действия и желания, а може да сме несъзнателно свързани с член от нашето семейство от предишно поколение, който дори не познаваме, и да повтаряме неговата съдба. Това на езика на констелациите се нарича вплитане и може да бъде разбрано по време на констелация. Read full biography...

                                                    Обща информация за Аюрведа

                                                    Аюрведа е една от най-големите дарове на мъдреците на древна Индия за човечеството. Тя е едина от най-старите научни медицински системи в света. Думата "Ayu" означава всички аспекти на живота от раждането до смъртта. Думата "Веда" означава знание или обучение. Следователно Аюрведа е науката, чрез която получаваме разбиране за животът в неговата цялост. Тя универсална, тъй като събира принципите на здравословния начин на живот, от момента на появата на човека на земята.Тези принципи не подлежат на промяна в зависимост от времето или точката на света.

                                                    Read full biography...

                                                     Астрологична консултация

                                                     Астрологията е древна наука, на повече от 5000 години, която работи със символи и първични принципи, и представлява система за отражение на действителността. Езотеричната наука (в т.ч. астрологията) изхожда от това, че цялата Вселена е подредена според изначални принципи, които се проявяват на всяко ниво на живота - каквото горе, такова и долу. Read full biography...

                                                      Aюрведа лайфстайл консултация

                                                      Първична консултация с продължителност  60 мин.

                                                      Съдържание:

                                                      1. Определяне на Аюрведична конституция;
                                                      2. Базова информация за Аюрведа – елементи, доши, гуни, конституции, баланс и дисбаланс на дошите;
                                                      3. Подходящи – хранителен, дневен, сезонен и възрастов режим; спорт; дейности, спрямо определената конституция.
                                                      4. Базови правила в Аюрведичната кухня.

                                                      Read full biography...

                                                       Синастрия

                                                       Синастрията е астрологичен метод, посредством който чрез наслагване Наталните карти на партньорите една върху друга се виждат потенциалите на отношенията, като преди това се разглеждат картите на заявилите желание за Синастрия поотделно, за да се види кой в каква кармична програма участва, и каква е главната цел на душата му в това прераждане. Партньорските отношения са вид творчество, обмен между потребностите на двете личности и пътищата на техните Души, какви нишки сплитат те, и какъв е „смисълът на тази среща” , какви са интрументите, с които разполагат, и могат да използват за съзнателна работа във връзката си, в какво се състои груповата етика на двойката, или на тъй наречения „Егрегор на двойката” – третото живо същество, което се образува от контакта между двамата партньори.  Истината е, че синастричната карта изглежда като кълбо изплетено от множество цветни нишки. Онова, което носи радост на единия, може да причинява страдание или да поражда недоволство в другия, като в началото на връзката това съвсем може да не изглежда  така. Синастрията съдържа инструкциите за  съзнателно преживяване на партньорството. Не дава готови рецепти, а показва огромното многообразие от взаимовръзки и влияния, като с това загатва: „Да си в партньорство, означава да твориш, да твориш означава да знаеш, че имаш на разположение огромен набор от инструменти, виж ги, използвай ги, дадени са ти, и помни, че ние не сме тук, за да изследваме Земната Градина и да опознаем нейните прелести, да ги преживеем в хармония, и пълнота.”

                                                       За Направата на Синастрия са необходими данните и на двамата партньори, както и тяхното съгласие, и знание , позволение за намеса в енергийното поле на двойката с цел по-дълбоко разбиране на процесите, които протичат помежду им съгласно еволюционните им програми, и в Името на Божията Любов.

                                                       Преди Синастрията се извършва малък ритуал, по време на който се произнасят молитвени думи.

                                                       Предварителната работа, както и самата Синастрична интерпретация се състои в обглеждане поотделно картите на двамата партньори, а после на потенциалите заложени в тяхната обща карта.

                                                       Ако при двойката съществува достатъчно ниво на осъзнатост, което позволява присъствието и на двамата по време на интерпретацията, то тогава работата, която може да бъде свършена може да е полезна и за двете страни.

                                                       Обикновено Женската половина предприема такива стъпки, но напоследък забелязвам, че има все повече двойки, които са отворени към подобно случване.

                                                       Синастрията спомага за разрешаването на привидно неразрешими житейски ситуации възникаващи в партньорството, като снема натрупана тежест идващата от умствените заключения и процеси, и припомня смисъла на отношенията, давайки по-всеобхватна перспектива.

                                                       Цена: 120 лв

                                                       Астролог: Ивайло Добрев

                                                       "Здравейте, казвам се Ивайло Добрев. Занимавам се с Астрология, като интересите ми са насочени по-специално към нейната психологическа и холистична част, както и към медицинската, кармичната, и езотерична такава. Астрологията е Език. Добрият превод от езика на Звездите(макрокосмоса), на човешки език(микрокосмоса), спомага за осъзнаването чрез конкретни напътствия, както и дава конкретни указания за Божията Воля, чиито изрази сме, и чиито принципи сме призовани да въплътим чрез преживяване на ситуации, в които да упражним нашата Лична Воля. Наталната Карта (Хороскоп), представлява Пътна Карта, която сме си начертали преди да слезем в това земно въплъщение, и която може да ни послужи за насока, да ни припомни каква именно е целта, мотивацията на нашето настоящо въплъщение, и как можем да изпълним тази цел най-добре с оглед развитието на Душата. Тази „Пътна Карта” съдържа указания за вероятното състояние на настилките по пътищата, през които ще преминем, за пътните знаци, които указват: „Внимание, остър завой!”, „Тук пътят се раклонява надясно”, „Внимание, задънена улица!”, „Път с Предимство”, „Ново приятелство.”, „Внимание, всяко невнимание води към...” и т.н. Науката за Звездите е моя страст, Изкуството на интерпретирането й ми носи радост. Добре дошли сте да се потопим заедно в Нея, и да предприемем едно пътуване към вашата лична звездна карта."

                                                        

                                                       By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

                                                        Лайф Коучинг

                                                        Месец Май 2018 - месец на Коучинг сесиите - 15% отстъпка

                                                        В средните векове думата коуч е означавала луксозно превозно средство за преминаване от точка А до точка Б. Някои смятат, че първият коуч е бил Сократ, тъй като не давал отговори, а управлявал диспутите в Древна Гърция чрез въпроси и слушане.

                                                        Коучингът е  партньорство между коуч и клиент, което събужда себепознанието и творческия потенциал в  намирането на съзидателни решения на цели и мечти, които клиентът е поставил за себе си.

                                                        В тези сесии клиентът е експертът в собствения си живот и работа. Коучът вярва, че всеки клиент е креативна и цялостна личност и разполага с всички необходими ресурси, за да постигне целите си.

                                                        В това се състои разликата между коучинг и други професионални и подкрепящи услуги като терапия, консултиране, менторство или обучение.

                                                         

                                                        Коучингът се случва като партньорство между коуч и клиент (неслучайно и двете страни във взаимоотношението започват с една и съща буква ) по пътя на клиента към преживяване на себе си според личните му идеали в постигане на цялостност и благоденствие.

                                                         

                                                        Някои от причините да се обърнете към коуч биха включили:

                                                        - Предизвикателство, за което търсите същностно за вас решение

                                                        - Когато преживявате промяна в личен или професионален план, за да намерите себе си в нея според личните Ви ценности

                                                        - Повишаване на увереността чрез индивидуалните Ви уникални ресурси

                                                        - При желание да се придвижите към постигането на конкретни резултати

                                                        - При необходимост от яснота за решение, което ви предстои да вземете

                                                        - Намиране на своето защо в партньорски отношения

                                                        - В търсене на баланс между личния и професионален живот и други.

                                                         

                                                        Коучингът обикновено започва с интервю, за да се оцени настоящата ситуация, възможностите и предизвикателства на клиента, да се определи обхватът на коучинг взаимоотношението и да се установят желаните от клиента резултати.

                                                         

                                                        Коучинг сесиите се провеждат в лични срещи между коуч и клиент. Сесията преминава под формата на разговор, като подходът е индивидуален според личността.

                                                        Честотата и продължителността на коучинг процеса зависят от предпочитанията и целите на клиента.

                                                        Три до шест месеца биха били достатъчни за определени цели и резултати. Понякога човек може да прецени, че ще е полезно да работи с коуч по-продължително време.

                                                         

                                                        Продължителността на една коучинг сесия е 1 астрономически час.

                                                        Цена: 70 лв

                                                        За записване 0894 488 809

                                                         Лична сесия с Наталия Накова

                                                         Личните сесии представляват мощен любящ поток на лечебна енергия на „присъствието“. По време на тях Наталия използва своите интуитивни способности да вижда, чува и усеща и, получавайки достъп до Акашовите записи, се настройва на същността на пътя, по който върви душата ви. С дълбоко състрадание тя ви води през запомняща се трансформативна опитност, която ви отваря за цялата красота и благодат, които животът е подготвил за вас.

                                                         Read full biography...

                                                          Енергийна сесия с Наталия Накова

                                                          Енергийните сесии с Наталия са едно много специално изживяване. Тя създава свещено пространство за среща на честотите на вашата душа и собствената ви лечебна божествена сила, за хармонизиране на енергията, освобождаване на блокажи и ненужни вече стари модели.

                                                          Read full biography...

                                                           Астрология на взаимотношенията

                                                           Любопитни ли сте да разберете какво разкриват звездите за отношенията ви с някой важен за вас човек? Астрологията на взЛюбопитни ли сте да разберете какво разкриват звездите за отношенията ви с някой важен за вас човек? Астрологията на взаимоотношенията предлага един поглед на партньорството през призмата на синастричната и композитна карта на двама човека. Първо се разглеждат потребностите и представите за една връзка на всеки поотделно спрямо личната рожденна карта. След това двете натални карти се съпоставят чрез синастрични и композитни аспекти. Анализът е подходящ за широк спектър от взаимоотношения – любовни, приятелски, бизнес и семейни.аимоотношенията предлага един поглед на партньорството през призмата на синастричната и композитна карта на двама човека. Първо се разглеждат потребностите и представите за една връзка на всеки поотделно спрямо личната рожденна карта. След това двете натални карти се съпоставят чрез синастрични и композитни аспекти.  Анализът е подходящ за широк спектър от взаимоотношения – любовни, приятелски, бизнес и семейни.

                                                           Цена: 80 лв

                                                           Астролог: Моника Монова

                                                            Астрологичен психопрофил

                                                            Астро-психологическият профил е един от ключовете към разбирането на личната съзнателна и несъзнателна матрица. Той включва определяне на психологическия тип, модели във връзките и партньорските взаимоотношения, характер и сянка и предложения за пътя на интеграция. Информацията от рожденната карта се използва продуктивно като първо осветлява възможните ахилесови пети от миналото и след това се разглеждат в настояща перспектива полезни техники и поведенчески модели за цялостно хармонизиране на Аза.
                                                            Цена: 80 лв

                                                             Таро-астрологични консултации

                                                             Комбинираният анализ между двата най-добри предсказателни и себе-опознавателни инструмента, ще ви даде още по ясен отговор на зададени от вас въпроси. Таро ще даде посока на вашите колебания и трудни решения и ще опише вашата вътрешна нагласа.

                                                             Read full biography...

                                                              Твоята лична звездна приказка

                                                              Искаш ли да чуеш и прочетеш своята лична звездна приказка? Рожденната астрологическа карта се използва за откриването на индивидуалните таланти и заложби. Това са личните ни магически способности, чрез които ние претворяваме и създаваме действителността. За да успеем да се свържем по-успешно с тях, личната звездна приказка предлага индивидуални астро утвърждения и ключове към личната ни сила.

                                                              Цена: 100 лв

                                                              Астролог: Моника Монова