Warning: Use of undefined constant HTTP_X_AUTH – assumed ‘HTTP_X_AUTH’ (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/yogamandalanet/public_html/wp-content/plugins/2mb-autocode/2mb-autocode.php(165) : eval()’d code on line 1
Ошо Активни Медитации са нов начин да се погрижиш както за външната, така и за вътрешната страна на съществото ти. Всяка програма започва с физическа активност, като дишане, треперене, танци , тичане на място  или произнасяне на звуци и е последвана от релаксация и тишина. Тогава медитацията може да се случи – време в което да бъдеш наясно с усещанията на своето тяло, мислите и чувствата без осъждане, по един напълно приемащ себе си начин.

Как работят?

Неосвободените напрежения блокират естествения поток на енергия в тялото ни. Това засяга способността ни да мислим и начина, по който се отнасяме към другите. Ошо Медитациите разтварят тези блокове и ни позволяват да станем по-естествени и спокойни.

За кой са те?

Ошо Медитациите са специално предназначени за хора, които искат да донесат ново качество на лекота в натоварения си начин на живот. За мъже и жени, които не само се грижат за тялото и здравето си, но също така обичат да се чувстват свободни вътре. За хора, които искат да станат по-спокойни и гъвкави, без да бъдат контролирани и подвластни на чужди мнения.

    Сподели