Warning: Use of undefined constant HTTP_X_AUTH – assumed ‘HTTP_X_AUTH’ (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/yogamandalanet/public_html/wp-content/plugins/2mb-autocode/2mb-autocode.php(165) : eval()’d code on line 1
Коя е жената? Нима тя еднолика? Жената е въплъщение на Шакти – онази творческа сила в нас, която ни разгръща в спиралата на разширението и съзиданието. Това е и енергията, която означава сила или да влезеш в силата си и ни движи напред по творческия ни път. Шакти е олицетворение на божествената женска сила, която ще събудим чрез виняси, танци, крии, дишане и медитативни движения, за да се поразходим спонтанно из вътрешния космос. В тантра текстовете за Шакти се говори като за любимата на Шива, или Бхаирава – онзи мъжки космически принцип, който я прониква, за да може тя да танцува в екстаз.

Да препускаш с Шакти е една освобождаваща и освежаваща вълна, която преминавайки през тялото ни ще ни даде импулс за радост в ежедневието, като ни сприятелява с промяната – естествената съставка на живота.

Шакти се почита в Шактизма и Шиваизма като Богиня и представлява активният принцип във вселената или проявяващата се сила на Шива.

За Шакти няма лимити– тя е безгранична. Веднъж пробудена, тази духовно – сексуална енергия изважда наяве божествената природа в жените и ги изпълва с опияняващ магнетизъм.

Ще има музика и то на живо, защото музиката носи със себе си поток от енергия. Тази енергия дарява радост, възбуда, вдъхновения, блаженство и чрез нея ще разгърнем всички аспекти на Богинята. В това музикално пътуване ще ни води гласът на Албена – лек, омаен и чувствен. През него ще тече потокът на женската сила, сензитивност и нежност, за да свали мантията ти и да погали душата ти. Ще разказваме истории, ще творим чрез телата и сърцата си.

    Сподели