Животът ме срещна с йога през 2005г. когато започнах да практикувам с цел поддържане на добра форма. Ни най-малко не съм подозирала, че йога може да се окаже повратна точка в живота ми – да разгърна още един аспект от себе си – да помагам на хората да се чувстват добре физически и емоционално.


След раждането на второто ми дете се убедих, че промяната в гледната точка и начина на мислене са жизненоважни за оцеляването ми физически и психически. В ЙОГА открих нови светове – асани, съчетани с дихателни техники, релаксация и медитация.
Благодарна съм , че йога е ВДЪХНОВЕНИЕ във всички аспекти на живота ми: жена, майка, съпруга, творец, приятел, дъщеря. С удоволствие установявам, че след йога-практиките ми хората излизат от залата с грейнали лица, освежени, освободени от болки, негативни мисли и емоции.
Човек е роден да бъде щастлив, а ЙОГА е един от инструментите за постигането на това.
Сертифициран инструктор по йога съм, посетила съм редица курсове и семинари по хатха, крия, кундалини йога, пилатес, медитативни, дихателни техники и обучения по здравословно хранене. С висше икономическо образование съм и хоби – рисуване и ръчно изработване на аксесоари.
Интересите ми към алтернативните форми на лечение ме свързват с билколечението, хомеопатията и други неконвенционални методи, работещи със силата на мисълта, които според мен са бъдещето на медицината. Рейки – лечител съм.
Любимата ми мисъл е:
Живей щастливо! Бъди свободен! Животът е прекрасен! Ти си капитан на твоя кораб!

 

    Сподели