Warning: Use of undefined constant HTTP_X_AUTH – assumed ‘HTTP_X_AUTH’ (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/yogamandalanet/public_html/wp-content/plugins/2mb-autocode/2mb-autocode.php(165) : eval()’d code on line 1
Заповядайте на една нестандартна йога практика, в която ще изпълняваме позите чрез контакт с другите.

Контактната йога ни подканва да сме по-открити, търпеливи и да комуникираме един с друг чрез докосване и усещане. Заедно ще се отърсим от физическото, психическо и емоционално напрежение като си помагаме взаимно. Не е необходим предишен опит или партньор: доведете приятели и близки или само себе си.

 

Контактна йога е креативен и ефективен начин да изпълняваме позите по-осъзнато и задълбочено чрез взаимна опора. Ще използваме инструменти на невербална комуникация като изградим доверие в другия, синхронизираме дишането и движенията си и се потопим в лекотата на преходите.

Ще преоткрием основите на пози от стоеж, равновесни, огъващи и наведени асани. Като за десерт ще опитаме някои базисни елементи от акройога. И преди всичко ще се забавляваме, докато се грижим за здравето си.

    Сподели