Warning: Use of undefined constant HTTP_X_AUTH – assumed ‘HTTP_X_AUTH’ (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/yogamandalanet/public_html/wp-content/plugins/2mb-autocode/2mb-autocode.php(165) : eval()’d code on line 1
Танцът Мандала е мощна енергийна практика, създадена за жени от жени. Всъщност това е храмов сакрален танц. Чрез Мандала успяваме да видим и изразим всички потиснати чувства, които дърпат конците на нашия живот, без дори да осъзнаваме това.
Самият танц е изграден на принципа на “цветето на живота” в съответствие със сакралната геометрия на тялото. Основните движения са осмица, спирали, кръгове, вълни. Мандала ни дава шанс да се вслушаме в себе си, да повикаме подкрепа, да се съединим с майката Земя, да усетим нейната Божествена енергия. Както и да изречем намерението си на глас и да танцуваме за неговото сбъдване по най-добрия начин за нас. Голямо удоволствие е жената да се научи да живее управлявайки своята енергия и свързвайки се с енергията на цялостта и единството.

Какво ще правим на 29.04: Ще се научим да се отпускаме чрез движенията в Мандала, да сливаме дъха и движението и да пропускаме енергията на Земята и Космоса (небето). Това носи лекота, нежна сила и удоволствие.

За мен: Петя Боряна е първата сертифицирана българка лично от Мая Мандала, създателката на танца Мандала, да води редовни занятия и семинари. Живо се интересува от живеенето през сърцето, управлението на женската енергия и нейното съхраняване. Настройването на жената да се вслуша в чувствата си и да ги изразява с думи открито според Петя Боряна е рецепта за живот в мир със себе си. Тя провежда редовни занятия по танца в София и Пловдив, уебинари, лечение на травми от детството и онлайн курсове и събития сред природата и на красиви места.

 

С нея може да се свържете на Фейсбук страницата: Petya Mandala Dance или сайта: https://mandala.dance/

    Сподели