Warning: Use of undefined constant HTTP_X_AUTH – assumed ‘HTTP_X_AUTH’ (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/yogamandalanet/public_html/wp-content/plugins/2mb-autocode/2mb-autocode.php(165) : eval()’d code on line 1
Ин йога ти дава възможност да притихнеш в тялото си, да смениш фокуса на ума си от ежедневното препускане към безбрежния океан на спокойствието.

Когато препускаме ние пропускаме кое е истински важно за нас. Живеем живота, който някой очаква от нас и рядко се чувстваме истински и дълбоко удоволетворени. Сами се поставяме пред избори, които ни затягат все повече в примката на омагьосаната Не-реалност.

След като аз лично намерих начин да включа в живота си и да приема и светския и духовен живот, вярвам, че няма нужда сами да се поставяме пред избор. Самият избор ни кара често да се чувстваме притиснати между две решения и това убива радостта от живота.

Каня те, за да прегърнеш и ти Целостта. Не е нужно да избираш. Не е нужно да живееш като пинг понг топче между ИЛИ / ИЛИ.

Ще намерим баланса, защото той е точно тук между всичко което е било и всичко, което ще бъде – в празното пространство, което се отваря, когато притихнем.

Каня те да се разтвориш и просто да БЪДЕШ.

Всичко, което искаш ти вече си. Просто си спомни…

Докато релаксираш в позите ще слушаш сияйните сутри от тантра текста Виджнанабхаирава тантра – интимен разговор между Богът и Богинята, в който Върховният предава древно знание на своята Възлюбена. В тишината на ума, мъдростта слизаща директно от “Този, който е интимен с всички живи същества” ще се посява като семе в нас. Този текст представлява поетична инструкции за живот в медитация и любов.

    Сподели