Връзките. Вероятно едно от най-големите предизвикателства в живота, нали? Когато са успешни, не е много ясно защо и как, както и когато не са. Какво ако можеше да спреш да отгатваш и да разбереш какво и защо НАИСТИНА работи?

На тази лекция-уъркшоп ще имаш възможността да се запознаеш с твоята печеливша стратегия за автентично и вдъхновяващо свързване с другите и заобикалящата среда. И след това да продължиш да експериментираш с тази стратегия в ежедневието си. За целта си носи личната хюман дизайн графика – на картинка в телефона или разпечатана; може да я генерираш безплатно на https://jovianarchive.com/Get_Your_Chart

 

Водещата, Лукреция Константинова, е в личния си експеримент с хюман дизайн от 2010 г. насам. През 2016 завършва пълното образование за професионален анализатор в системата, а тази година се сертифицира и като преподавател в уъркшопа за клетъчна трансформация „Да заживееш дизайна си“. През последните четири години работи интензивно с клиенти на индивидуално и групово ниво, като им помага да преоткрият личната си сила и да живеят в повече удовлетворение, автентичен успех и вътрешен мир.

„Предвид забързания ход на времето и увеличаващата се несигурност във всички сфери на живота, намирам за повече от наложително да обновим начина, по който интерпретираме реалността и начинът, по който се вписваме в нея. Хюман Дизайн е най-добрият инструмент за тази цел без аналог в света. Обичам това познание заради непоклатимата си прецизност, простичка практичност и нескончаемо вдъхновение – вече 8 години подред“.
Повече за Лу, нейните квалификации и опит можете да разгледате на www.pluggedintolife.com

 

    Сподели