Таро-астрологични консултации

Комбинираният анализ между двата най-добри предсказателни и себе-опознавателни инструмента, ще ви даде още по ясен отговор на зададени от вас въпроси. Таро ще даде посока на вашите колебания и трудни решения и ще опише вашата вътрешна нагласа.
  Details

  Енергийна сесия с Наталия Накова

  Енергийните сесии с Наталия са едно много специално изживяване. Тя създава свещено пространство за среща на честотите на вашата душа и собствената ви лечебна божествена сила, за хармонизиране на енергията, освобождаване на блокажи и ненужни вече стари модели.

   Details

   Лична сесия с Наталия Накова

   Личните сесии представляват мощен любящ поток на лечебна енергия на „присъствието“. По време на тях Наталия използва своите интуитивни способности да вижда, чува и усеща и, получавайки достъп до Акашовите записи, се настройва на същността на пътя, по който върви душата ви. С дълбоко състрадание тя ви води през запомняща се трансформативна опитност, която ви отваря за цялата красота и благодат, които животът е подготвил за вас.

    Details

    Aюрведа лайфстайл консултация

    Първична консултация с продължителност  60 мин.

    Съдържание:

    1. Определяне на Аюрведична конституция;
    2. Базова информация за Аюрведа – елементи, доши, гуни, конституции, баланс и дисбаланс на дошите;
    3. Подходящи – хранителен, дневен, сезонен и възрастов режим; спорт; дейности, спрямо определената конституция.
    4. Базови правила в Аюрведичната кухня.
     Details

     Астрологична консултация

     Астрологията е древна наука, на повече от 5000 години, която работи със символи и първични принципи, и представлява система за отражение на действителността. Езотеричната наука (в т.ч. астрологията) изхожда от това, че цялата Вселена е подредена според изначални принципи, които се проявяват на всяко ниво на живота – каквото горе, такова и долу.

      Details

      Обща информация за Аюрведа

      Аюрведа е една от най-големите дарове на мъдреците на древна Индия за човечеството. Тя е едина от най-старите научни медицински системи в света. Думата „Ayu“ означава всички аспекти на живота от раждането до смъртта. Думата „Веда“ означава знание или обучение. Следователно Аюрведа е науката, чрез която получаваме разбиране за животът в неговата цялост. Тя универсална, тъй като събира принципите на здравословния начин на живот, от момента на появата на човека на земята.Тези принципи не подлежат на промяна в зависимост от времето или точката на света.

       Details

       Семейни констелации

       Семейните констелации са метод, чрез който се изваждат наяве скритите динамики в семейната система. Те ни учат, че не всичко което ни се случва е резултат на нашите действия и желания, а може да сме несъзнателно свързани с член от нашето семейство от предишно поколение, който дори не познаваме, и да повтаряме неговата съдба. Това на езика на констелациите се нарича вплитане и може да бъде разбрано по време на констелация.

        Details