Винг Чун

11Винг Чун е китайско бойно изкуство. Тази формулировка, обаче, не дава достатъчно задълбочена информация за същността, какво означава това.
Отвъд легенди, предания, слухове, Винг Чун е военна концепция и е изцяло базирана на ‘Изкуството на войната’ на Сун Дзъ! Отвъд физическите и техническите качества, говорим за: стратегическо позициониране, оценка на ситуация, използване на момента, използване на нашите силни страни и слабите такива на опонента. Или, както е казал Сун Дзъ:

  Details

  Тялото жадува за почивка Анти-стрес сесия

  Тази едно-часова ежеседмична сесия е посветена на нуждата на тялото и психо-емоционалната ни същност да се възстановяват от напрежението на ежедневието и при ситуации на силен стрес, с които се сблъскваме в средата, в която живеем и работим.

  Часът включва техники за справяне и управление на стреса, базирани на психологията, ученията на йога и дао.

   Details

   Гимнастика за млад и здрав гръбнак и стави

   Тази едно-часова практика включва в себе си раздвижвания, упражнения и пози от различни системи. Програмата е грижлива селекция на водещата Анастасия, като някои от движенията са нейна разработка. В нея влизат:

    Details

    Кизомба

    Кизомба – танцът на прегръдката с африкански корени, който покорява все повече сърца по целия свят – вече и в център „Мандала“!

    Кизомба ще ви помогне да откриете баланса между мъжката и женската енергия в себе си, давайки на мъжете увереност, но и мекота при воденето в танца и живота, а на дамите едно релаксирано състояние на доверие към партньора, следване с женственост, без необходимостта от контрол върху ситуацията.

     Details

     Среща с духовния водач

     Изборът на душата ти

     Приятели вдигаме летвата! Много хора, които идват на групови регресии имат нужда от нещо повече от това да видят свои минал живот. Все по-често и в личната ми практика водя до мястото на „Планирането” на настоящият ви живот. Този термин използва и Макъл Нютън в книгата си „Пътят на душите“.

      Details

      Шамански пътувания и целителни ритуали

      Шаманското пътуване е форма на интроспективна медитация при която участниците навлизат в един режим на възприятие отвъд времето и пространството. Под звуците на барабана и гласа на водещата въпросите и проблемите, които ни вълнуват, се виждат в различна, често изненадваща светлина, освободена от рационалното мислене.

       Details