Сътворяваща сутрешна практика

Една от притчите на древността гласи, че човек трябва да медитира по 20 минути на ден, а ако няма време – по 1 час. Този час е създаден за всички, които осъзнават, че можем да бъдем майстори на времето си само ако сме центрирани в дъха си и леки в тялото си. Начинът, по който посрещаме утрото често определя как ще се разгърне новия ден. Остави органайзера, изключи телефона и забрави за имейлите.

  Details

  Винг Чун

  11Винг Чун е китайско бойно изкуство. Тази формулировка, обаче, не дава достатъчно задълбочена информация за същността, какво означава това.
  Отвъд легенди, предания, слухове, Винг Чун е военна концепция и е изцяло базирана на ‘Изкуството на войната’ на Сун Дзъ! Отвъд физическите и техническите качества, говорим за: стратегическо позициониране, оценка на ситуация, използване на момента, използване на нашите силни страни и слабите такива на опонента. Или, както е казал Сун Дзъ:

   Details

   Тялото жадува за почивка Анти-стрес сесия

   Тази едно-часова ежеседмична сесия е посветена на нуждата на тялото и психо-емоционалната ни същност да се възстановяват от напрежението на ежедневието и при ситуации на силен стрес, с които се сблъскваме в средата, в която живеем и работим.

   Часът включва техники за справяне и управление на стреса, базирани на психологията, ученията на йога и дао.

    Details

    Виняса йога с Диа

    Класът по Виняса е съвкупност от плавни и приятни преходи, съпроводени от живителната енергия на осъзнатото дишане. Всеки път той носи изненади и разнообразие чрез акцент върху определени асани, които освобождават тялото и съзнанието от блокажите на ежедневнието и позволяват естественото преминаване на енергия през нас.

     Details

     Слънчева Виняса

     Култивираме жизненост, самоуважение, обич към тялото.
     Практикувайки, телата ни стават привлекателни и стегнати. Става лесно да им се радваме и наслаждаваме.
     Чувстваме се добре в тялото си.
      Details

      Обедна йога практика

      Добре сте дошли, в Мандала, на обедните ми йога практики в обедните почивки, бързо да заредите с енергия, вяра в собствените ви таланти, личностни и професионални успехи, физическо здраве и емоционална стабилност. В обедните практики правим много асани, дишане и малко релаксация. Аз съм с вас, за да ви дам много обич, увереност и радост.…

      Details

      Прана Виняса Флоу йога

      Прана виняса флоу йога е стил, който е фокусиран върху пробуждане на праничния (енергиен) поток в тялото и приложението му  в ежедневието ни. С практиката на флоу (поток, преливане)  йога  човек става не само физически гъвкав, но и емоционално и психически адаптивен, така че

       Details

       Виняса йога

       Виняса йога е модерен и предизвикателен стил в йога. Води началото си от Кришнамачаря и е в основата на повечето съвременни йога течения като Аштанга, Пауър, Анусара йога, Прана флоу и др.

        Details

        Йога за начинаещи

        Ако светът на йога ти е напълно непознат и всички санскритски термини, сложни наименования и огромното разнообразие от стилове те обърква, значи си на правилното място. Мандала – център за йога и вътрешна трансформация с удоволствие предлага йога за начинаещи – практика, подходяща за тези, които никога не са стъпвали на постелката.

         Details

         Ин йога

         Практиката е посветена на интегриране на потока чрез пасивни пози, близо до земята, които се задържат между 3 и 5 минути. В часовете се работи и със звуци, мантри, дихателни техники и натурални арома масла за оптимален ефект. Използват се помощни средства, като болстери (цилиндрични възглавници), блокчета, възглавнички и одеала.

          Details