Тялото жадува за почивка Анти-стрес сесия

Тази едно-часова ежеседмична сесия е посветена на нуждата на тялото и психо-емоционалната ни същност да се възстановяват от напрежението на ежедневието и при ситуации на силен стрес, с които се сблъскваме в средата, в която живеем и работим.

Часът включва техники за справяне и управление на стреса, базирани на психологията, ученията на йога и дао.

  Details

  Виняса йога с Диа

  Класът по Виняса е съвкупност от плавни и приятни преходи, съпроводени от живителната енергия на осъзнатото дишане. Всеки път той носи изненади и разнообразие чрез акцент върху определени асани, които освобождават тялото и съзнанието от блокажите на ежедневнието и позволяват естественото преминаване на енергия през нас.

   Details

   Слънчева Виняса

   Култивираме жизненост, самоуважение, обич към тялото.
   Практикувайки, телата ни стават привлекателни и стегнати. Става лесно да им се радваме и наслаждаваме.
   Чувстваме се добре в тялото си.
    Details

    Обедна йога практика

    Добре сте дошли, в Мандала, на обедните ми йога практики в обедните почивки, бързо да заредите с енергия, вяра в собствените ви таланти, личностни и професионални успехи, физическо здраве и емоционална стабилност. В обедните практики правим много асани, дишане и малко релаксация. Аз съм с вас, за да ви дам много обич, увереност и радост.…

    Details

    Прана Виняса Флоу йога

    Прана виняса флоу йога е стил, който е фокусиран върху пробуждане на праничния (енергиен) поток в тялото и приложението му  в ежедневието ни. С практиката на флоу (поток, преливане)  йога  човек става не само физически гъвкав, но и емоционално и психически адаптивен, така че

     Details

     Виняса йога

     Виняса йога е модерен и предизвикателен стил в йога. Води началото си от Кришнамачаря и е в основата на повечето съвременни йога течения като Аштанга, Пауър, Анусара йога, Прана флоу и др.

      Details

      Йога за начинаещи

      Ако светът на йога ти е напълно непознат и всички санскритски термини, сложни наименования и огромното разнообразие от стилове те обърква, значи си на правилното място. Мандала – център за йога и вътрешна трансформация с удоволствие предлага йога за начинаещи – практика, подходяща за тези, които никога не са стъпвали на постелката.

       Details

       Ин йога

       Практиката е посветена на интегриране на потока чрез пасивни пози, близо до земята, които се задържат между 3 и 5 минути. В часовете се работи и със звуци, мантри, дихателни техники и натурални арома масла за оптимален ефект. Използват се помощни средства, като болстери (цилиндрични възглавници), блокчета, възглавнички и одеала.

        Details

        Ащанга йога

        Ащанга виняса йога или още наричана ащанга йога е древна йогийска система, която поставя акцент върху осем различни практики (наричани още осем разклонения на йога). Целта на осемте практики е да обхванат различни поведенчески, физически и духовни аспекти от нашето личностно израстване.

         Details