Селина Галери

Селина Галери е квалифициран лингвист, преподавател по езици и йога и интуитивен готвач. Selina Gullery (BA) is a qualified linguist, language and yoga teacher and intuitive cook. Тя преподава със страст и прозрение, идващи от десетилетята на практикуване и изучаване на стиловете.
  Details

  Деви (Теодора Рачева)

  основател на Мандала, преподавател по прана флоу йога, акро йога, кристалотерапия, лечение с ОМ, констелатор …..

  Аз съм Деви и ти благодаря, че си тук.

  След дълги години, в които усещах че има и нещо повече от това, което очите ми виждат, аз изследвах, търсих и експериментирах всевъзможни практики, които да ми помогнат да намеря вътрешен пристан. Този стремеж ме отведе в Индия, Бали, Непал, Бутан,Тайланд, Щатите и много други страни, където срещите ми с интересни и различни хора допълваха картината ми и предизвикваха още по-голям глад за вътрешно познание.

   Details

   Мокша

   юмейхо 3-та степен и дзен-тай-щиацу масаж, преподавател по Крия Йога

   Moкша се среща с йога преди повече от 12 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, международно сертифициран преподавател е по крия – хатха йога и пранаяма и е завършил курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога.

    Details

    Мими

    Преподавател по йога за начинаещи, класическа йога, йога за деца и Аеро йога, специалист по астрология

    Мими Дончева е сертифициран йога инструктор и съосновател на HomeYoga.bg. Тя практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по класическа (Хатха) и детска йога към Българска федерация по йога.
    Има специализации в йога през бременността и аеро йога.

     Details

     Деси

     Животът ме срещна с йога през 2005г. когато започнах да практикувам с цел поддържане на добра форма. Ни най-малко не съм подозирала, че йога може да се окаже повратна точка в живота ми – да разгърна още един аспект от себе си – да помагам на хората да се чувстват добре физически и емоционално.

      Details

      Мон

      майка, писател, йогини, ароматерапевт и констелатор. Съчетава много страсти в живота си, но никога не й омръзва да бъде себе си. Обича да открива нови и вълнуващи комбинации от йога стилове и танци, от етерични масла и от хора и преживявания.

       Details

       Анастасия

       Музиката ме срещна с духовността. От 5-годишна съм започнала да уча музика, а на 14 моята учителка по солфеж, която се занимаваше активно с йога и следваше принципите на Сант Мат, се оказа и първия ми по-сериозен ментор в духовното и в принципите на йога. По същото време станах и вегетарианка и така вече четвърт век.

        Details

        Благовеста Виденова (Суаха)

        Сертифициран преподавател по Шивананда йога.

        Лечебна йога. Медитация.

        Сертифициран преподавател по Лечение с прана – Първо ниво /Основен курс за пранично лечение/ и Йога за сила наума по системата на Мастър Чоа Кок Сюи –  ТIS, Австрия

         Details

         Людмила Класанова

         Людмила Класанова започва заниманията си по йога през 1996 г. в системата на Сатянанда йога. От 2006 г. преподава Кундалини йога, след като завършва курс за инструктори във френската федерация „Тантра – Кундалини йога“.

          Details

          Георги Ранчев

          Георги Ранчев (Некрос’) е започнал своето себеразвитие и изследване когато е бил на 14 години. Активно се интересува от езотерика, духовно развитие, психология, мистицизъм и потенциала на човешката душа. Преди 3 години е срещнал йога, която обединила знанията му за тялото, душата, емоциите и ума.
           
           Details