Ралица Цветкова

Практикуването на тай дзи ми даде възможност да се убедя със собствената си промяна в дълбокото знание и сила на тази система. Подобрението на физическо ниво се случва постепенно, а положителните промени са стабилни и дълготрайни. Тялото неусетно се завръща към своето естествено здраво, жизнено и изпълнено с енергия състояние.

  Details

  Анни

  Още след първата си йога практика усетих ефекта, което по естествен начин ме подтикна да продължа. Постепенно, с редовно практикуване открих, че йога повлиява цялостно живота ми. Физическите аспекти като увеличаване на силата и издръжливостта, стягане на тялото, са допълнени от ефекти на по-фино ниво – придобих спокойствие и увереност, дори в стресови моменти; изградих осъзната и уравновесена връзка със себе си.

   Details

   Селина Галери

   Селина Галери е квалифициран лингвист, преподавател по езици и йога и интуитивен готвач. Selina Gullery (BA) is a qualified linguist, language and yoga teacher and intuitive cook. Тя преподава със страст и прозрение, идващи от десетилетята на практикуване и изучаване на стиловете.
    Details

    Деви (Теодора Рачева)

    основател на Мандала, преподавател по прана флоу йога, акро йога, кристалотерапия, лечение с ОМ, констелатор …..

    Аз съм Деви и ти благодаря, че си тук.

    След дълги години, в които усещах че има и нещо повече от това, което очите ми виждат, аз изследвах, търсих и експериментирах всевъзможни практики, които да ми помогнат да намеря вътрешен пристан. Този стремеж ме отведе в Индия, Бали, Непал, Бутан,Тайланд, Щатите и много други страни, където срещите ми с интересни и различни хора допълваха картината ми и предизвикваха още по-голям глад за вътрешно познание.

     Details

     Петър Живков

     Първите ми тренировки по Винг Чун бяха в далечната 1996г. В началото, беше просто едно увлечение, но постепенно през годините, това заемаше все по голяма част от моя живот. В света на бойните изкуства срещах различни учители и съратници, част от тях  оказаха съществено влияние върху моето развитие. Вярвам че винг чун, освен в бойно приложен аспект допринесе и за моето духовно израстване.

      Details

      Мокша

      юмейхо 3-та степен и дзен-тай-щиацу масаж, преподавател по Крия Йога

      Moкша се среща с йога преди повече от 12 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, международно сертифициран преподавател е по крия – хатха йога и пранаяма и е завършил курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога.

       Details

       Мими

       Преподавател по йога за начинаещи, класическа йога, йога за деца и Аеро йога, специалист по астрология

       Мими Дончева е сертифициран йога инструктор и съосновател на HomeYoga.bg. Тя практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по класическа (Хатха) и детска йога към Българска федерация по йога.
       Има специализации в йога през бременността и аеро йога.

        Details

        Деси

        Животът ме срещна с йога през 2005г. когато започнах да практикувам с цел поддържане на добра форма. Ни най-малко не съм подозирала, че йога може да се окаже повратна точка в живота ми – да разгърна още един аспект от себе си – да помагам на хората да се чувстват добре физически и емоционално.

         Details

         Анна Данилова

         Сертифициран преподавател по Айенгар йога на ниво Junior Intermediate 1. Занимава се с Айенгар йога от 2007 г, преподава от 2009 г. Завършила 4 годишен редовен курс за учители в Института по Айенгар йога в Пуна, Индия.

          Details

          Мон

          майка, писател, йогини, ароматерапевт и констелатор. Съчетава много страсти в живота си, но никога не й омръзва да бъде себе си. Обича да открива нови и вълнуващи комбинации от йога стилове и танци, от етерични масла и от хора и преживявания.

           Details