Десислава Костова

Здравейте, приятели. Името ми е Десислава Костова – Mukha. Винаги съм имала желание да влея енергията си в нещо хубаво и добро, което да ме зарежда и да споделям положителната си енергия с хората около мен.Дълго време се занимавах с фотография, но това, в което наистина се преоткривам е йогалатес практиката. Тези занимания се превърнаха…

Details

Селина Галери

Селина Галери е квалифициран лингвист, преподавател по езици и йога и интуитивен готвач. Selina Gullery (BA) is a qualified linguist, language and yoga teacher and intuitive cook. Тя преподава със страст и прозрение, идващи от десетилетята на практикуване и изучаване на стиловете.

  Details

  Деви (Теодора Рачева)

  основател на Мандала, преподавател по прана флоу йога, акро йога, кристалотерапия, лечение с ОМ, констелатор …..

  Аз съм Деви и ти благодаря, че си тук.

  След дълги години, в които усещах че има и нещо повече от това, което очите ми виждат, аз изследвах, търсих и експериментирах всевъзможни практики, които да ми помогнат да намеря вътрешен пристан. Този стремеж ме отведе в Индия, Бали, Непал, Бутан,Тайланд, Щатите и много други страни, където срещите ми с интересни и различни хора допълваха картината ми и предизвикваха още по-голям глад за вътрешно познание.

   Details

   Мокша

   юмейхо 3-та степен и дзен-тай-щиацу масаж, преподавател по Крия Йога
   Moкша се среща с йога преди повече от 12 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, международно сертифициран преподавател е по крия – хатха йога и пранаяма и е завършил курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога.

    Details

    Мими

    Преподавател по йога за начинаещи, класическа йога, йога за деца и Аеро йога, специалист по астрология
    Мими Дончева е сертифициран йога инструктор и съосновател на HomeYoga.bg. Тя практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по класическа (Хатха) и детска йога към Българска федерация по йога.
    Има специализации в йога през бременността и аеро йога.

     Details

     Деси

     Животът ме срещна с йога през 2005г. когато започнах да практикувам с цел поддържане на добра форма. Ни най-малко не съм подозирала, че йога може да се окаже повратна точка в живота ми – да разгърна още един аспект от себе си – да помагам на хората да се чувстват добре физически и емоционално.

      Details

      Мон

      майка, писател, йогини, ароматерапевт и констелатор. Съчетава много страсти в живота си, но никога не й омръзва да бъде себе си. Обича да открива нови и вълнуващи комбинации от йога стилове и танци, от етерични масла и от хора и преживявания.

       Details

       Анастасия

       Музиката ме срещна с духовността. От 5-годишна съм започнала да уча музика, а на 14 моята учителка по солфеж, която се занимаваше активно с йога и следваше принципите на Сант Мат, се оказа и първия ми по-сериозен ментор в духовното и в принципите на йога. По същото време станах и вегетарианка и така вече четвърт век.

        Details

        Благовеста Виденова

        Благовеста е сертифициран преподавател по шивананда йога от 2010г. Става част от екипа на Мандала през 2014г. Изучава и практикува аюрведа, лечение с прана, въздушна йога и йога за деца.

         

         Вики

         Казвам се Виктория Георгиева, бременна в 6-ти месец,преподавател съм по ащанга и въздушна йога . От началото на бременността ми се занимавам основно с Йога за бременни и с  радост искам да споделя с вас колко ми помага в този момент. Промените които се случват  в тялото,ума и емоциите ми, са един нов и непознат…