Анни

Още след първата си йога практика усетих ефекта, което по естествен начин ме подтикна да продължа. Постепенно, с редовно практикуване открих, че йога повлиява цялостно живота ми. Физическите аспекти като увеличаване на силата и издръжливостта, стягане на тялото, са допълнени от ефекти на по-фино ниво – придобих спокойствие и увереност, дори в стресови моменти; изградих осъзната и уравновесена връзка със себе си.

  Details

  Селина Галери

  Селина Галери е квалифициран лингвист, преподавател по езици и йога и интуитивен готвач. Selina Gullery (BA) is a qualified linguist, language and yoga teacher and intuitive cook. Тя преподава със страст и прозрение, идващи от десетилетята на практикуване и изучаване на стиловете.
   Details

   Деви (Теодора Рачева)

   основател на Мандала, преподавател по прана флоу йога, акро йога, кристалотерапия, лечение с ОМ, констелатор …..

   Аз съм Деви и ти благодаря, че си тук.

   След дълги години, в които усещах че има и нещо повече от това, което очите ми виждат, аз изследвах, търсих и експериментирах всевъзможни практики, които да ми помогнат да намеря вътрешен пристан. Този стремеж ме отведе в Индия, Бали, Непал, Бутан,Тайланд, Щатите и много други страни, където срещите ми с интересни и различни хора допълваха картината ми и предизвикваха още по-голям глад за вътрешно познание.

    Details

    Петър Живков

    Първите ми тренировки по Винг Чун бяха в далечната 1996г. В началото, беше просто едно увлечение, но постепенно през годините, това заемаше все по голяма част от моя живот. В света на бойните изкуства срещах различни учители и съратници, част от тях  оказаха съществено влияние върху моето развитие. Вярвам че винг чун, освен в бойно приложен аспект допринесе и за моето духовно израстване.

     Details

     Мокша

     юмейхо 3-та степен и дзен-тай-щиацу масаж, преподавател по Крия Йога

     Moкша се среща с йога преди повече от 12 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, международно сертифициран преподавател е по крия – хатха йога и пранаяма и е завършил курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога.

      Details

      Мими

      Преподавател по йога за начинаещи, класическа йога, йога за деца и Аеро йога, специалист по астрология

      Мими Дончева е сертифициран йога инструктор и съосновател на HomeYoga.bg. Тя практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по класическа (Хатха) и детска йога към Българска федерация по йога.
      Има специализации в йога през бременността и аеро йога.

       Details

       Деси

       Животът ме срещна с йога през 2005г. когато започнах да практикувам с цел поддържане на добра форма. Ни най-малко не съм подозирала, че йога може да се окаже повратна точка в живота ми – да разгърна още един аспект от себе си – да помагам на хората да се чувстват добре физически и емоционално.

        Details

        Анна Данилова

        Сертифициран преподавател по Айенгар йога на ниво Junior Intermediate 1. Занимава се с Айенгар йога от 2007 г, преподава от 2009 г. Завършила 4 годишен редовен курс за учители в Института по Айенгар йога в Пуна, Индия.

         Details

         Мон

         майка, писател, йогини, ароматерапевт и констелатор. Съчетава много страсти в живота си, но никога не й омръзва да бъде себе си. Обича да открива нови и вълнуващи комбинации от йога стилове и танци, от етерични масла и от хора и преживявания.

          Details

          Анастасия

          Музиката ме срещна с духовността. От 5-годишна съм започнала да уча музика, а на 14 моята учителка по солфеж, която се занимаваше активно с йога и следваше принципите на Сант Мат, се оказа и първия ми по-сериозен ментор в духовното и в принципите на йога. По същото време станах и вегетарианка и така вече четвърт век.

           Details