Марин

боуен терапия и лечебен масаж Изучавам и практикувам класически и източни холистични техники от 2008 г.  През 2009 г. завърших курс по Класически и Китаиски лечебен масаж към Национална Спорта Академия и курс по  Традиционен Тайландски масаж в северен Тайланд   през 2010 г. Практикувам  Техника Боуен от  2011 г. Сертифициран съм от официалния представитрел…

Details

Деви (Теодора Рачева)

основател на Мандала, преподавател по прана флоу йога, акро йога, кристалотерапия, лечение с ОМ, констелатор …..

Аз съм Деви и ти благодаря, че си тук.

След дълги години, в които усещах че има и нещо повече от това, което очите ми виждат, аз изследвах, търсих и експериментирах всевъзможни практики, които да ми помогнат да намеря вътрешен пристан. Този стремеж ме отведе в Индия, Бали, Непал, Бутан,Тайланд, Щатите и много други страни, където срещите ми с интересни и различни хора допълваха картината ми и предизвикваха още по-голям глад за вътрешно познание.

  Details

  Златина

  класически масаж, антицелулитен масаж

  Здравейте, казвам се Златина! Всеки един ден от живота ми, професионално и не, е бил и е обвързан с изящните и приложни изкуства. През 2010г. се потопих и в изкуството на масажа с допълнително обучение към НСА „Васил Левски“ при гл. ас. Милчо Войников. От тогава до сега ги съчетавам в перфектен баланс.

   Details

   Мокша

   юмейхо 3-та степен и дзен-тай-щиацу масаж, преподавател по Крия Йога
   Moкша се среща с йога преди повече от 12 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, международно сертифициран преподавател е по крия – хатха йога и пранаяма и е завършил курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога.

    Details

    Наталия Накова

    Наталия Накова е духовен консултант и висококвалифициран емпатичен лечител.

    Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, а така също и директно знаене, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

     Details

     Васил Горнишки

     Израснал съм в малкия град Кнежа. Още от ранно детство се занимавам със спорта „ Вдигане на тежести “. Чрез него научих много: дисциплина, самоувереност, воля и най-вече как да се боря с проблемите в живота си. На една от стените на залата, в която тренирах има надпис на латински, гласящ: “Mens sana in corpore sano”, в превод „Здрав дух в здраво тяло“.

      Details

      Хаджиме

      Хаджиме e изключителен професионалист и терапевт, с индийски произход, роден и израстнал в Токио. Преподава на различни места по света, като от Колумбия се премества в България през юли 2015 г. и веднага се присъедниява към семейството на Мандала. Той има 500 часов сертификат по системата на Шивананда йога, изучава и практикува от 10 години шиацу, аюрведични масажи, лечение с кристали, и прана лечение.

       Details

       Ангел Георгиев

       Ангел Георгиев притежава знания и умения в областта на Китайската медицина ( акупресура, акупунктура, моксотерапия, лечение с вендузи и масажи като Шиацу и Сайонджи), както и е запознат с основите на три източни учения – Будизъм, Шаманизъм и Даоизъм.

        Юлиана Драгова

        Аюрведа лайфстайл консултации, Аюрведа масаж, Марма терапия

        Осъзнатите ми духовни търсения започнаха преди олколо 10 години и живота малко след това ме отведе по пътя на йога. До днес практикувам редовно и дисциплинирано – медитация, йога асани и сударшан крия – дихателна техника.

         Роза Асенова

         енергиен терапевт, рейки мастер
         По пътя на духовното ми търсене „Коя съм аз?“, „Каква е моята мисия на земята?“ и „Как да постигна хармония между тялото, ума и емоциите?“, се запознах с множество енергийни техники. Те ми разкриха един свят, изпълнен с с много