Деви (Теодора Рачева)

основател на Мандала, преподавател по прана флоу йога, акро йога, кристалотерапия, лечение с ОМ, констелатор …..

Аз съм Деви и ти благодаря, че си тук.

След дълги години, в които усещах че има и нещо повече от това, което очите ми виждат, аз изследвах, търсих и експериментирах всевъзможни практики, които да ми помогнат да намеря вътрешен пристан. Този стремеж ме отведе в Индия, Бали, Непал, Бутан,Тайланд, Щатите и много други страни, където срещите ми с интересни и различни хора допълваха картината ми и предизвикваха още по-голям глад за вътрешно познание.

  Details

  Мокша

  юмейхо 3-та степен и дзен-тай-щиацу масаж, преподавател по Крия Йога

  Moкша се среща с йога преди повече от 12 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, международно сертифициран преподавател е по крия – хатха йога и пранаяма и е завършил курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога.

   Details

   Наталия Накова

   Наталия Накова е духовен консултант и висококвалифициран емпатичен лечител.

   Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, а така също и директно знаене, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

    Details

    Васил Горнишки

    Израснал съм в малкия град Кнежа. Още от ранно детство се занимавам със спорта „ Вдигане на тежести “. Чрез него научих много: дисциплина, самоувереност, воля и най-вече как да се боря с проблемите в живота си. На една от стените на залата, в която тренирах има надпис на латински, гласящ: “Mens sana in corpore sano”, в превод „Здрав дух в здраво тяло“.

     Details

     Хаджиме

     Хаджиме e изключителен професионалист и терапевт, с индийски произход, роден и израстнал в Токио. Преподава на различни места по света, като от Колумбия се премества в България през юли 2015 г. и веднага се присъедниява към семейството на Мандала. Той има 500 часов сертификат по системата на Шивананда йога, изучава и практикува от 10 години шиацу, аюрведични масажи, лечение с кристали, и прана лечение.

      Details

      Ангел Георгиев

      Ангел Георгиев притежава знания и умения в областта на Китайската медицина ( акупресура, акупунктура, моксотерапия, лечение с вендузи и масажи като Шиацу и Сайонджи), както и е запознат с основите на три източни учения – Будизъм, Шаманизъм и Даоизъм.

       Юлиана Драгова

       Аюрведа лайфстайл консултации, Аюрведа масаж, Марма терапия

       Осъзнатите ми духовни търсения започнаха преди олколо 10 години и живота малко след това ме отведе по пътя на йога. До днес практикувам редовно и дисциплинирано – медитация, йога асани и сударшан крия – дихателна техника.

        Евелина

        Евелина се е учила на много неща през живота си – изразяващи се в две дипломи за висше образование в областта на древните езици и култури, лингвистиката и комуникациите, както и обучения в различни звукотерапевтични практики. Последните включват гласова и мантра  терапия, различни интуитивни методи за освобождаване на гласа, звукомасаж с тибетски пеещи купи и гонг, „звукова“ йога, фонофореза и други.

         Роза Асенова

         енергиен терапевт, рейки мастер

         По пътя на духовното ми търсене „Коя съм аз?“, „Каква е моята мисия на земята?“ и „Как да постигна хармония между тялото, ума и емоциите?“, се запознах с множество енергийни техники. Те ми разкриха един свят, изпълнен с с много