Деви (Теодора Рачева)

основател на Мандала, преподавател по прана флоу йога, акро йога, кристалотерапия, лечение с ОМ, констелатор …..

Аз съм Деви и ти благодаря, че си тук.

След дълги години, в които усещах че има и нещо повече от това, което очите ми виждат, аз изследвах, търсих и експериментирах всевъзможни практики, които да ми помогнат да намеря вътрешен пристан. Този стремеж ме отведе в Индия, Бали, Непал, Бутан,Тайланд, Щатите и много други страни, където срещите ми с интересни и различни хора допълваха картината ми и предизвикваха още по-голям глад за вътрешно познание.

  Details

  Златина

  класически масаж, масаж с вулканични камъни, антицелулитен масаж

  Здравейте, казвам се Златина! Всеки един ден от живота ми, професионално и не, е бил и е обвързан с изящните и приложни изкуства. През 2010г. се потопих и в изкуството на масажа с допълнително обучение към НСА „Васил Левски“ при гл. ас. Милчо Войников. От тогава до сега ги съчетавам в перфектен баланс.

   Details

   Мокша

   юмейхо 3-та степен и дзен-тай-щиацу масаж, преподавател по Крия Йога

   Moкша се среща с йога преди повече от 12 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, международно сертифициран преподавател е по крия – хатха йога и пранаяма и е завършил курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога.

    Details

    Наталия Накова

    Наталия Накова е духовен консултант и висококвалифициран емпатичен лечител.

    Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, а така също и директно знаене, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

     Details

     Васил Горнишки

     Израснал съм в малкия град Кнежа. Още от ранно детство се занимавам със спорта „ Вдигане на тежести “. Чрез него научих много: дисциплина, самоувереност, воля и най-вече как да се боря с проблемите в живота си. На една от стените на залата, в която тренирах има надпис на латински, гласящ: “Mens sana in corpore sano”, в превод „Здрав дух в здраво тяло“.

      Details

      Хаджиме

      Хаджиме e изключителен професионалист и терапевт, с индийски произход, роден и израстнал в Токио. Преподава на различни места по света, като от Колумбия се премества в България през юли 2015 г. и веднага се присъедниява към семейството на Мандала. Той има 500 часов сертификат по системата на Шивананда йога, изучава и практикува от 10 години шиацу, аюрведични масажи, лечение с кристали, и прана лечение.

       Details

       Ангел Георгиев

       Ангел Георгиев притежава знания и умения в областта на Китайската медицина ( акупресура, акупунктура, моксотерапия, лечение с вендузи и масажи като Шиацу и Сайонджи), както и е запознат с основите на три източни учения – Будизъм, Шаманизъм и Даоизъм.

        Юлиана Драгова

        Аюрведа лайфстайл консултации, Аюрведа масаж, Марма терапия

        Осъзнатите ми духовни търсения започнаха преди олколо 10 години и живота малко след това ме отведе по пътя на йога. До днес практикувам редовно и дисциплинирано – медитация, йога асани и сударшан крия – дихателна техника.

         Евелина

         Евелина се е учила на много неща през живота си – изразяващи се в две дипломи за висше образование в областта на древните езици и култури, лингвистиката и комуникациите, както и обучения в различни звукотерапевтични практики. Последните включват гласова и мантра  терапия, различни интуитивни методи за освобождаване на гласа, звукомасаж с тибетски пеещи купи и гонг, „звукова“ йога, фонофореза и други.