Приятелю по пътя,
Остават броени дни до началото на новата учебна година за учениците, а за останалите – нов етап на обръщане навътре и преосмисляне на ценностите и приоритетите с настъпването на есенното равноденствие.  Когато мрака взема превес пред светлината в природата, е важно да запазим вътрешния пламък ярък. Това става, като обръщаш достатъчно време на себе си и се грижиш за тялото и душата си.  Ние те призоваваме да подредиш приоритетите си мъдро, така че на първо място да е твоето благоденствие, което е благоприятно и за хората около теб.

За това ние сме тук, изцяло на твое разположение, предоставяйки прекрасно пространство, квалифицирани терапевти, вдъхновяващи практики, уредите – Аура камера и Биоптрон, множество консултации и терапии, които да те съпътстват по най-важния път в живота ти – пътя на душата ти.

Освен добре познатите ти учители и терапевти, към екипа ни са се присъединили нови, с които искаме да те запознаем.

През новия йога сезон фокусът ни е към семейството. Ние ще гледаме децата ти, за да може да се насладиш пълноценно на практиките си. Можеш да ги повериш в нашите ръце докато се наслаждаваш на упражненията в залата или на някой релаксиращ масаж. Можеш да намериш повече информация в нашата програма тук.

Предвидили сме много нови практики, които да ти помогнат да се освободиш трайно от ежедневния стрес, да разбереш повече за здравословното хранене, да изразиш творческия си потенциал или просто да попееш и потанцуваш на воля.

Следи програмата за различните семинари и събития, които организираме с гости от България и чужбина.

Поради големия интерес към Биоптрон терапиите НАМАЛЯВАМЕ цените за еднократно посещение и на картите, за да може да са достъпни за повече хора. За деца до 7 г. те даже ще са безплатни. Има специални цени за ученици и пенсионери. Нека заедно се справим с есенните настинки и вируси без да се налага да използваме лекарства.

И за да е празникът пълен, сме подготвили и подаръци. Всяка седмица ще теглим името на един посетител, който ще получи ваучер за безплатно посещение при нас. Първият печеливш ще бъде изтеглен на 22.09. За да участваш в седмичните тегления е достатъчно да попълниш талонче в центъра и да го пуснеш в специалната кутия.

Очакваме те от понеделник, за да споделим заедно някоя практика, терапия или просто чаша смути с енергийни храни в нашия ресторант СОМА-жива храна.