Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/12/2016
1:00 pm - 3:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Бели денс е танцът на Богинята. Чрез движенията ние казваме ДА на телата си, на женските си форми и на всичко, което някога не сме харесвали. Чрез движенията ние събуждаме в нас Тази, на която сме казвали да мълчи и да се държи прилично. Чрез движенията ние позволяваме на Дивата Душа, онази неопитомена наша същност, да се прояви. Когато решим да пуснем контрола и позволим на тялото да танцува така, както то има нужда и желание сега, тогава се получава магията на този танц. Тогава бели денс е истинска наслада за нас и за тези, които ни гледат.

Пусни Дивата Душа на свобода.

Позволи си да се движиш и забавляваш без очаквания.

Ела да танцуваме.

Цена:
15 лв, 5 лв доплащане с карта (карти мултиспорт не важат)

 

Водещ:
Мон – майка, писател, йогини, ароматерапевт, танцьор и констелатор. Съчетава много страсти в живота си, но никога не й омръзва да бъде себе си. Обича да открива нови и вълнуващи комбинации от йога стилове (основно виняса и кундалини йога), от етерични масла и от хора и преживявания. Носи се по водите на разнообразието и не спира да октрива нови брегове. Единствена котва е нейният блог Goyogaflow, където съчетава всички свои страсти.

Сподели