Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/11/2016
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


„Светлинна Йога, Йогалатес, дихателни техники, био-енергийни упражнения, светлинна медитация, кристалолечение, ароматерапия, звуково тониране, визуални методи, мудри, крии и работа с утвърждения за СВАДХИСТХАНА чакра „.

В Сакралната чакра възникват желанията, емоциите, стремежите да постигнем целите си във всички сфери на живота ни. Тя е двигател на страстите ни. Там се съхраняват миналите жизнени травми в периода на детството между 5 и 8 години. Всички негативни емоции, натрупани в тази чакра я правят мръсна ,мътна и влияят лошо на здравето ни. Особено много поразяват черния дроб и Панкреаса, както и всички жлези ,влияещи на нашия метаболизъм, храносмилане и имунитет. Освен това е интересно да знаем ,че 2-ра чакра е свързана с хипофизата, жлеза с вътрешна секреция, отговяряща за 6-та чакра- Аджна( интуицията). Т.е. повлиявайки позитивно на работата на 2-ра чакра, ние подобряваме Интуицията си.

Ако правилно стимулирате 2-ра чакра (с упражненията , които ще научите в този час)- може да използвате своята сексуалност, за да изразите своята духовност!

Ще слеем възвишеността на духа с тялото, ще съединим творчеството и страстта, които са разположени във втора чакра и придават на човека неговия темперамент. Тук, както при първа чакра отново е от значение дали чакрата е балансирана, за да може парите да идват лесно при нас. Ако тя е блокирана и замърсена, пътят на парите към нас е затворен. Плодовитостта е характерна във всеки житейски аспект на хората с хармонична 2-ра чакра.

Балансираната и неблокирана Свадхистхана ни дава пълноценен сексуален живот, в добри сериозни отношения с партньора. Ние живеем творчески и страстно подхождаме и се отнасяме към живота, отнасяме се позитивно към секса и му се наслаждаваме.

Хората с добре развита 2- ра чакра излъчват енергия, която кара другите да се чувстват добре, сякаш ги е обгърнала майчина ласка. Енергиите на СВАДХИСТХАНА отразяват и естествените лечителски способности на човека.Тя се влияе и от мисли за тялото ни(физически упражнения, тегло, външен вид ,здраве като цяло).

В този специален час ще правим йога и енергийните практики при заболявания на репродуктивната система при двата пола: миоми, кисти, липсваща или болезнена менструация, ПМС( предменструален синдром), пролапс( пропадане) на яйчниците и простата, поликистоза, тумори на репродуктивната система, бъбечни заболявания, проблеми с пикочната система, сексуални смущения, тумори на гърдата и проблеми с лимфната система, намалено либидо (фригидност и импотентност). Изчистване на чувството за вина, което подтиска нашия истински потенциал.

Часът е подходящ за напълно начинаещи в йога и енергийни практики.

ЧАСЪТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВАС ,АКО МОЖЕ ДА ОТГОВОРИТЕ С „ДА“ НА СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ:

– Таите ли в себе си чувства на : ВИНА, ЗАВИСТ, ЗЛОБА, СРАМ, РЕВНОСТ, НЕДОВОЛСТВО? Всички те са демоните(негативните емоции), задушаващи Вашата 2-ра чакра (СВАДХИСТХАНА).

– Имате ли проблеми с взаимоотношенията с околните, творческото начало, силата в живота Ви? За всички тях отново е отговорна Сакрална чакра.

– Страхувате ли се от промяната?

– Изпитвате ли неприязън към светските събития, защото ви изпълват с безпокойство?

– Слаб ли е сексуалният ви нагон, имате ли принципни проблеми със сексуалния си живот?

– Склонни ли сте да фантазирате, вместо да се ангажирате с истинска връзка?

– Склонни ли сте да си отказвате удоволствия и радост?

– Преживели ли сте някаква травма или смут между 5 и 8-годишна възраст?

– Страдате ли от менструални проблеми, ПМС, разстройства на възпроизводствената и уринарната система( безплодие, изпускане на урина, камъни в бъбреците), неприемане на своето тяло и сексуалност, болки в гърба, загуба на апетит; сексуална дисфункция( например хиперсексуалност) , сексуална извратеност, безразборен секс, комплекси, разочарование от себе си, загуба на гъвкавостта в долната част на тялото- гръбнака и колената; загуба на вкус?

ВАЖНО!!! Носете си тефтер за записване на важните теоретични моменти, както и удобно облекло за йога (за практическата част). Водещата си запазва правото на промени в програмата на специалната практика.
Практиката не е подходяща за бременни жени, заради специфичните дихателни техники.

NB!: Ще завършим нашата енергийна практика отново с томбола за спечелването на красивo КОЛИЕ от кристали, въздействащи върху ВТОРА чакра.

За записване: 0894 488 809, info@yogamandala.net

Цена: 18 лв

Водещ: Деси

Сподели