Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/09/2016
2:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Преди години на 10 септември, Мария – Атмавидя напусна този свят в разцвета на силите си. Тя запали искрата на Истината в сърцата на много от нас и ни остави в наследство една огромна Любов, която ние започнахме да споделяме с хората чрез йога практики. Мария и Деви основаха Йога Мандала през 2007 г. и днес центърът е дом на много хора, които търсят пътя си. Посвещаваме Йога Маратона на 11 септември на нейната светла памет и част от генерираните средства ще бъдат дарени на каузата за борба с рака на гърдата. Ела и практикувай в името на всички болни хора, които нямат възможност да движат телата си, нека изпратим енергия на всички, които са в нужда и да дарим надежда на тези, които са в капана на рака.

 

Защо йога не е само за хората от Тибет и Индия?

Какво можете да очакваш по време на първата си йога практика?

Как йога може да промени живота и състоянието ти?

Колко вида йога съществува и как да разбереш, кой от тях е за теб?

 

В център Мандала ежедневно посрещаме нови посетители, които тепърва се запознават със света на йога и неговите богатства. Наша мисия е да накараме всеки новодошъл да се чувства комфортно и да отговорим на всички въпроси преди самата практика. Именно затова решихме да създадем и да ви поканим на нашия Йога маратон. Един ден, 3 зали, 7 преподавателя, 9 различни стила йога и общо 9 практики. Тук ще отговорим на вашите въпроси и ще ви покажем, защо едни от най-успешните хора в света предпочитат да практикуват йога.

За целта ви представяме нашето лятно предложение, а именно цената на една практика няма да е 13 лв, а 7лв.

Денят ще бъде наистина разнообразен, преподавателите, които сме избрали за вас, ще проведат часове, подходящи както за абсолютно начинаещи, така и за напреднали, за да може всички да вземем участие на този празник.

А ето и програмата ни:

Йога Маратон - 11 Септември, неделя

ЧАСЗАЛАПРАКТИКАПРЕПОДАВАТЕЛ
14:20 - 15:50ЯнЙога на новото хилядолетиеАкаша
16:10 - 17:40МандалаВиняса йога за средно ниво и напредналиМокша
16:10 - 17:40ЯнИн йогаДеви
17:50 - 19:20МандалаАкро йогаДеви и Мокша
17:50 - 19:20ИнDragon yogaХаджиме
17:50 - 19:20ЯнГимнастика за млад и здрав гръбнак и ставиАнастасия
19:30 - 21:00МандалаТай масажДеви и Мокша
19:30 - 21:00ИнЙога ЛатесДеси
19:30 - 21:00ЯнЙога за начинаещиАнгела

Местата в залите са ограничени, така че побързайте и запазете вашето място, като си закупите билет от 7лв на рецепция тук, в център Мандала, по-долу през системата на ТикетЛоджик и на каси на FastPay с код 28723.

Заповядайте в най-голямото йога студио в София, където практикуваме целогодишно.

Очакваме ви на 11 септември от 14:00 часа

 

 

Модул за продажба на билети от Ticketlogic.bg

Сподели