Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/12/2016
10:30 am - 4:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Водещ: Илиана Севилла Майер

Енергиен терапевт, Лицензиран тренер на „Училището на Крйон“ – Германия

Ченелинг на Крйон за Коледния семинар 2016

„Здравейте приятели

Обгръщам ви в моята енергия, обгръщам ви в магнетизъм и ви поздравявам на езика на ангелите ОМАР ТА САТТ! Този ден ще бъде обгърнат с магнетизъм, защото Аз, Крйон, ще бъда до вас и ще говоря с вас за новото време. И докато аз говоря, голяма група от избрани ангели и 36-те Висши съветници на светлината ще работят с аспектите на твоята душа и ще отделят от нея, това, което вече не ти служи, за да може твоите цветове да заблестят с още по-голяма сила, а очите ти да заблестят с това което си ти – Божествен човек, с Божествен произход и специална задача на планетата Земя – Солавана.

И ако моите думи са те докоснали, ще се радвам да се присъединиш към групата и да направиш поредната крачка към твоето събуждане. Защото събуждането означава да поемаш от новата енергия, събуждането означава да си припомниш кой си, събуждането означава да възпламениш божествената сила в теб и да я използваш.

На този ден ще говорят още

*Майка Мария, голямата космическа лечителка, която заедно със своите думи, ще изпрати към теб своята лекуваща и всепрощаваща енергия

* Бог Шелдрак, който ще изчисти енергийната ти структура от стари обети и спомени от животи като работник на светлината, които не са ти нужни и ще възпламени енергията ШИАДРАНА в теб, енергията на чистото намерение

Очакваме те с радост и ти носим още много подаръци, защото ти си това, което си!

Обичам те безкрайно,

Аз Крйон ти казвам

АН АНАША“

Предварително записване в център Мандала или на тел. 0894/488 809

Цена: 80 лв. – при заплащане до 11.12.2016

Цена: 90 лв. – при заплащане между 12-ти и 16-ти декември.

Сподели