Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/12/2016
10:00 am - 6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Един ден на лечение, свързване с духа, пускане на старото и отваряне за новата енергия на идващата година.Това е един ден на подкрепа в областта,  в която имаме най-вече нужда – незавсимо дали във физически, психически или емоционален план.
В специланата атмосфера на доверие и любов, която Амарга създава ще направим няколко практики, които ще ни свържат с нашата цялост.

Ето някои от тях:

-ритуали по пускане на старото и посрещане на новото

– медитация за свързаване с животното на силата

– лечебна сесия, в които ще се включат и обучените досега от Амарга в България лечители в Шаманско енергийно лечение

– шамански медитации

– индивидуална работа за подкрепа от Амарга

Тези, които са били на семинари и индивидуални сесии на Амарга познават невероятния й дар да лекува и подкрепя чрез любовта. И това е един прекрасен начин да изпратим старата година и да посрещнем новата!

Лекуването е нещо естествено като дишането. Ако някой е болен това означва, че е загубила естествената си способност сам да се лекува. Той вече не е свързан със собсвения си лечебен източник. И лечителят е там, за да му помогне да се свърже отново със него. Този източник е същият този, който лечителят ползва, но болният просто е забравил как да разбира езика му. Лечителят е връзката със Цялото, така че той може да се превърне във „предавател”. И когато енергията започне да тече отново свободно, болният е излекуван.

ОШО

Място: Център за цялостна трансформация Мандала
Цена: 120 лв

За записване и информация: Елвира Бахуля – 0888 286 984, elvirab@mail.bg

***************

Прем Амарга започва пътешествието си навътре през 1982 год, когато се среща с духовността чрез индийския мистик Ошо. Потапянето в медитацията и множеството терапевтични групи и индивидуални сесии развиват в нея силата, любовта и насочват вниманието й към шаманската и енергийната работа.
През 1992 тя завършва обучението си в работата с шока и травмите, след което задълбочава уменията си като член на Ошо Прана Кръга в Пуна, Индия. Там започва да развива свой собствен енергиен метод, с който работи в семинари, обучителни тренинги и индивидуални сесии по цял свят.
Понасоящем живее в Холандия , като води семинари и тренинги на много места по света.

Сподели