Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19/01/2019
2:00 pm - 3:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ние всички сме родени със Силата да можем да лекуваме себе си – нашите тела са в състояние на постоянно само-поддържане на баланса си.

В миналото нашите предци са разполагали с мъдростта да могат да се само-изцеляват и да поддържат жизнеността си. С времето, насочвайки фокусът си към външни неща, хората са загубили способността да „виждат ясно вътре в себе си“.

Рейки е мост – свързващ древните лечителски традиции и съвременните научни модели.

Рейки е не само средство за физическо лечение. Рейки е и средство за умствено и духовно развитие и растеж.

Рейки е създадено от д-р Макео Усуи без догми или религиозни вярвания, които да го съпътстват, което направило Рейки универсално.

Всички живи същества са пропити от Енергия от момента на раждането и са свързани с нея. Рейки е дисциплина за балансиране на Енергията, за улесняването и засилването на протичането и.

Практикуването на рейки води до по-удовлетворителен живот. Рейки е Дар, който е даден на всеки един от нас.

Вие вече имате достъп до тази универсална Жизнена Сила и вероятно сте я използвали, без да сте го осъзнали. Използваме Рейки инстинктивно и ежедневно:

  • Когато майките прегръщат наранилите се деца
  • Символичната целувка е всъщност изпращане на оздравителна Рейки енергия
  • Ние естествено покриваме с длани наранените места и така също им изпращаме Рейки

Въпреки, че Рейки традиционно се използва, като лечебна система, Рейки е и индивидуално средство за повишаване на Осъзнатостта, получаване на Прозрения и личен Растеж.

Рейки е навсякъде и е неизчерпаем източник.

Рейки с кристали комбинира енергията Рейки с лечебните свойства на кристалите, които също служат като усилватели на енергийните Рейки потоци и фокусирано намерение, за да се създадат високи енергийни честоти, които балансират на всички нива, като кристалните Рейки символи работят отвъд 3D.

Каруна Ки Рейки носи енергии, които са забележимо по-силни и могат по-бързо да изцеляват по-широк спектър от затруднения /изцеление на клетъчно ниво, на проблеми от минали животи и кармични такива/

Цена: 13 лв, карти Мултиспорт и Мандала важат, карти Содексо важат с 2 лв доплащане

Водещ: Мария Мягкова /лекар, сертифициран в САЩ и Канада учител и терапевт по Усуи и Каруна Ки Рейки и Рейки с кристали; сертифициран в Обединеното Кралство, ТЕС практик и практик, работещ със зависимости; практик по дихателни техники, сертифициран от Руски обучител и професионален масажист/

За мен е призвание да фокусирам и прилагам познанията си в служба на вашето здраве, благополучие и добруване!

 

Сподели