Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/08/2016 - 07/09/2016
7:00 pm - 10:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Четири поредни Сряда вечер: 17.8, 24.8, 31.8 и 7.9

Често в нашето семейство нашите майки и баби не са ни учили на контакт с нашата женственост, на грижа към нашата вътрешна жена и нейните нужди. Умело можем да се борим, състезаваме, доказваме, аргументираме, изграждаме стратегии, планове, но на финала се чувстваме изморени, самотни, изчерпани.

 • Ако ти е трудно да изразяваш открито нуждите на сърцето си.
 • Ако изпитваш трудности в приемането на своето тяло и често отправяш критики към него и себе си.
 • Ако ти е трудно да споделяш в какво си силна, често се свиваш, не ти е удобно да бъдеш видяна и трудно реализираш желанията си.
 • Ако често си забързана в своето ежедневие изпълнено с работа, проекти, развитие, постижения, изкарване на пари, възпитание на деца и нямаш време за себе си.
 • Ако в ситуации, в които мъж (настоящ или минал) се държи по-студено с теб, ти правиш всичко възможно, за да го стоплиш. Трудно може да понесеш такава ситуация и често изпитваш страх, че ще спре да те харесва или напусне.

То ти не си свързана със своето автентично усещане за жена и не си сама.

Звучи ли ти познато?

 • Искаш ли да бъдеш жена, която е ярка и умее да изразява своята автентична женска същност?
 • Искаш ли да бъдеш вдъхновяващ пример за стойностна жена?
 • Искаш ли мъжете да те забелязват и да са очаровани от твоето магнетично присъствие?
 • Искаш ли да привлечеш в живота си силен, осъзнат и мъжествен мъж?

Ако ДА, то този тренинг е за теб.

Жената е вдъхновителка, живот, красота, радост, любов, приемане, движение навътре. Преживей едно пътуване към женската си същност, свържи се с женската си природа и си позволи да блестиш!

Тренингът е синтез от мъдри женски практики, арт терапия, работа с въображение и креативни визуализации, приказки и легенди. Вдъхновена от всяка среща ти ще имаш желание да се предизвикваш, практикуваш и споделяш своите преживявания по пътя на събуждане на своята женственост.

Теми на тренинга:

 • Женска същност и емоционално общуване
 • Активиране на вътрешната ни сила чрез премахване на страховете в нас
 • Чувстване през тялото
 • Как да пробудим нежността и радостта
 • Древна практика за свързване с инстинктивната ни женска природа и получаване на подкрепа от жените в нашия род
 • Как да засилим магнетичното си присъствие

 

Събуди автентичното си усещане за жена!

Ето какво споделят дамите, които вече си подариха този тренинг:

Огромни благодарности и възхищение към теб, че си толкова всеотдайна към своята професия, даваш на всяка една от нас лично вниманието си, усещаш ни много дълбоко и това което впечатли и ме докосна е че ти не ме осъждаш или критукуваш каква съм, а ме приемаш такава каквато съм – с моите цветове, с моята история, с моите емоции. Подкрепяш ме да приемам себе си, да разбирам себе си с моите слаби и силни страни, а не да се боря със себе си. Помогна ми да разбера, че всяко мое негативно качество си има и положително отражение в моя характер и ми показа как да ги заобичам.

Тренингът „Бъди Вдъхновяваща жена“ възроди моята женска енергия в мен. Открих, че тя е много по-силна и голяма от мъжката ми енергия. Аз  копнея да бъда жена и се радвам, че ти ми показа как да стигам до нея, как да общувам с нея и как да я изразявам. След всяка медитация чувствах, че се свързвам все по-дълбоко с интуицията си и това ме кара да се чувствам удома си – уютно, спокойно, сигурно, себе си…

Мога да продължавам още много да разказвам за това, което ми дадоха тези тренинги, но най-големия подарък който получих от тях е любов към себе си. Продължавам напред и искам да предам моята женска мъдрост някой ден на моята дъщеря.
Срещите на твоите тренинги ми дадоха уникалната възможност да се запозная с прекрасни жени и се радвам, че ги поканих в живота си!

Благодаря ти! Прекрасна, слънчева и вдъхновяваща!

Марина“

За мен това преживяване повдигна духа ми. Накара ме да се замисля за простите неща, които ме правят щастлива. Определено се чувствам по-спокойна и не се измъчвам от мрачни мисли. Отделям повече време за себе си, за релакс и за начините да се чувствам пълноценна. Тренингът беше много емоционален за мен и определено момичетата ми липсват много.
Нина“

Беше ми приятно да се отпусна, да съм спокойна, да помисля за себе си. Хареса ми да видя пътя, който съм извървяла като жена, да видя по-ясно качествата, които притежавам. Мисля, че си струва всяка жена да си даде време на себе си, за да е успешна и пръскаща чар навсякъде, където мине. Валя“

 

Цена:
Подари си това време на цена* от 150 лева.

Бонуси при ранно записване. Ако се запишеш до 10.08, цена на тренинга  120 лв.!

 

Водещ:

Marina PictureМарина Байрактарова е Консултант по женственост и любовен психолог. Нейната мисия е да бъде любяща подкрепа, разбиране и мъдрост на жената поела по пътя на обичането и свързването със себе си, за да сътвори живот, в който да живее свободна, смело показваща дарбите и красотата си, без вина и срам. Живот, в който с лекота да привлича и избира подходящия за нея мъж,  с който да се чувства видяна, чута, ценна, обичана и обичаща. Марина още е писателка и автор на статии в популярни онлайн медии. Тя е дипломиран психолог от Софийския Университет  „Св. Климент Охридски“ и е сертифицирана за работа индивидуално и в група по метода на позитивната психотерапия. В момента специализира за психотерапевт по метода на гещалт терапията към Българския институт по гещалт терапия.

Повече за Марина и нейната работа на www.beinspiringwoman.wordpress.com

 

Сподели