Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/08/2016
6:30 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Чакрите са част от фината енергийна система на човека и играят важна роля за неговото здраве. Те са в основата на създаването на различните видове съзнание. Понякога чакрите са блокирани и това води до редица здравословни проблеми.

Чакрите са свързани с ендокринните жлези. Ние не сме само физическо тяло. Имаме 5 финни енергийни тела. Те поглъщат енергия, която е с висока вибрация, препращат я в чакрите, които я трансформират и насочват към ендокринните жлеза. Нарушение в една от системите неизбежно води до промени в другите системи. Затова е важно балансирането на чакрите, което води до равновесие във всички системи.

За тях може да се мисли и като за точки, в които душата се свързва с физическото тяло. Те представляват като енергийни вихри, завихрящи се навътре или на вън. По форма наподобяват спираловидното движение на водата, завъртяна във водовъртеж.

Има седем основни чакри. Над коронната чакра и под нея съществуват и допълнителни чакри. Второстепенни чакри са разположени в дланите, стъпалата, и други части на тялото.

Блокирането на чакрите води до различни видове комплекси и здравословни проблеми, затова балансирането е от изключително значение.

 

Това събитие е подходящо за:

  • Всеки, който е загрижен за своето физическо и емоционално здраве.
  • Всеки, които се интересуват от своето личностно израстване.
  • Всички хора, без значение дали имат опит в тази област или са напълно начинаещи.

На него вие:

  • Ще се запознаете с енергийната система на човека, както и с петте извън телесни чакри.
  • Ще можете сами да разпознаете кои енергийни центрове у вас са блокирани.
  • Ще получите различни техники и за изчистване на психически блокажи, с които да продължите да работите.
  • Ще приложите на практика получените знания, за да балансирате вашите чакри с помощта на специална Йога Нидра (водена медитация).

Балансирането на чакрите ще:

  • Разреши някои от причините за вашите евентуални физически и емоционални проблеми.
  • Ще отвори фините ви сетива, което води до по-високите нива на съзнание.
  • Ви помогне като цяло да се чувствате много по-цялостни и хармонични.

 

Моля бъдете с удобни дрехи и носете със себе си бележник и химикал

Цена:
Участие – 28 лв.

Доведи приятел – 50 лв. за двама

Необходимо е предварително записване до 4 август на тел. 0894488809 или онлайн

Водещ:
Надин Низешезин (Надя Иванова) е създател на Холистичен център „Нирвана +” в град Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия, а също и консултации за лечение с Аюрведа. Години наред успешно води поредица от семинари за личностно развитие озаглавени „СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ СЕБЕ СИ”. За повече информация тук: http://yogakazanluk.com/

Сподели