Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/06/2016
7:00 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Някои от вас може би помнят въртенето на обръч като забавление от детските години. А знаете ли, че по света има хиляди жени, които практикуват и в зрялата си възраст. Мишел Обама, Кели Озборн и Бионсе са сред многото почитателки, които използват обръча както като форма на медитация, така и като средство за поддържане на добра фигура.

Вълната тръгва от Америка и това е причината да запазим английското име на практиката – хула хупинг или хуп флоу. Това е вид танц, който позволява да се сближим с обръча до такава степен, че с минимално усилие да го задържаме не само на кръста, но и на гръдния кош, бедрата, глезените, дори врата и челото. Концентрацията, която се изисква помага да свържем тялото, ума и душата си. Редовната практика ободрява, помага да впрегнем творческия си потенциал и да преодолеем бариери в мисленето и поведението.

Не на последно място – доказано е, че за един час практика може да се изгорят над 400 калории и, че редовната практика увеличава силата и гъвкавостта и подобрява баланса.

Ако се чудите как един пластмасов кръг може да сътвори толкова много чудеса, включете се в нашия семинар.

Имаме ограничен брой обръчи и поради тази причина ви молим да се запишете предварително. Само така можем да гарантираме свободно място.

За максимален комфорт препоръчваме вталени, но удобни дрехи, най-добре от естествени материи, като на пример памук. Оставяме на вас да решите дали ще сте с маратонки или друг тип обувки, които придържат глезена, или боси. Донесете си вода за пиене, защото ще се лее пот.

Цена:
25 лева

Водещ:
Рана откри любовта си към обръча съвсем случайно на един плаж в Дубай, където живее в момента. Както и всичко друго в живота си, тя се хвърли с ентусиазъм и скоро превърна обръча от хоби в професия. В мемнта тя преподава на деца и възрастни и организира семинари. Лъчезарна и енергична, тя очаква с нетърпение възможността да зарази с ентусиазма си почитатели на хуп флоу в София. 

Сподели