Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 28/07/2016
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Всички днес говорят за щастие. Модерна тема е женската красота. Винаги е била и винаги ще бъде. Именно защото ЖЕНАТА Е СИМВОЛ НА КРАСОТАТА, СИЛАТА, МАГНЕТИЗМА, ЛЮБОВТА, ИЗТОЧНИКА НА ВСИЧКО, КОЕТО Е. Много съвременни жени жадуват за истинско здраве. В това тяло. В този живот. В главите на много жени цари объркване-  коя съм аз като съвременна жена, каква трябва да бъда, какво трябва да правя, как да остана свежа и спокойна, как да бъда съзидателна за себе си и за близките ми, как да изляза от състоянието на депресия, подтиснатост, самокритичност, постоянно чувство за малоценност, вина и неспособност да се справя с живота си?

Възможно ли е да сме наистина здрави, естествено красиви, сияещи и усещащи себе си щастливи ЖЕНИ?! Българката винаги е била символ на нежност, женственост, изобилие и естествена магнетична красота. Възможно ли е в лудостта на времето, в което битуваме, сред условията на мръсна атмосфера, мръсна храна, мръсни мисли и замърсени взаимоотношения, ние ЖЕНИТЕ- нежните цветя на човечеството да бъдем истински силни, усмихнати, чувстващи себе си в баланс, чувстващи света си в хармония и красота, в които да пребиваваме през по- голямата част от деня?

Възможно ли е напук на стотиците задачи, които сме поели на плещите си, бързайки да свършим именно днес всичко, за да докажем на себе си и на околните, че сме достатъчно силни и способни да се справим, ние да пропускаме най- важното- да живеем щастливо, усещайки женската сила, която ни води към собственото ни блаженство и ни свързва с нашата най- същинска природа!?  Какво е да си жена? Каква трябва да е жената в различните роли, които носи в себе си по природа.

Ще ви разкажа всичко, което мисля и съм преживяла от личен опит по темата. Как се постига ЩАСТИЕТО и ЗДРАВЕТО ДНЕС?! Има ли формула по темата? Ще споделя с вас моята ФОРМУЛА ЗА ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ, ЖЕНСКА СИЛА И СПОКОЙСТВИЕ.

Какво да очаквате от този час:

Ще практикуваме йога, интересни енергийни упражнения, ще  запишете рецепти и хитрости за отслабване, за женско здраве и красота. Ще усвоите мощна древна енергийна техника за женственост, активиране на енергията във всяка жена, с която мъжете биват привлечени като магнит и благодарение, на която да ги задържим в живота си.

Ще направим ритуал за привличане на мощни енергии, които да ни помогнат да преобразуваме негативностите в себе си.

Ще работим с вода, която ще превръщаме в чудейно лекарство. За целта си носете шише с вода, която после може да използвате за лечение на себе си и на близките си.

В практиката ще научите и други полезни елементи, с които да сглобим пъзела на женското щастие.

Ще поговорим още:

 • Как да мислим позитивно и да оставаме на център, когато животът ни „смачква“, когато живеем в общност, кръг, смейна среда, която ни кара да се чувстваме зле, потопени в черногледство и безизходица?
 • Как да излизаме от своите „ черни“ дупки, когато изпаднем в депресивни състояния- бързи техники за самопомощ.
 • Как да забавим процеса на стареене и да остаряваме красиво, чувствайки се добре в тялото и в душата си?
 • Как да имаме хармония в живота и да сме доволни от това, което имаме, колкото и да е малко?
 • Как лесно ежедневно да изчистваме нервното напрежение и стреса, които ни разрушават? Постигане на устойчива нервна система и усещане за блаженство.
 • Как да имаме добър метаболизъм и да въздействаме всеки ден на обмяната на веществата ?
 • ОТСЛАБНИ С ЙОГА- йога и дихателните техники от различни стилове за намаляване на наднорменото тегло;
 • Медитацията като начин за бързо лечние при болка и стрес.
 • Красива кожа във всяка възраст.
 • Силен имунитет без лекарства.
 • Активна репродуктивна система.
 • Гъвкав и здрав гръбначен стълб, живот без ставни смущения.
 • Как да имаме позитивен поглед над живота си, весело настроение, усмивка.
 • Свежа памет, бистър ум, бърза мисъл , добра концентрация – ЙОГА за МОЗЪКА.

 

Практиката е двучасова.  Практиката ще бъде разделена в 2 части (14 юли и 28 юли), които няма да са взаимносвързани помежду си. Mоже да се запишете само за едната част.

Запазете своето място на рецепция още сега!  0894 488809

Водещ: Деси Атанасова

За повече информация и въпроси дали тази практика е подходяща за вас: Йога с Деси –  https://www.facebook.com/%D0%99%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D1%81-%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B8-886986321332189/?fref=ts

Цена: 15 лв

Сподели