Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 30/06/2016
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Стрес, хронична умора, страхове, нервност, паник- атаки, високо кръвно налягане, сърдечни проблеми, конфликти с околните, депресия, проблеми с комуникацията и творчеството, липса на ориентация за живота, невиждане на смисъл в него, липса на вътрешен мир, липса на финансова стабилност, проблеми с теглото, бъбречни смущения, менструални проблеми, ниско самочувствие, грандомания и егоцентричност, хормонални нарушения, блокажи на щитовидната жлеза, гръбначни болки и изкривявания, ставни болки, проблеми със зъбите, тумори, миоми, кисти, липса на либидо, диабет, храносмилателни заболявания, нощни кошмари, безсъние, мигрена, чести главоболия, ПМС, невъзможност да изпитаме наслада от живота, чести простуди и респираторни заболявания, влошен имунитет, усещане за липса на любов, затвореност, отсъствие на творчество, несвързаност със света около нас, липса на вяра в Бог или прекален фанатизъм, липса на упование в Бога……………………………….. едва ли можем да изброим всички дисбаланси, които ни правят нещастни и отнемат от енергията ни всеки ден!

Защо тази енергия, която ни се полага по право още с раждането ни, ние губим напразно, вместо да живеем пълноценно и щастливо един земен живот, изтъкан от радости, постижения, хармония, усмихнатост, лекота и добри взаимоотношения с хората, които ни заобикалят?!

Защо вкарваме толкова енергия в затвърждаването на негативните, ограничаващи свободата ни мисли и действия, вместо да мислим и творим със замах всичко, което желаем да имаме тук и сега?! Химера ли е щастието или е напълно постижимо от всеки човек?!

Всичко негативно е реално поправимо чрез много лесни и достъпни за употреба средства, които Бог ни е дал, за да поддържаме и връщаме баланса в енергийната си система!

Какво са чакрите и защо е толкова важно те да са балансирани?! Защо всички заболявания идват, когато има блокаж в тях? За какво отговярят тези така мистични чакри? И мистични ли са те действително?

След 3 богати цикъла на енергийните практики за чакрите, ви каним на една лечебна практика, в която ще обединим всичко в едно.  Ще раздвижим енергията във нашите основни енергийни центрове чрез много разнообразни упражнения от йога и не само. Ще използваме стари практики, които са съществували в древен Египет, Елада, Китай, Тибет, Филипините. Ще ви покажа интересни техники на дишане, отварящи и балансиращи всяка една чакра поотделно. Ще си поговорим още за:

– хромотерапия( лечение чрез цветовете);

– кристалотерапия ( как най- лесно да ползвате кристалите външно и вътрешно, за да балансирате здравето си), ще споделя с вас нови, ефикасни  и интересни енергийни методи на въздействие върху чакрите и за общото здраве;

– ще направим ритуал за енергийна защита на аурата, така че да защитим собствента си енергия от чужди посегателства и да повишим цялостната вибрация на своето същество.

– ще изградим свещено защитено пространство за да трансформираме негативното в себе си в нещо градивно, което да ни издигне над проблемите и несгодите в живота;

– ще включим поне 2 медитации, интегриращи специфични дихателни техники за изчистване на негативни енергии от чакровата система;

– визуализация за отваряне на чакрите и балансирането им;

– кои храни, кои билки, кои етерични масла е добре да използваме, за да си помогнем бързо и трайно да балансираме проблемните места в енергийната ни система;

– кои са мантрите, които чистят чрез силата на звука нашите енергийни точки;

– най- основните афирмации (положителни утвърждения) за въздействие върху здравето и общия ни тонус;

– ще използваме 33 ароматни етерични масла, въздействащи на цялата ни човешка система;

И още други интерсени моменти, за въздействие върху общото ни здравословно състояние.

Наистина ще бъде интересно и забавно да изживеем тази практика заедно, защото само думите не са достатъчни, за да усетим ефекта на интегралния подход към здравето. Без човешка усмивка, подкрепа и помощ понякога е трудно да се измъкнем от старите негативни модели на поведение, в които сме заседнали с години.

Разбира се, че забавлявайки се по традиция на финала един от присъстващите ще получи като дар красиво бижу от естествени кристали, лекуващи дисбаланса във всички чакри и защитаващо от всякакви негативни енергии.

Очаквам ви! Запазете своето място на рецепция още днес на 0894488809!

Практиката е двучасова, на цена от  15лв. Тези от вас, които имат карта, могат да доплатят 5 лв.

!!!! N.B.!!!!  Тази енергийна практика е неподходяща за бременни жени, заради специфичните дихателни техники.

За въпроси и повече информация дали тази практика е подходяща за вас-  Деси Атанасова-0899774058 (Вайбър) и FB:https://www.facebook.com/%D0%99%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D1%81-%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B8-886986321332189/?fref=ts

Дата : четвъртък 16 юни и 30 юни

Цена: 15 лв

Час: 18.30ч.

Място: Мандала

Водещ: Деси

С предварително записване на 0894 488 809, info@yogamandala.net

Сподели