Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19/07/2016
8:00 pm - 10:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Мили дами, с удоволствие ви каним на Енергийни женски практики  с Албена*

Развиване на женската енергия – медитативни, дихателни, лечебни йога упражнения, древни танци и ритуали, за да се докоснете до много важна страна от живота Ви, да разберете женската си същност и да и помогнете да заеме по – значителна роля във вашия живот.
За кого са тези практики?
* За жени, които искат да вдигнат тонуса и жизнената си енергия .
* За жени, които искат да се потопят в женската си същност и вибрация.
* За тези, които искат да работят за красива осанка, женствена походка, грацилни жестове.
* За тези, които искат да поддържат сиянието на женствеността си.

Упражненията дълбоко повлияват хормонални проблеми, жлези с вътрешна секреция, кистозни яйчници, течения, всякакъв тип блокажи в областта на ханша, кръста, бедрата, постигат раздвижване на лимфопотока, детоксикация, гъвкавост, отслабване.

Какво включват тези класове?
* Дихателни практики, за да се освободим от стреса и контрола на ума
* Йога упражнения в областта на „сексуалното ядро“ бедрени, коремни мускули, органи в малкия таз, вътрешната мускулатура.
* Древни  ритуални  танци

*Тантрични  и Дао практики за генериране и канализиране на енергия.

хармонизиране и развихряне на Кундалини енергия.
Балансиране на енергийните канали /чакрите/.
* Медитации за изчистване и ментална настройка за идеално жизнено и енергично тяло.
След този клас ще се почувствате обновени, пречистени, жизнени и енергични, вдъхновени, креативни, летящи, секси и с много блясък в очите.

 

Опознайте женската природа и огромният й потенциал!

Важно! – Не е необходимо определено ниво на физическа подготовка, за да се включите в тренига.
Облекло – спортно / клинче и потник/, маска за очи
 ,

*Албена Коралиева – сертифициран  йога треньор специализирана в областта на енергийни женски практики и води семинари „Магнетична жена”;Код женственост ,Усещане за жена,Успешна комуникация с другия пол”; Комуникационно майсторство и др. като интегрира различни познания и опит в йога, Дао, Тантра, танци, бойни изкуства,пластика на тялото, ставна гимнастика, изометрични упражнения,вибрационна медицина общуване, комуникационни умения, интересни и лесно приложими техники, с които да подпомага жените в преоткриване на своя чар и женственост. Обучавана е от индиец, балиец, украинка. Завършила успешно школи и програми за  физическо,личностно развитие  и работа с женската енергия   Норбеков, Марго Ананд, Тайзан, Наталия Кобилкина, Игор Незовибатко, Читранджан Кумар, , Барбара Рен, Анет Гьорес, Лана Петкова и др.
сертифицирана  в най – древния университет  по йога и спиритуални науки  Kaivalyadhama Индия
facebook page: Albena Koralieva – Find your better self

Цена: 40 лв

a_koralieva@yahoo.com

за записване: 0882147777

 

Мнения и референций:

Теди, 23г.

След тренингите  се чувствам прекрасно, заредена с много енергия и позитивизъм. Освен това имах хормонални проблеми и доста пъпки и болезнен цикъл. Сега се чувствам преродена, привличам много повече вниманието на мъжете около мен. Обяснявам си го с факта, че се чувствам много по-женствена, уверена и чувствена, което няма как да остане незабелязано от околните. Благодаря ти, Бени!

Галина, 32г.

Щастлива съм, че открих женските енергийни практики с теб, Албена! Те ме зареждат с висока енергия и вътрешна сила и увереност. Чувствам се прекрасно след всяка тренировка.Благодаря!

Мария, 37г.
Прекрасна Бени, преди да започна практиката бях вечно забързана, приведена и с ниско самочувствие жена.Сега гръбнакът ми се изправи, коремът взе да се прибира и талията ми се очертава видимо, доста поотслабнах, задържах вода в тялото си, а сега от както работим заедно, всичко се регулира. Движа се по-бавно и изправено, със самочувствие!Улавям се, че съм станала значително по-грациозна.Същевременно ми се нормализира дишането през носа и съня ми. По отношение на практиката с нефритени яйца, първоначално имах усещане за гадене и неприемане.Неколкократно плаках.Впоследствие се успокоих, някак си от само себе си изчезнаха негативни спомени и преживявания.В мен се зараждат нови желания.Имам усещането за жена, привличам повече нежност и внимание около мен. Благодаря ти!

Ирина 36г.

Албена, ти си истинска вълшебница. Преди да те срешна аз бях отчаяна, изтощена и без самочувствие ,жена с няколко неуспешни опита за забременяване! Твоите практики върнаха блясъка в очите ми и желанието ми за живот и творчество. Чувствам се женствена, успешна ,цялостна и ЩАСТЛИВО БРЕМЕННА!  Обичам те с цялото си сърце!

Светла, 42 г.
Здравейте, занимавам се в посока на грижа за тялото. Винаги на клиентите си съм препоръчвала да спортуват и да намерят подхидящия за тях спорт. Лично аз също съм вървяла в тази посока и имах самочувствието на гъвкав човек! След като започнах да посещавам практиката „Усещане за жена“ водена от Албена Коралиева установих за себе си, че в някои аспекти съм се заблуждавала че съм добре .По време на практиките започнах да усещам и изпитвам невероятни неща като например:

отначало забелязах къде в тялото ми има блокажи на чисто физическо ниво (липса на гъвкавост); последва зараждане на чувствителност в енергиен аспект; усещане за това как се продухват енергиините канали; как се центрира енергията в тялото ми; чисто и ясно осъзнаване на тялото как се чувства; зараждане на женска сетивност; засилване на енергийните потоци; изплуване на случки и картини блокиращи енергията; хармонизиране на цялото тяло; чисто физиологически започнах повече да усещам мускулатурата в малкия таз и органите по съседство. Чувствам се вълшебно! Горещо препоръчвам на всички дами да се възползват от знанията на Албена, невероятен човек и терапевт. Пожелавам ви ясно осъзнаване и бързо взети решения за едно по добро здраве- физическо, душевно и енергийно!

 

Сподели