Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 28/08/2016
3:45 pm - 5:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Това е петата лекция от поредицата „Философията на йога” в център Мандала. В рамките на поредицата преминаваме отвъд чисто физическите йога практики, за да разберем какви са по-дълбоките идеи, които стоят зад тях. Защото йога е не просто здравословна гимнастика, а наука за личностно израстване на повече от 5000 години и една от шестте основни индийски философски школи.

На предстоящата лекция ще говорим за енергийната система на човека, като ще се запознаем накратко с обширната тема за седемте основни чакри – трансформаторите на енергия между материята, ума и духа – и предназначението на всяка от тях.

Кога: 28 август, 15:45 – 17:45 ч.

Къде: Мандала – център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

За записване: info@yogamandala.net, 0894 488 809

Цена: 20 лв.

Водещ: Мими Петкова
Мими е сертифициран йога инструктор и съосновател на HomeYoga.bg – първият сайт за онлайн йога на български. Мими практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по класическа (Хатха) и детска йога към Българска федерация по йога. Има специализации в йога през бременността и аеро йога.
В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курс по ведическо хранене, обучения по астрология и приложна психология, посвещения в рейки и акашови записи, и др. Към момента, тя се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП „К. Г. Юнг“ и изучава Практическа философия към „Новият акропол“.

Сподели