Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/08/2016
10:00 am - 11:30 am

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Йога и Аюрведа са две тясно свързани духовни науки, чиито корени са във ведическата традиция на Индия. Аюрведа е наука за изцелението на тялото и ума, Йога е наука за себепознанието, което може да бъде постигнато при условие, че тялото и умът работят както трябва. Двете дисциплини са се развивали съвместно и винаги са били прилагани заедно. Затова тези, които се интересуват от едната, ще имат полза от изучаването и на другата.

Аюрведа на санкрит означава „наука за живота” или „практика за дълголетие”. Според Аюрведа, ако спазваме определени принципи на хранене и начин на живот, ние не само можем да се предпазим от заболявания, но да живеем по-дълго и здравословно в баланс и хармония със себе си и със света. Аюрведа съществува от над 5000г., това е най-древната медицина.

 

След лекцията могат да се направят индивидуални консултации включващи:

  • Пулсова диагностика.
  • Изготвяне на индивидуална програма за хранене и физическа активност.
  • Назначаване на терапия за лечение.

Индивидуална консултация е с продължителност 1 час.

Необходимо е предварително записване до 13 август на тел. 0894488809, онлайн или на място.

Цена:
Участие – 18 лв.

Доведи приятел – 30 лв. за двамата.

Индивидуална консултация след лекцията – 39 лв.

 

Водещ:
Надин Низешезин (Надя Иванова) е създател на Холистичен център „Нирвана +” в град Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия, а също и консултации за лечение с Аюрведа. Години наред успешно води поредица от семинари за личностно развитие озаглавени „СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ СЕБЕ СИ”. За повече информация тук: http://yogakazanluk.com/

Сподели