Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/08/2016
10:00 am - 12:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Изкуството на дишането се нарича Пранаяма. Прана – това е жизнената енергия. Яма – означава контрол. Пранаяма е контрол над праната (жизнената енергия) чрез дихателни упражнения.

Прана тече през хиляди фини енергийни канали, наречени „нади“ и енергийни центрове, наречени „чакри“. Количеството и качеството на прана и начина, по който тече през надите и чакрите определя състояние на ума. Ако нивото на Прана е високо и потокът й е непрекъснат, гладък и стабилен, умът остава спокоен, положителен и ентусиазиран. Въпреки това, поради липса на знание и внимание към дишането, надите и чакрите в човек може да бъдат частично или напълно блокирани, което води до нарушен и прекъснат поток. В резултат на това човек преживява увеличени притеснения, страх, несигурност, напрежение, конфликти и други отрицателни качества.

Древните мъдреци в Индия са открили тези дихателни техники. Редовното практикуване увеличава и подобрява количеството и качеството на прана, изчиства блокираните нади и чакри, в резултат на което практикуващият се чувства енергичен, ентусиазиран и позитивен. Практикувана правилно под правилния надзор Пранаяма внася хармония между тялото, ума и духа, правейки ни физически, умствено и духовно силни. Пранаяма е полезна и за постигане на релаксация и намаляване на умствените и емоционални смущения. Практикуването на Пранаяма започва с осъзнаване на естественото дишане и се усъвършенства чрез дълбоко, спокойно дишане до разнообразни енергизиращи и стимулиращи практики.

 • Всеки, който иска да се чувства в прекрасно здраве.
 • Всеки, който желае да постигне хармония между тялото, ума и духа.
 • Всички, независимо дали имат опит в тази област, или са напълно начинаещи.

На нея вие:

 • Ще се запознаете с дълбоката философия на Пранаяма.
 • Ще разберете връзката между дишането и състоянието на ума.
 • Ще получите ценна програма с дихателни упражнения, които да продължите да прилагате в къщи.

 

Тази практика:

 • Успокоява ума, подобрява съня.
 • Синхронизира симпатиков и парасимпатиков дял на нервната система.
 • Изчиства дихателните пътища, изхвърля токсините.
 • Е път към по-високите нива на съзнание.
 • Води до здраве, младост и дълголетие.

 

Моля, бъдете с леки и удобни дрехи и носете със себе си бележник и химикал!

Цена:
Участие – 28 лв.

Доведи приятел – 50 лв.

Необходимо е предварително записване най-късно до 4 август на тел. 0894488809 или онлайн

 

Водещ:
Надин Низешезин (Надя Иванова) е създател на Холистичен център „Нирвана +” в град Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия, а също и консултации за лечение с Аюрведа. Години наред успешно води поредица от семинари за личностно развитие озаглавени „СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ СЕБЕ СИ”. За повече информация тук: http://yogakazanluk.com/

Сподели