Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/08/2016
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


В напрегнатия и забързан начин на живот, който водим, нуждата да се научим бързо и качествено да възвръщаме силите си е все по-наложителна. Йога нидра, релаксация или автогенен тренинг са идентични по структура фундаментални техники за отпускане, благодарение на които с лекота можем да възстановим психо-емоционалния си баланс и физическия си тонус. Нещо повече – колкото по-редовно ги практикуваме, толкова по-здрави ставаме – имунната ни система работи по-добре, заспиваме по-лесно и спим по-дълбоко и качествено, засилваме резистентността си към стреса, ставаме психически по-устойчиви. Към ползите, които волевото отпускане ни носи, има и още една – фактът, че 20 минути релаксация се равнява на 2-часов здрав сън.

Този уъркшоп е за всеки, който е осъзнал нуждата да се погрижи по-добре за себе си – и на физическо, и на емоционално ниво, но изпитва затруднения в способността си с лекота да се отпуска. Затова в тези два часа ще открием индивидуалните причини при всеки от участниците за трудностите в релаксирането, ще изпробваме различни трикове за по-лесното постигане на абсолютен релакс и ще разберем, че отпускането е упражнение като всяко друго – колкото по-последователни сме в усвояването му, толкова по-добри ставаме на практика.

Облекло: леки, свободни, меки дрехи, без стягащи колани, часовници и бижута.

Цена: 15 лв.

Водещ:
Анастасия Манлихер – преподавател на редовни практики в център „Мандала”, докторант по „Психология на здравето” в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Има завършена бакалавърска степен по педагогика и психология за деца с психо-соматични заболявания, по време на която изучава  обща и детска психология, неврология, психиатрия, анатомия и физиология, кинезиология и психо-соматика.

Анастасия открива философията и практиката на йога на 14-годишна възраст. От тогава до сега непрестанно изучава не само принципите на йога, но и различни други системи за личностно и духовно израстване, за физическо усъвършенстване. Преди две години взима сертификат за инструктор по класическа йога и още един за инструктор по йога на смеха.

От януари 2014г. Анастасия работи групово и индивидуално с хора, като фокуса й е релаксацията и медитацията, техниките за освобождаване от стреса, трансформиращи практики при житейски проблеми, работа с убеждения, йога и гимнастика за възстановяване на гърба и ставите и срещу обездвижването на съвременния човек, както и здравословното хранене. Почти няма човек, който да е релаксирал или медитирал с Анастасия, който да не отбележи, че дори самия й глас му действа изключително успокояващо и дори лечебно.

Сподели