Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/05/2016
7:00 pm - 10:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Ние жените много добре знаем, че ако искаме хубава връзка, трябва да се потрудим и ние сме тези, които  полагат огромни усилия, за да стане тя такава. Ако не можем да се справим, търсим помощ, ходим на психолог, посещаваме различни лекции, семинари, плачем на рамото на приятелки, но въпреки всичко нещата не винаги са розови.

Както казва една моя учителка: “Влюбването – първата година от връзката, е като да си на екскурзия в чужбина. Всичко е прекрасно, но идва време, в което се появяват трудности, рязлични препятствия и тогава ние се объркваме, често решаваме, че може би не сме попаднали на подходящия човек, страдаме или се разделяме!”

Всички знаем за какво говоря! Всеки е имал и има своите трудни периоди, за които ако бяхме подготвени, може би щяхме да преодолеем възможно най-лесно и бързо.

Винаги казвам, че ако в училище имаше предмет “Щастливи взаимоотношения”, животът щеше да е песен, но за съжаление този предмет все още не е добавен в учебните програми.

Ако все още не сте изгубили надежда, заповядайте, да чуете моя опит за преминаване през трудните периоди, как да запазим любовта и да се чувставаме обичани.

Аз имам 23 годишен брак и ви казвам смело, че силна любов може да има и след толкова години!

Да, понякога е трудно, но не е невъзможно и ние, нашето поколение, поколението на което не се налага вече да оцелява сме достатъчно материално задоволени, но за сметка на личното ни щастие, и е крайно време да сложим приоритет номер 1 в живота си – любовта.

Щасливци сме, че имаме достъп до толкова много информация и механизми, които много помагат да имаме и съхраним любящи взаимоотношения.
Уточнявам, че тренингът е подходящ и за двата пола! Много добре би било, ако дойдете с половинкта си! Макар и от опит да зная, че жените ще са повече, не се сърдете мили момичета –  нека се потрудим заедно! Пренесете наученото във вашите взаимоотношения и ще се радвате на чудеса съвсем скоро. Бог ни е дал огромна сила, а и нали знаете онази мъдра приказка “Ако един мъж от обушар не стане крал, вина за това има жена му!”.

Ще ви дам знание, което коренно ще промени взаимоотношенията във връзката ви, стига да го приложите успешно!

Водещ: Гинка

Цена: 30 лв

Сподели