Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/07/2016
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Кундалини йога е пътят на осъзнаването и събуждането на нашия духовен потенциал. Практиката съчетава пози, дихателни и медитативни техники и ще бъде изпълнена с акомпанимента на вълшебната индийска флейта на Джером Калистър. Изпълнението на йога с музика на живо придава на практиката уникална атмосфера и ни помага да успокоим и балансираме емоциите и финното енергийно поле.

 

В събитието могат да се включат хора, които се занимават с различни видове йога. Препоръчват се удобни дрехи, по възможност бели, тъй като белият цвят хармонириза аурата и помага на подсилва пречистващия ефект от практиката.

Цена:15 лв

 

Водещи:

Музикант, фотограф и учен-изследовател на човешкото тяло и дух Жером Калистър изучава индийска класическа музика от 23 години. Свири на многобройни инструменти като: бансури (индийска флейта), табла и ганжира (индийски ударни инструменти), морчанг (бръмбазък) и други, но флейтата е основният му инструмент. През последните 10 години изнася редица концерти в родината си и по света.

Людмила Класанова започва заниманията си по йога през 1996 г. в системата на Сатянанда йога. От 2006 г. преподава Кундалини йога, след като завършва курс за инструктори във френската федерация “Тантра – Кундалини йога”. Системата, която се преподава във федерацията, се основава на учението на индийския учител Йоги Бхаджан, който предава традицията на Кундалини йога в западния свят.

Сподели