Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/05/2016
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Скъпи приятели,  

присъединете се на двучасов семинар с Луис Албанис, преподавател по медитация от Австрания, който ще представи древни учения и практики за това как да сме по-силно свързани и удовлетворени от връзката с партньора си и хората в живота ни.

 

Независимо дали имате партньор в момента или не, този семинар ще ви помогне в разпознаванетo и преодоляването на психологическите и полови бариери между мъжете и жените, които ни пречат да живеем пълноценно.

Подходът, който ще бъде представен, умело вплита мъдростта на древни духовни традиции и школи като тази на Сократ, на персийския суфизъм, дзен будизъм, тибетски будизъм и заедно с модерната психология и нейните техники се превръща в нежен лек за душата.

Благодарение на будистките техники, от една страна, ние успяваме да се докоснем до дълбините на своите лични преживявания, а сократовият метод на себеанализ и задаване на въпроси към себе си, както и теорията обектните отношения (Object relations theory)  ни помагат да развържем болезнените възли на нашата его структура на Аз-а.

Надяваме се, че ще споделите с нас това вълнуващо пътешествие към себе си.

Люис Албанис е родом от Мелбърн, Австралия и има бакалавърска степен по психология. Неговото пътуване към себе си започва още на 19-годишна възраст, когато заминава за Америка, където се обучава при създателите на “Енеаграмата” – Дон Ричард Ризо и Ръс Хъдсън. Завладян от нейната трансформираща сила, той приема съветите на своите учители и след завръщането си в Австралия се включва в школата Ridhwan. Оттогава до днес участва и се обучава в различни практики, сред които Diamond Logos, Випасана медитация (S.N. Goenka), Пътят на любовта (Ошо), неорайхианска телесна терапия и дишане, холотропно дишане, биоенергийно дишане.

 

Цена:   20 лв

*Семинарът ще се проведе на английски език с превод на български.

**Събитието е подходящо за мъже, жени, обвързани и необвързани.

***Ако сте в процес на лечение за тежки психологически заболяване, за съжаление този семинар няма да бъде подходяща за вас. Моля, обърнете се към вашия терапевт ако не сте сигурни.

За записване: 0894 488 809, info@yogamandala.net

Сподели