Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/06/2016
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


ТЕМА: ДА ОТКРИЕМ В СЕБЕ СИ ПРЕСЕЧНАТА ТОЧКА НА НЕЩАТА, КОИТО НИ ПРАВЯТ ЩАСТЛИВИ И С КОИТО ЗНАЕМ, ЧЕ МОЖЕМ ДА ДОПРИНЕСЕМ В СВЕТА

ПРАКТИКА: ИН ЙОГА И МАНТРИ, ПОЕЗИЯ ЗА ДУШАТА, УТВЪРЖДЕНИЯ ЗА УМА.

ЕТЕРИЧНИ комбинации на 11 MOONS :5-та чакра Чистота и Истина и 6та чакра – Ясно виждане, 7ма чакра – Буда Съзнание,

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА на doTERRA: ХВОЙНА, ДЖИНДЖИФИЛ, РОЗМАРИН, ЛАВАНДУЛА, РОЗА, ТАМЯН, МЕНТА

ЧАКРА – ГЪРЛЕНА (ВИШУДХИ), ТРЕТО ОКО (АДЖНА), КОРОННА (САХАСРАРА)

УТВЪРЖДЕНИЕ: АЗ СЕ ВСЛУШВАМ ВЪВ ВЪТРЕШНИЯ СИ АВТОРИТЕТ. АЗ СЪМ ДОШЪЛ ТУК, ЗА ДА БЪДА ЩАСТЛИВ И ДА СЛЕДВАМ МИСИЯТА СИ. АЗ ЗНАМ ЗАЩО СЪМ ТУК И С ЛИЧНИЯ СИ ОПИТ И ДАРБИ ДОПРИНАСЯМ ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА ВСИЧКИ ХОРА.

Масла – doTERRA и 11 MOONS (марка на Деви и Мон – високовибрационни етерични смеси с терапевтичния клас масла на doTERRA)

В различните етапи от живота си всички ние се връщаме към няколко основополагащи въпроса: Кой съм аз? Защо съм тук? Каква е моята мисия и как мога да я реализирам в земния си път? Как мога да интегрирам личните си дарби и умения в живота си, така че те да го обогатяват и да му придават смисъл? Каним те на юнското новолуние, за да изследваме заедно собствените си отговори на тези и други въпроси. Никой от нас не е дошъл на земята просто за да работи и да плаща сметки. Ние сме тук, за да живеем живот, който задоволява вътрешната потребност на Душата ни от нови преживявания и опитности. Ние сме тук, за да се събуждаме сутрин, изпълнени с вълнение и очакване от новия ден. Ние сме тук, за да реализираме най-висшето си проявление. И всичко това постигаме чрез личните си Дарби, които интегрираме в житейската си Мисия.

По време на тази ритуална ин йога сесия всеки от нас ще потърси авторитетите, в които е готов да се вслуша – Бог, Вселената, Себе си…. и ще зададе въпросите си, така че да може да върви по пътя си с увереността, че следва Собствената си Мисия. Тази практика е свещена пауза – почивка от всички ангажименти и отговорности, свръзване със забравените истини, които носим в тялото и ума си. Тя е най-подходящият момент да преоткриеш Себе си такъв, какъвто вероятно не си знаел, че можеш да Бъдеш.

“Ин йогата (от ин и ян) е като меката прегръдка на майката, в която се сгушваш след като цял ден си бил потопен в океана на задълженията, грижите и малките емоционални кризи на ежедневието. Ин е връщане към себе си, работа отвътре навън, напълно различен начин на осъзнаване и общуване с тялото. Ин е естественият отговор на ян.”

Повече за ин йога практиката

Водещ: Деви

Асистент: Мон

Вижте кои сме ние – http://11-moons.com/about-us/

 

Цена – 15 лв. Ако сте с карта, доплащане- 5 лв.

Запазете място на

0894488809

info@yogamandala.net

Сподели