Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/06/2016
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


На 5 юни 2016, неделя, Мълчана вода ви кани на медитация Различният комуникатор – знакът Близнаци.

Новолунието е подходящо за стартиране на нови проекти, набиране на сила, развитие, подобряване чрез добавяне, разгръщане, реализиране.

Подходящи теми за работа: да управляваме ефективно процесите на общуване, като си позволяваме просто да наблюдаваме другия, да проявяваме благосклонност към чуждата гледна точка, като оставаме свързани със своята позиция и я отстояваме; да сме емпатични и отдадени в комуникацията си; да бъдем общителни, позитивни, остроумни и с лекота да говорим и изслушваме, без нервност или нерешителност, или пък да не сме толкова сериозни и да имаме по-игрив подход към житейските ситуации.

Време да се отърсим от трескавото препускане по ежедневните коловози, като се наслаждаваме на разнообразието на живота, но същевременно оставаме фокусирани върху своите интереси; да си позволяваме конструктивна промяна, чрез ясна визия и доверие в интелектуалния подход.

Подходящо е за повишаване на общата енергия на тялото, за концентрация при учене и логически анализ, за разбиране на различни гледни точки, за постигане на хармония на ума, усет за такт, наблюдателност и приемане на момента, за подобряване на отношенията с братя, сестри и съседи.

Утвърждение за периода на луна в Близнаци: Аз привличам правилните връзки в живота си и хора, които ме разбират и обичат. С лекота получавам и споделям необходимата информация.

Новолунието (5 юни 2016) подпомага процеса на стартиране на изцяло нови идеи и проекти, като им дава необходимата енергия за проявление в реалността. Когато е в Близнаци е удачно за започване на дейности свързани с обучение, писане, говорене, изслушване, преподаване и интелектуален труд, а също и с намиране на източници на фактическа информация, работа по печатни издания, интернет и кратки пътувания.

В случая може да реши проблеми в областите: страх от общуване с другите, трудно възприемане на чужда гледна точка, нездраво любопитство, словесни измами, повърхностност, нервност и нерешителност в контактите.

В здравословен аспект може да повлияе благотворно на ръцете, китките и раменете, както и на белите дробове, дишането и нервната система.

 

Медитацията* е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.

Кога : 5 юни 2016, неделя, от 19.00 до 20.30 ч.

Къде : София, бул. Мария Луиза 58, Мандала Център

Вход: 10 лева.

Водещ: Александрел

 

За информация и записване можете да използвате контактната форма тук  http://www.malchanavoda.com/kontakti

Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Сподели