Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/05/2016
2:00 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


„ Връзката през Сърцето във взаимоотношенията Родители – Деца.“ .
Връщане към своята духовна природа през Пречистване и Подобряване на кармичната връзка с децата и родители. Разбиране на Самопознание и Просветление през Родителството. + Отговори на въпроси с Ангелите.
Място: София център „Мандала“, дата: 21.05.2016, час: 14.00-18.00ч
Това са най-високите вибрации на Мир, Любов и Светлина възможни за Вашите и деца Души сега директно водени от Любовта в сърцата на Много Светли Същества на Шамбала. Всеки от Вас ще бъде проводник на Светлина и Любов за деца. Работата за съхранение и защита на деца и Земята е реалния духовен път за Вашите Души, което помага и на Вашето лично развитие отношений и позитивен фокус си .

СТЪПКА 2.
Индивидуална Сесия: Защо това е Вашето дете и Как да съхраним и умножим добрата карма. Сесия, Отговори и практика с деца.

След последната стъпка, редовните участници в семинарите ще получат Сертификат за изучаване с Шамбала на „Връзката през Сърцето във взаимоотношенията Родители “ от Радананда.
Забележка: Не се безпокойте за пропуснат семинар – Имате винаги възможност да компенсирате с индивидуална работа с Радананда в лична среща или по Скайп. Радананда е готова да работи индивидуално с всеки човек.
Специално за участниците в семинарите, желаещи да получат Отговор на важен за тях въпрос- Ангелите ще отговорят чрез Радананда.

Колко често подбираме най-подходящите думи, за да изразим любовта? Вълшебна промяна в твоето сърце с Радананда ще ти помогне да откриеш ново ниво на общуване. Ще започнеш да обичаш и обгрижваш по нов начин и това ще промени живота ти с децата и партнъора. Напътствия за това партньорство, родителство и благоденствие отново ни предават Архангелите и Възнесените учители чрез Радананда.
В този Семинар ще стартирате програма фокусирана на изчистване на Родителска карма и блокажите за връзката с децата на по-високо ниво ръководено от Шамбала. След семинар, можете да направите и лична сесия, за да получите напътствия които ще помогнат да видиш и приемеш индивидуалното си разбиране за Родителството, да започнеш откриването на собствения си път към него.
Всяка трансформация на Кармата на земно ниво е трудна. Архангелите и Възнесените Учители издигат духовната работа на високо енергийно ниво, където кармата се омекотява и най-леко се трансформира. Духовната работа с Съзнанието на Любов и Милосърдие е придружена тук с енергийната помощ от Шамбала за вас и децата. И самите Архенгели говорят за вас, чрез напътствия за разбиране на връзката с вашите деца. Това е Информация и Благословение за разкриване на истинската любов и грижа, предоставена директно от милосърдния Божествен Свят.
Медитацията започва с дълбока релаксация, след това мощно и дълбоко се изчиства Аурата и емоционалните модели и блокажи на високо енергийно ниво. Медитацията е от Шамбала, и е осъзната и свещена връзка с вашето Духовно Сърце.
За благословия донесете снимка на вашите деца.

Радананда-ясновидка, Крия Йога, Сибирски Шаман и духовен лечител , който работи с ангелите, природните духове и Възвисените Учители от Шамбала. Изпратена с мисия в България, в помощ за творческото ни единение с Духа. Тя живее в еко център в село Бата, в близост до морския бряг.
Препоръчително е да се проведе петдневен пост 2 дни преди и 2 след семинара. Пост „Бъди като децата“- не прави това, което не e добро за децата, това е Вашето минимално усилие за да се стартира нежно реализацията на тази толкова дълбока и чудесна трансформация и изцеление на сърцето и ума. Елата в удобни и светли дрехи.

Цена:35лв

Сподели