Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/09/2016
10:00 am - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


След 17 издания на семинара и над 250 човекa, осъзнали и живеещи „Мисията на живота си“ Петър Петров ви кани на еднодневно издание на семинара в София на 11септември/неделя/ от 10:00 часа.

“Какъв съм бил в миналите ми животи? Кой съм аз сега? Коя е мисията в настоящия ми живот? Кои са важните за мен хора около мен ? Кои са най-важните уроци и опитности, които съм си избрал да си припомня в сегашното ми прераждане на Земята?

Сигурно ви се е случвало да си зададете тези въпроси? А дали сте получавали усещането, че „познавате това място… или този човек…“? А дали сте имали усещането, че „винаги сте знаели…“ някаква определена информация? Или, че просто знаете как да извършите определена дейност, която никога до сега не сте правили. Всичко това знание е било винаги част от нас. Ние пренасяме тази информация живот след живот, във всяко наше следващо прераждане.

Нашата среща ще започне с представяне на метода регресия – пътуване в миналите животи. Ще разсея всичките ви страхове и очаквания към това пътуване и ще отговоря на вашите въпроси.  След това ще преживеете водена от мен групова регресия, за да се свържем с този образ от вашето минало, който е най-важен за сегашния момент от  настоящия ви живот.

През втората част от това изживяване ще се ви заведа до мястото на „Планирането“ – това пространство е описано от Майкъл Нютън в книгата му „Пътят на душите“, като мястото на което нашите души избират сегашния си живот. Водил съм десетки хора там, за да разберат каква е причината да изберат точно тези родители, точно тези преживявания, точно тези уроци и опитности. Тук вашата душа знае и каква е основната причина да решите да влезнете в тяло, тук на Земята, тя много добре знае каква е „Мисията на сегашния ви живот“

За завършек съм предвидил  да разгледаме начините и стъпките за достигането до онзи момент, в който сте в пълна синхроничност с вашата мисия в настоящия ви живот.

 

Примерна програма*:

10-11:00 часа   Разказ за практиката, наречена регресията (пътуване в минали животи )

  • Разсейваме погрешния мит за регресията
  • Ще разкрия видовете виждане по време на регресия
  • Ще обясня за чувството „измислям си“ което много хора изпитват по време на пътуванията в минали животи.
  • Ще отговоря на вашите въпроси.

11:15 – 12:00 – Упражнениза за отпускане на контрола и възстановявне на връзката с интуицията ви.

12:00 – 13:00  Регресия – Пътуване в най-важния минал  живот и получаване на информация от него

13:00 – 14:30  Обедна почивка

14:30 – 15:00  Техники за влизане в нулево състояние.

15:00 – 15:30  Медитация „Свързване с духовния ви водач“ – получаване на отговор на въпроса: „Каква е мисията ми тук на Земята?“ и други важни за вас въпроси

15-45 – 16:30 – Презентация „Моят икегай“ /„Ikegai” от японски  Нещото, заради което си струва да се будиш с усмивка и да нямаш търпение денят ти да започне/“

16:30 – 17:00  Обобщения и напътствия.

 

*авторът си запазва правото да внася малки промени в предварителната програма


Изживяването е само е предварително записване на info@yogamandala.net, 0894488809

Цена – 80 лв на човек. Ако доведете приятел цената ще бъде по 70лв. За всеки! Максимален брой участници – 22ма!

 

За водещия –  Петър Петров е психолог по образование и по призвание. През 2009 завършва магъстърската си програма по „Психология на Управлението“. През 2006 година е завършил деветмесечен курс по хипноза към Българската Асоциация по Хипноза и Хипнотерапия (БАХХ), с ръководител Милен Николов. През същата година преживява и своята първа регресия.  Още същата година той започва да води хора в техните минали животи. В началото работи с приятели, а след това с частни клиенти. През тези години Петър придобива богат опит в регресивната хипноза (над 1700 индивидуалнисесии и над 190 групови регресии/които са посетени от над 2200 човека/).

Повече информация за метода и водещия на – http://regresia.weebly.com/

Сподели