Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/08/2016
7:10 pm - 9:10 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


На сладки приказки с Таро! с Лада Марина

Таро пътешествие по планетите от септенера..

На първата ни среща ще ви запозная с една авторска Таро подредба ‘Звездата на Маговете’. С нейна помощ ще диагностицираме енергиите на седемте планети и ще направим връзката с вашите седем астрални тела. Тази подредба дава обективна преценка как се чувствате и къде се намирате в собственият си живот. Какво може да направите за да подобрите връзката си с някоя от планетите и да се погрижите за енергийното здраве на някое от вашите астрални тела.

Всички участници в нашата среща, ще получат своята Звезда на маговете и насоки на коя енергия да обърнат внимание и балансират. Таро ще ви даде практични съвети в конкретни области от вашия живот. Позволете му да влезе в живота ви, за да подреди невидимото, от което е сътворено всичко..

Цена: 19 лв

 

 

Сподели