Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/07/2016
7:30 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


ТЕМА: ДА СЕ ПОТОПИМ В ДЪЛБОКИТЕ ВОДИ НА ВЪТРЕШНАТА ТИШИНА, КЪДЕТО ВИНАГИ Е ПРОХЛАДНО

ПРАКТИКА: ИН ЙОГА И МАНТРИ, ПОЕЗИЯ ЗА ДУШАТА, УТВЪРЖДЕНИЯ ЗА УМА.

ЕТЕРИЧНИ комбинации на 11 MOONS : спрей After Party, Аура спрей, Нова Луна, Магнетична Луна, 7-ма чакра – Буда съзнание, 2-ра чакра – Сакрални моменти

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА на doTERRA: СЛАДКА МЕНТА, ЛЮТИВА МЕНТА, ЕВКАЛИПТ, ЛИМОН, ЛАЙМ

ЧАКРА – САКРАЛНА (СВАДИСТХАНА), КОРОННА (САХАСРАРА)

УТВЪРЖДЕНИЕ: АЗ ВИНАГИ ИМАМ ДОСТЪП ДО ВЪТРЕШНИЯ СИ МИР И ПОКОЙ. КОГАТО ИМА НУЖДА, АЗ ОСТАВАМ НЕДОКОСНАТ ОТ ВЪНШНИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА И СЕ ОТТЕГЛЯМ В МЯСТОТО, КЪДЕТО Е ВИНАГИ ПРОХЛАДНО.

Масла – doTERRA и 11 MOONS (марка на Деви и Мон – високовибрационни етерични смеси с терапевтичния клас масла на doTERRA)

Юли – месецът, когато мечтаем за охлаждащо отпускане, когато летните жеги ни заливат и стапят всяка съпротива в телата ни, когато сякаш въздухът в града не достига и всеки мечтае да близо до морския бряг. Ела в един от най-жежките месеци от годината да охладим заедно страстите и да развием в себе си способността да оставаме центрирани и свързани с вътрешната прохлада.

Ще разгледаме горещината във всичките й проявления. На материално ниво – като горещ летен ден. На емоционално ниво – като горещината на емоциите гняв, раздразнение, досада. На ментално ниво – като мислите, които разпалват вътрешния ни огън прекалено силно и ни правят припряни, неспокойни, хаотични и отдалечени от настоящия момент. Заедно ще охладим тялото, ума и емоциите и ще се отпуснем в прохладата на вътрешното спокойствие. Готов ли си за охлаждащо отпускане?

“Ин йогата (от ин и ян) е като меката прегръдка на майката, в която се сгушваш след като цял ден си бил потопен в океана на задълженията, грижите и малките емоционални кризи на ежедневието. Ин е връщане към себе си, работа отвътре навън, напълно различен начин на осъзнаване и общуване с тялото. Ин е естественият отговор на ян.”

Повече за ин йога практиката

Водещ: Деви

Асистент: Мон

Вижте кои сме ние – http://11-moons.com/about-us/

Цена – 15 лв. Ако сте с карта, доплащане- 5 лв.

С предварително записване на: 0894488809, info@yogamandala.net

 

Сподели